Wednesday, 16 January 2013

Wordless Wednesday : Like Father Like Daughter





Lucky apple survived. 

32 comments:

  1. ala..la..la..comell anak beranak ni..gaya pun serupa..
    nasib baik Apple tu selamat..klu idak beli baru lah..haha...

    Psttt : abg Pa'e suruh reply 3, 4 kali masa tgk video JJ mencanai...haha..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takder nak beli baru ah, nnt barai semua tak payah pakai laptop hahaha.

      so, abang Pa'e dah expert mencanai macam jj dah la ni yer. Pstttt ada satu lagi video I upload kat utube, JJ says no no no.video lama.

      Delete
    2. erk.. ada lagi video JJ... nti nak download jgk..hihi..
      abg Pa'e teruja nak tgk...:)

      Delete
  2. jelita ni. naper comel sgt
    kusyuk tengok apa la tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia laptop mmg berlagak macam tau2, dan dan muka serius ala baca news kan.

      Delete
  3. Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke pinggan..

    Dah tak kempunan lagi dah...he..he... akhirnya dapat jugak tengok papa JJ...
    MJ, dia ni orang German ke? menyebok OKje ni...he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... ada jer sebenarnya muka dia dalam entry2 sebelum ni, tapi samar2 background gitu. hehehehe dia Bosnian Okje.

      Delete
  4. hye JJ comel...amboi..layan laptop nampak!! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ler.. nk keluar payah... kt umah jer la.

      Delete
  5. Replies
    1. perangai loklaq yg selalu menurunnya.

      Delete
  6. hehehehe..comelnya dia..hahaha

    ReplyDelete
  7. haah..muka pun muka bapak!..muka khusyuk betul si JJ..mcm real je hapdet blog khenn

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia la kalut pilih gambar ni suh letak. huhuhu

      Delete
  8. Cute aje tengok. Tapi Si ayah macam fikir tak ada jawapan manakala yg anak syok aje...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si ayah tu mmg suka muka tension bila baca news, main game lagi tension. anak jer happy walau apa berlaku hahaha

      Delete
  9. pipi budak tecik tu mcm harus je digeget2..
    ntahape la tu dia godeh2 ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pipi labuh, haha selagi boleh godek, tengok jer la apa2 setting dia ubah tu.

      Delete
  10. hahah. budak zaman sekarang dah advance! hehe. comel ahhhh! aaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu kita main cak lempong, budak sekarang cak lempang.

      Delete
  11. kalo nk nmpk sama lagi..sila Jelita letak tgn kat tepi kening mcm bapak dia tu.hahaha confirm sama lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak pun tepuk2 dahi sambil jelir2, opsss hehe.

      Delete
  12. bijak budak2 zaman sekarang nih

    ReplyDelete
  13. hamboi2 jelita tgh khusyuk nengok apa la tuh

    ReplyDelete
  14. teringat kat anak buah..dulu masa umur 4-5 tahun kot, kemain ralit dia main game kat laptop..dah la guna touchpad, cekap pulak tu..aku ni still guna mouse, terkial2 nak guna touchpad..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa samo la tengok anak my frens kecik2 dah ada tab kau...huhuhu jakun pulak aku nengok depa main.

      Delete
  15. ^___^ hope xde aksi baling..hehehe

    ReplyDelete
  16. anak2 zaman skrg semua cekpa..kadang2 drang yg ajar mak ayah.. hihi

    ReplyDelete
  17. AKHIRNYA DPT TGK PAPA JJ ;)

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...