Wednesday, 2 January 2013

Wordless Wednesday: New Year Mood


Wassup???




 Mulakan tahun baru gedik style boleh? (*o*)



19 comments:

  1. Replies
    1. ya Allah u baca my entry lama..terharu saya.u make my year huhuu

      Delete
    2. akak kalu follow blog kawan2 mmg akan baca dr mula,tp amik masa la sikit hehe

      Delete
    3. sama la saya, godek2 sikit2, baru tau cerita sebenar kan. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. seekor katak puru.. (pantun ni) hihi

      Delete
  3. pweeet...hadiah dari sapa ni??? hehe...from Papa JJ kah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari diri untkk sendiri... i kan gedik. hahaha

      Delete
  4. selamat tahun baru jugak.. =)

    btw, dulu ada penpal dr germany ni. tp dah lama lost contct. dia tggal kat mane pun ingat2 lupa dah. panjang kemain alamat. yg ingat, ade hohenstraBe, goppingen, jebenhausen.. gitu le.. jauh ke dr ur place ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I gugel Goppingen sbb tak familiar nama tu, jauhhhhh dear. I kat Berlin, macam merentasi satu jerman gak la. heehe

      Delete
  5. Replies
    1. selamat thun baru to u, thanks so much singgah.

      Delete
  6. bestnyer. hadiah kan hadiah untuk diri sendiri.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... sekali sekala, tapi macam selalu jugak la buat muehehe

      Delete
  7. Tu yang kat atas tadi ke MJ??? Maklum le.... tgk entri dari atas ha..ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yer sayang, yg kat atas tu ler. tkper la dari mana pun, at least u tengok ;)

      Delete
  8. kadang-kadang tu memang perlu kita memberikan hadiah untuk diri kita sendiri..sebab hanya kita yang tahu apa yang kita mahukan...dan suatu kepuasan yang tersendiri..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...