Wednesday, 9 January 2013

Cream Puff ala Jemput


Sebab main cedok2 pakai sudu bakar jer dengan penunu Bunsen :p








Kesian pak ngan anak kena dera bekerja di dapur muahahaha

(*o*)

16 comments:

  1. cream puff? my feberet, tapi ai tak sepandai you nak buat sendiri.... huhuhu, nanti letak resepi buleh? mana tau tetiba bolah buat sendiri, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa ini pun my first trial, tak cukup alatan lagi ni, nnt bila saya buat lagi and menjadi betul, baru blh letak resepi. ini pun dah lupa kat mana saya ambik resepi nya.

      Delete
  2. Lembut tak jadinya tu MJ???...Dari segi luarannya nampak dah bentuk puff tu...he..he...tapi dari segi kelembutannya tu..agak confuse! he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya benar Okje, bila dah letak krim dalam tu dia lembut dgn sendiri muahahaha. keras sebenarnya :p JJ yang buat ok.

      Delete
    2. ha..ha.. bako aka bakar lama sangat kot!!

      Delete
  3. Replies
    1. boleh la untuk ditelan kami anak beranak

      Delete
  4. sedapnya! pandai JJ buat...opss! mama JJ yg buat ye?? JJ & papa tukang makan je kan...haha:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auntie... titew la yg buat cumer ni ttawww ~JJ

      Delete
    2. kihkihik..pandai JJ..
      nanti balik Malaysia boleh masak kan auntie & abg Pa'e ye..hihi:)

      Delete
  5. nyam nyam..uhh sedapnya..pandai JJ masak..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. JJ mmg semua pandai, pandai-pandai.

      Delete
  6. kalau akak le buat mcm jemput jemput tu. terus lingkup. dah tak de rupe cream puff dah aih.. hahaha...

    m,cm jemput jemput pun still ok tau. nampak nyum nyum nyum..
    adei.. kejap lagi balik kerja nak singgah kedai kek beli cream puff la. lapor.

    ReplyDelete
  7. Wahhh... macam best je dear!!! Pos rumah i sikit!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I baling pun boleh yang, keras kejung ni.. boleh sampai umah u ha.

      Delete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...