Tuesday, 8 January 2013

The Impossible : Cinnamon


Do u guys know that we can never swallow cinnamon powder? I baru tau....


Kat tv that day ada tunjuk percubaan2 mereka nak telan sesudu serbuk kayu manis ni, siap ada yg muntah2. Tujuan perbuatan tersebut adalah tidak diketahui oleh saya huhuhu. 


Benda macam tu pun nak tunjuk kat tv, benda macam ni pun saya nak citer kat sini (*o*)


Saya teruja sebab saya baru tau.



Lasagna anyone? 

Nope, takder cinnamon dalam lasagna ni. Sajer letak gambar kasi terliur kamu kamu dan kamu ;)


10 comments:

  1. mmg dah terliur pu tgk lasagna tu.

    mesti tangan Jelita tu kan. tak sabar2 nak makan yea..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tangan dia ler tu... tak dan dan.

      Delete
  2. Tak pernah buat....macamana nk buat MJ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg mana satu Okje? telan cinnamon ker buat lasagna? telan cinnamon tu mustahil so lupakan saja, lasagna ni senang jer lebih kurang macam murtabak roti u tu.

      Delete
  3. Sedapnya. Favorite my hubby lasagna tp x pernah pun buat untuk dia. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la buat, senang jer especially bila ada leftover itu ini, campak jer semua hehe. plus boleh buat ikut suka kita jer nak taste yg macam mana.

      Delete
  4. Terliurrr lah...nampak sedap tau!..pandai buat...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kan suka yg senang2 jer, yg ni kira senang tau Atie, cuba la buat.

      Delete
  5. terliur dah ni..nampak sedap,bg resepi kat akak,penah buat tp mcm tak menjadi sgt la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah nnt saya letak, versi saya mudah2 jer dan ikut tekak sendiri, pakai apa yg ada dlm fridge jer.

      Delete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...