Thursday, 24 January 2013

Blog Sampah Sarahap



Owh sungguh riang ria hati ku apabila blog ini dimention oleh Incik Bundle sebagai salah satu "sampah" beliau.  Sampah Pak Malau sampah berlipat, Sampah Bundle macam murtabak. Saper tak kembang hidung? 


Really really?


Sejujurnya, masa I start tulih2 kat sini, tak pernah pun terpikir ada orang akan baca, apatah lagi follow. I harus mengaku yang I banyak merapu, one of my talent. Heh, am the type yang bullshit the bullshitter :p Meeeoww (dan dan buat manja, taktik ni I belajar dari JJ).

Again, terima kasih manyak2 la Incik Bundle angkat saya munya mlog. Nanti ada sinang saya melanja kamu teh tarik papan sorong papan dua, telor mata keranjang lima. Deal? Untuk Cik Puan,  saya melanja apa2 sahaja, preggy woman diberi keutamaan disini, tapi bila kita ketemu la yer. 

Di kesempatan ini juga, saya nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi baca, tinggalkan sekomen dua dan kalau follow tu bonus for me, rasa appreciated sangat. Juga kepada keluarga saya di kampung, Ma... I love u Ma... (see... teruja giler bagaikan menang award). Tapi betul tau. 

Cukup! Melalut sudah.

Ciao bellas i bellos. Till I merapu again (*o*)


39 comments:

  1. hahaha..siap ada entri pecah kaca, pecah gelas..hahaha..sebenarnya aku yang bangga ko jauh2 duk obersi pon singgah gak baca blog aku kat selayang ni..hahaha..

    eh..JJ tu ko ada ajar cakap melayu dok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nahin nahin... aku ajar JJ kecek Kelate, baru gedebe. Mu pehe dop?

      ala aku pun pasai duk jauh ni ler aku agi rindu mau bicara dalam malay. ecehhhh aku suka pun style blog kau. renjat sentap kejap.

      Delete
    2. walaupon aku tak reti cakap jerman, tapi setakat kecek kelate biso..hahaha..

      Delete
    3. padan la gedebe demo. hahaha ala jerman ngan kelate lebih kurang jer bahasa nyer.

      Delete
  2. Baru sempat datang sini. Hahaha!

    Untungnyewwww Pakcik Bundle promote blog. Hehehe. Pakcik tu dah la kerek! Bahan bacaan pun memilih. Ni dea kata suka baca entry kat sini memang untung lahhh. Jeles! :P

    #Pakcik, lepas kau datang blog aku boleh la salu singgah sini hilangkan stress. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat datang...jemput la masuk,

      lepak ler sambil membaca yer, nak air pi tuang sendiri. ;P

      Delete
    2. hahahaa..baik2 liyaa..monster ni comel dan merbahaya..hahhaa..

      #aku suka blog dengan entri simple2 kelakar kalau type dairi ni..ko tu entri dairi karangan spm makcik..penat aku baca..hahaha..btw aku baru lepas baca entri ko la td..pasal stress baca entri ko, aku masuk sini balik tengok monster..lega sikit...hahahaha...

      Delete
    3. Kalau Bundle jadik cikgu bahasa aku dulu confirm aku jadi murid kesayangan beliau, instead of karangan aku selalu kena koyak. muahaha

      Delete
  3. bukan mama jelita jea teruja tu. Jelita sekali teruju.sampai terpacak rambut ..hikhikhik
    pic baru bgn tido ker, baru keluar dari selit menyelit..hehe

    ReplyDelete
  4. dtg drblog en bundle gak nie..slm kenal..comelnya kamo punya monster..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal puan kutu....

      huhuhu monster macam mama dia laaa uhuk

      Delete
  5. Replies
    1. hehehe dengan besar hati.... takut kamu jer tak terlarat nak habiskan nnt.

      Delete
  6. ohoiii..sampai jugak kat sini..hahaha..baca entry jap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. finally... mesti penat kan, susah payah datang dari jauh.

      Delete
  7. erks..ada approval rupanya..baru nak rebut 1st place..kehkeh

    sebab baru 1st time baca, so agak blur and xtau nak komen apa..tapi since bundle dah mention blog ni kat dalam entry dia, means blog ni ada something yg attractive la..

    ni yg gatal tangan nak selongkar entry2 lama ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasang approval ni sebab konon saya nak jadi mesra pembaca gitu, senang detect bila ada komen baru, even untuk entry lelama. haaaaa patriotik tak?

      selongkar la selagi boleh. ngeh ngeh ngeh

      Delete
  8. kiter bc blog sbb nak release tensen...ok laa xpayah laa tulis serius sangat...yg lawak,..yg gila2 selamba tu yang best...tulis laa lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenn.... kalau baca nak tension2 baik buka fb jer kan... hihihih

      Delete
  9. sesungguhnya membaca mama JJ merapu adalah satu nikmat seolah-olah mkn tempe cicah sambal kicap...ehh.tetiba..love u JJ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. samo la kamu pun, tapi upgrade sikit la tempe ngan ayam penyet ;)

      Delete
  10. HAHA. "sampah Pak Malau sampah berlipat..." Pak Malau juga dapat nama...cian Pak Bundle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak Malau paksa letak nama dia skali, dah nak wat canner.

      Delete
  11. kelakar bunyi kiasan tu...... he3... insyaAllah...akan remy kesini selalu......

    ReplyDelete
    Replies
    1. timer kasih datang... singgah la selalu, jemput makan cokodok yer.

      Delete
  12. Salam perkenalan.. Comel bby 2. jemput..jenguk blog Sy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Cik Lopah, ok I will I will, thanks singah.

      Delete
  13. The way mama JJ merapu ni ada keunikan... saya suka saya suka :)

    ReplyDelete
  14. ahahhaha... merapu merapan you banyak yg minat...kihkih..hah! teruskan menulis lagi ...boleh baca smbil golek2 tgk gaya JJ.. JJ auntie & pa'e lop..lop you..hahaha:p

    ReplyDelete
  15. samalah MJ...Okje merapu je lebih...tah pape.... orang sudi komen pun bersyukur.... syok jugak tau merapu syok sendiri ni! he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...mmg syok owh layan merapu hahaha

      Delete
  16. salam sis..
    hihi..terharu gitew blog direview... :p

    thanks jugak sbb sudi dtg & komen kat blog cma ye.. muaaaxxxh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahhh terharu sangat. u guys pun tengkiu la datang singgah selalu yer. cehhh dah la singgah, minta selalu pulak tu.

      Delete
  17. tengkiu juga Nastyna sebab selalu jenguk blog saya yg tak seberapa..
    yg best baca blog Nastyna bila buat entry si kecil JJ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya jenguk sebab saya suka baca blog akak. itu la kalau saya tak bercerita pasal JJ kat sini, nak cerita ngan saper lagi kann. hehehe

      Delete
  18. kenapa rambut JJ begitu??? kenapa kenapa kenapa???/ hahaha

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...