Wednesday, 16 January 2013

Sebalik Dahi


Orang kata... dahi luas tu bijak
Orang kata... dahi leper tu cantik


Bak kata Tyra Bank .... big 4head = large brain, ok dia tak kata tapi peminat dia. 




Pendek kata... Jelita is jendul. 

hahahaha 


Tapi kenapa oranag kata perempuan cantik "berdahi licin"??

*Tepuk dahi.


25 comments:

  1. yeay!dahi luas gak nih!!!hnsss...hnssss...hnssssss!!..lol...leh laga dahi ngan jelita... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa vangge kan. vijakkk vijak.

      Delete
  2. dahi licin sebab tak jerawat, mestilah cantik... hihihi

    ReplyDelete
  3. hahahhaa vangge kan. vijakkk vijak.

    ReplyDelete
  4. Ada juga yg kata dahi luas dan botak hingga kepala org banyak duit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab gosok duit kat dahi ker... Papa JJ tak banyak duit pun botak luas jer hahaha

      Delete
  5. sm mcm sy la..dahi jendul, luas kemain..muat 4jari.. miahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha haku siap ukur2 lagi dahi sambil baca ni, nak make sure baper jari muat. errr kecik tapak tangan.... muat la dua tangan jj :p

      Delete
  6. dahi jendul & luas mmg org kata bijak nti nya..harap2 lah kan..hehe..
    apapun JJ nampak sgt cute with the dahi jendul tu..
    klu dahi licin nti jd rebutan jejaka plak..haha..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takper la bijak or not lain kira sebenarnya, yg penting hati mau baik kan.

      Delete
  7. dengar jugak mcm tu..tp taktau la sejauhmana kebenarannya kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dahi nipis cantik tu pun ramai jer bijak pandai saya jumpa. so tak la sahih akta2 ni.

      Delete
  8. salam sis..
    hihi..suke tgk jelita tido..aman.. :)

    dahi cma luas jgk. haha..dahi licin sbb xde jerawat kot? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby2 tdo best, takder masalah lagi depa ni. tapi tu pun jari di dahi kengkonon pk hal duniawi.

      Delete
  9. so kesimpulan bersyukur la ada dahi. tak kisah la rupa bentuk nyer mcm mana..hehehe

    ReplyDelete
  10. hehe selalu dengar orang kata mcm tu..dahi luas bijak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cover line jer kot kan... hehehhee

      Delete
  11. Replies
    1. itu lah kesimpulannya.. ada dahi mata tengok, ada dahi... tepuk.

      Delete
  12. Setuju ngan slem tu... Perempuan Dahi licin yang tak berjerawat le MJ... apa kes kalau jerawat penuh satu dahi cantik!!! ha...ha...
    Lagi berkilat lagi come kot!he..he.. nak berkilat buh minyak masak!
    Dah merapu dah OKje ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. minyak masak cap buruh. takpun letak minyak dagu opsss.

      Delete
  13. itu smpai skrg saya musykil.. knapa perempuan cntik dikaitkan dengan yg berdahi licin... hehe

    ReplyDelete
  14. dahi licin sebba berminyak..ahaha..lgik tak ?

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...