Tuesday, 29 January 2013

Untuk Y.M Bundle



 Kita kita ni mmg sangat takder kerja kan. Very the interested in sampah sarahap. 









If u can read this you are awesome. 


24 comments:

  1. kahkahkahkahkah...sumbak la demo ni...serius takda keje..tapi pesal aku google tak keluar ek..kene pakai google german ke apa ni..hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la aku pun musykil. Takper, at least aku belajar something jugak kat sini, bahawanya Google result berlainan mengikut kawasan. hahahhaa

      Delete
    2. hahaha..ai selalu baca blog samaph tu..
      mcm2 cerita ada weii :)

      Delete
    3. macam2 sampah ada. pensampah sarahap rashid (everytime mention sarahap, mesti tingat anak uji rasid tu, tah kenapa)

      Delete
    4. ha'ah la..aku gugel sampah saharap aritu pun xde kuar blog bundle kat atas2..ni aku baru jer gugel lagi, pun xkeluar jugak..

      aku syak google xsuka kat aku..:|

      Delete
  2. tak dapat akak nak membacanya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg kat bawah tu la jawapannya. ala akak boleh jer benornyer..sajer jer kann...:p

      Delete
  3. sampah sarahap?? hahaha.. awat bkn sampah sarap ye?? hikhik..eh! google jerman lain ker??.. yg picture last tu i boleh baca..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha tu la nak cek, macam lain jugak la result dari google ni. and u are awesome indeed!!!

      Delete
  4. salam kak..
    huh..ape yg di googlenye tu...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dear.. asal takleh view your blog yang, tak kasi akak baca ker?? huhuhu apa salahku?

      Delete
  5. hahaha... memang tak de kerja la ni. dok tak duduk pi gugle sampah la pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jer kerja, tapi suka buat extra2 job ni. hahaha (mmg takder kerja pun).

      Delete
  6. Hehe....apa yg mj tulis kt bawah sekali tulah dianya dlm bahasa bentuk tangan hehe....

    ReplyDelete
  7. nak try jugak lah. hahaha.. nama je blogsampah tp isinya bukan sampah pun.

    tak dapat la baca tulisan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...dapat nyer. Chic Na sajer jer tak nak ngaku kan.
      tu la sampah yang diupgrade... one of my favourite sampah.

      Delete
  8. tak pandai bacala tulisan tu..
    belum tengok blog ni..nanti try tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tulisan tu silau sikit.
      redah jer MamaRey, best blog nya.

      Delete
  9. i can read ma...translate ada kat bwh pic tu...... he3
    sampak sarap...bukan sarahap......

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr..typo tu mmg disengajakan..:D

      Delete
  10. rajinnya menggoogle .sampah sarahap lak tu..tak perneh dgr tang saharap tu.

    ReplyDelete
  11. kalo goole sampah sarap memang tak de..kalo search sampah je ada haha

    ReplyDelete
  12. tak kerja makan gaji je...tapi kerja tanggung sendiri...

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...