Wednesday, 23 January 2013

Kajol Malaysia



I think I would understand my life better if there is accompanying background music. My sister does hers.



Ada sekali I intai dia duk cuci pinggan kat dapur, amboii syok dia menyanyi girang gemirang...


Nyanyi lagu apa tau? Lagu hindustan "bole curi ya, bole sajer na" tu.

Tengah syok duk leyja leyja, tetiba...... bedepingggg (bunyi pinggan terjatuh).


Dia pun terkaku kejap, pastu boleh "Kabhi khushi.... kabhi ghammMmm..." 



*Kalau la I dapat record video kejadian tersebut.... akan ku ulang tayang sepanjang hari ni bersempena birthday kamu. Happy Birthday adikku sayang. Love u.



With these two angels in your life, there is nothing more u want kan. So no need pressie la (*o*)


50 comments:

  1. miahaha..lirik xboleh blahhhh.. siap ada part sedey ms pinggan jatuh..


    happy birthday to her!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. my sister ni mmg takleh blah punya orang pun.. banyak sangat layan hindustan, hidup pun dramatik lebh.

      Delete
  2. Eh..depa kembar kah?? muka sama.. yg Yusmira tu muka mcm JJ...hehe..
    adik you ke Nas??.. Happy Birthday to them...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. my nieces, ha yg tu la muka macam JJ yg I maksudkan dalam entry previously. hihi si adik sedikit gelap tapi lebih tinggi dari kakak, bukan twin, tapi rapat selang setahun.

      Delete
  3. Muka pun dah macam hindustan meamng layak nyanyi lagu hindustan.

    Happy birthday to your sisters too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu dear.. sorang hindustan sorang siam. haru punya keturunan.

      Delete
  4. hahahaha..bleh tukar2 lagu lak ikut keadaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru bermakna kehidupan seharian... cer ko try jugak.

      Delete
  5. happy besday...
    er tu gambar siap tuu...gambar masa kecik ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe masa kecik kami tak wujud lagi jersey ni. gambar anak buahs, anak2 my sister la ni.

      Delete
  6. Replies
    1. dia memang.... hidup dalam khayalan hihi

      Delete
  7. hahaha. boleh sambung lagi tu..hindustan selalu.


    comel la budak berdua tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu, I duk skodeng dari belakang pintu tak tahan nak gelak. sambungan tu yg penting.

      Delete
  8. waaaa...baju happy..bukan ker dh tukar baju hotlink..hehee...Gomo Kelate Gomo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, dah murah kot orang lelong jersi lama ni. Tak pulak pakai baju man city edin dzeko yang I belikan. tetttt

      Delete
  9. salam sis...
    hihi..lucu baca kisah menyanyi didapo & pinggan terjatuh tu then sambung nyanyi lgi...

    today is her besday ke?
    sanah helwah buat beliau...
    comel 2 gugurl ni..mcm hindustan pun ade.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. gegurl ni anak2 my sister, muka sorang macam mak dia, sorang macam I hehehe tipu jer.

      Delete
  10. Replies
    1. hindustan filem wajib tonton kat umah dulu, yer la dulu2 tak banyak choices pun kan.

      Delete
  11. wah pandai nyanyi hindustan ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari2 telan hindustan, mana tak pandai nyer hihi

      Delete
  12. Happy B'day Kajol Malaysia. Bahagia sokmo yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimo kasih kakak. sokmo sokmo ni :D

      Delete
  13. hehehe..dapat sy bayangkan..pinggan jatuh dia nyanyi khbi khusi pla hehe

    ReplyDelete
  14. MJ.... sangat terperanjat .... sebab adik u yang kanan tu ada iras JJ ye..tak tipu...tak tipu.... ada...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje.. itu la budak dalam gambar last entry saya pasal wajah tu. now dah besar, mmg muka JJ.

      Delete
  15. hahaha..boleh diam kejap lepas tu sambung menyanyi??heehe.. selamat hari lahir kepada dia. semoga umurnya diberkati, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan dilimpahi kebahagiaan yang berpanjangan sampailah bila-bila.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu abang kacak.. amin amin amin. hidup lebih ceria dengan lagu hindustani.

      Delete
  16. thanks all for the wishes. 2 minachi dalam gambar ni adalah my nieces, anaknya my sister tu la. yang ruper macam JJ tu, adalah budak dalam gambar entry saya sebelumnya, yang wajah ditatap tu. hehehe tu la kekdahnya.

    ReplyDelete
  17. memang so the kajol..hahahaha....saya dok ulang lirik bole saja naaa..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu dah melekat kat kepala ek.. I pun duk terngiang2 lagu ni kat telinga.

      Delete
  18. sayang tak sempat record video... kalau letak dalam youtube mseti meletop.. buat kerja pun mestilah kena happy happy... boleh bayang betapa ur sis is happy go lucky person :)

    cantik sepupu JJ tu, gomo kelate gomo lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu2 mana nak ada gajet cam skang, hp phone kena compose sendiri ringtone hahaha.

      semangat ni dua beradik sokong kelate.

      Delete
  19. buat keje sambil nyanyi atau denagr lagu memang best.. kurang sikit boring...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang boring tapi kalau over nyanyi ada gak kena pelangkung, sore sedap takper la gak huhu.

      Delete
  20. haha..lagu ikut suasana yea.
    mmg seiras JJ la yang sorang tu. mix juga yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ni la yg jj menurun sangat ni. tah depa ni mix apo pun I tak tau. yg sorang tu ikut my mom darah siam, sorang lagi belah arwah bapak kot banyak india. hehhe

      Delete
  21. haha nasib dia tak latah masa pinggan jatuh..siapsbg lagu hindustan...:)

    hepy besday for ur sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kalau latah tu lagi bahaya kan.. tah apa2 nnt kuar.

      Delete
  22. dari happy ke sedih...kalau ada video tu.... mau menitis air mata remy....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti nangis tengok citer hindustan ni..

      Delete
  23. sib baik ada iras2 juga ;)

    selamat hari lahir ye dik :)

    ReplyDelete
  24. Yang belah kanan tu muka sebiji cam JJ. Jelita nih beso nanti. Cam Jelita Hehehehehe. Nanti pregnant, nak tatap muka JJ je. Hahahahaha :p

    ReplyDelete
  25. suko benar nyanyi masa basuh pingge ;)

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...