Wednesday, 9 January 2013

Wordless Wednesday: Besties






A picture that touches my heart.... everytime.


13 comments:

  1. sweet saja tengok pict ni.....:)

    ReplyDelete
  2. ala..la..la.so sweet picture... i likeee.. best nya ada anak pompuan kan? boleh jdi Best Friend..huhu.. i ntah bila Allah nk bagi...:(
    dlm kerusi tu sape?? you erk Nas??..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, mudah2an ada la nnt Atie. No bukan I dalam wheel chair tu, but one of family member, a girl. 11 tahun umur dia tapi dari kecik mmg tak boleh berjalan sebab ada masalah dgn tulang kaki dia.

      Delete
  3. Replies
    1. I syukur dia still boleh baik dgn orang lain yg berlainan upaya.

      Delete
  4. berjiwa penyanyang si JJ ni...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. itu la... at first dia macam confuse jugak kenapa kids kat sana tak macam orang lain, tapi after a while happy dia main ngan dorang.

      Delete
  6. sweetnyer..tersentuh hati akak menengoknye

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun kak, tiap kali tengok gambar dia main2 ngan kids ni sayu pun ada rasa. syukur yg dia cukup sihat dan syukur yg dia pandai main ngan these kids.

      Delete
  7. as salam singgah sini sebelum hantar anak ke tadika...

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...