Sunday, 13 January 2013

Tips Makan Pasta


Nak makan pasta dengan lebih nikmat? Ikut cara JJ yer saudara saudari sekalian. 



Bulatkan mata besau2 lagu tu adalah sangat perlu untuk effect lebih comel. Ia membantu cerahkan penglihatan kot2 ada sampah sarap dalam pasta kamu, jadi tengok la betul2 sebelum ngap. 




Gulung2 pasta ngan garfu, kemudian tarik sehelai dua pakai tangan lagi satu (make sure both hands clean ok). Kemudin belek lagi dan pertimbangkan belah mana yg patut ngap dulu.




Dah masuk mulut, biarkan sedikit terjuntai terkulai di mulut dan sedut laju2. Ini disarankan untuk drama tersedak atau tercekik yer, kalau nak buat mak pak atau member korang gelabah cipan, kekdah ini paling berkesan.


Sekian dulu tips kita untuk pasta kali ini. 

Have a good evening all... enjoy your pasta dan esok jangan Monday Blues (*o*)


18 comments:

  1. Alololo... Jelita dah boleh jadi pengacara makan-makan lah lepas ni. JJCM gitu :)

    ReplyDelete
  2. jelita mengacara kalu,jadik jalan2 carik pasal ler jawapnya.

    ReplyDelete
  3. thanks JJ for the tips..haha..nanti auntie try eh..gambar no 2 dua..muka dia tak boleh blah..haha..cute gile main timbang2 kiri kanan

    ReplyDelete
    Replies
    1. U are wellcome Auntie, tu la, tenung sampai nak putus la pasta tu.

      Delete
  4. hero sy kalo mkn mee mcm tu..kat skolah xtau la lagu mane hhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. then kena tukar peraturan kaler uniform dorang ler, kena kaler gelap2.

      Delete
  5. hahaha
    tips yg sgt baekk..berguna jugak.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap bermanfaat la tips ni yer... hahaha

      Delete
  6. hahaha..tips yg sgt berguna..hihi...
    sedap pasta itu.. nak sikit JJ.....:)
    Mood Monday blues mmg eh today..uhuhu..(ku di landa kemalasan!)..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. yer la kalau mata habis bulat dibuat nyer...

      Delete
  8. wahh comelnye anak awak.. teruja tgk tau. :)

    p/s : hye slm kenal tau..dah follow blog awk jugak..

    ReplyDelete
  9. ha..ha... sekali tengok.... nak cakap pun tak sanggup ha..ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okje, tengok boleh, amalkan jangan.

      Delete
  10. comel jea jelita. lagi2 bila bulatkan mata tu

    ReplyDelete
  11. baeknya punya tips ye jelita kasik ..hihi

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...