Tuesday, 15 January 2013

Video : Tutorial Mencanai


I tak der mood nak menaip lepas tragedi buah epal petang tadi, so layankan video monster jer la, nasib baik tak terdelete semuanya. 



Kesinambungan dari tutorial mencanai dari Jelita lastime... 







Sorry Aunt Liyana the Pinky, this one only yang latest.

p/s: sebab tragedi itu juga saya mencoba untuk setia upload video ke utube. Dah memang takder kerja kan.


19 comments:

  1. ala..la..comelll nya JJ...suka tgk... siap download bagi tgk abg Pa'e nti..hihi...
    pandai dia mencanai coz biasa tgk you kan?..hihi
    suara mcm serak2 basah...cute! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt abg Pa'e kena pandai mencanai la pasni. hahaha macam mana tak serak suara kalau 24jam pot pet.

      Delete
  2. oh si cutie pie! Nak canai pun kena ade the little duckling eh? hihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. duck duck is her favourite, one of the first words she says jugak.

      Delete
  3. wowwww...whoaaa...perisa itik!..hahaha..hubby u mmg paham ke apa JJ membebel..confirm da besar pandai buat roti canai terbang2 neh..3x replay..comel ko membebel JJ..mcm real je mguli tu..muka kompiden..good girl..hihi=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh I tutnjuk papa dia video roti terbang tu kan, masa JJ duk canai tu pun dia ada mention nak turun tunggu kat bawah ground floor sana tunggu roti ni terbang.

      papa dia faham kot, kanak2 mmg paham each other opssss.

      Delete
  4. alolo..com€lnya J€lita m€ncanai..siap ada duck lagi h€h€h€

    ReplyDelete
    Replies
    1. duck penambah perasa... tapi duck tu jugak duk kena rasa apa dia masak.

      Delete
  5. hehehehe..comelnya dia.. entah apa lah yang dia fikirkan masa mencanai tu kan??hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dia pk ni roti cicah kari ngan kuah dhal sedap ni.

      Delete
  6. salam..
    hihi.. she's so cute..
    jelita mcm drummer pun ade.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 in 1 gitu, praktis masak sambil main drum. tengok talent dia ke arah mana, but mostly ke arah sepah la. heheh

      Delete
  7. Salam Nastyna and Jelita:) Sangat comel lah si Jelita.Ohhh i hate Apple di makan ulat too..last time we travel dia crashed,habis semua gambar kenangan 2 days di Disney hilang..bawak balik hantar Mac shop nak retrieve pun nan ado..sekeping ajer yang tinggal..so sad.I memang buta IT anyway:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey loook who's here. wahhhh kan si epal ni kan. tension jer, time dia nak mesra dia mmg sangat ok tapi once silap tekan, hadoi.

      Delete
  8. alahai jelita. comel sgt awak ni. nnt upload byk lagi video tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah kalau si Jelita tak sebok nak buat pilem dia sendiri.

      Delete
  9. Alahai..... mama rajin mencanai....anak mestilah rajin mencanai jugak.... he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik okje, anak nyer kalut ja lebih.

      Delete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...