Monday, 21 January 2013

Winter Sarajevo



Winter kat Berlin ni tak tentu arah, sejuk jer lebih tapi salji nyer gedik2 gangnam style. Kat Bosnia sangat best, meriah saljinya. Meh layan gambar my winter di Sarajevo. Sorry la takdok gambar monster yer, dia dalam perut lagi.



Atas bumbung umah mertua, sana memang layan view cantik giler. 
And I believe I can fly....




Sarajevo ni memang kawasan nya berbukit2, tu yang buat lagi cantik 
(asal macam ala pantun bunyi nyer).




Garden belakang umah, syok ah berlarian sambil nyanyi hindustan, perasan Kajol kejap.




Plum trees belakang umah




Kesian I pregnant pun kena dera cuci salji.
Puhleeess, ni posing ambik gambar jer, tak koser nak clearkan semua tu. 
Siap print tau gambar ni tepek kat living room my PIL, tips bagi mertua sayang (*o*)




Breathtaking view right in front of the door





Cita2 nak jadi unikorn. Dora the unikorn...




Ski place, Winter Olimpic '84 was held here.




Ramai orang main salji kat sini, turun best la slide jer, nak naik tu yg penat.




Segar jer rasa driving around redah salji




Haaaa jangan main redah jer, mine is everywhere. 





Ok,sekian dulu buat masa ni. Dah lebam tengok gambar. Baaaanyak lagi gambar muahahaha I just cant resist the view la hihihi.
Ciao ciao.


47 comments:

  1. Enjoy dgn salji ye. Sekarang di JB hujan memanjang. Agak-agak kalau tetib ada salji di JB agaknya kakak pun posing macam Nastyna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syoknya :)
      ni asyik nengok salji dalam peti sejuk je..haha

      Delete
  2. dora datang lagi...hahaha..untung la ade salji..cantik gila beb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yayyyyy dora aman. tak untung mana pun, rugi pun tak. hehehe

      Delete
  3. wah...tgk gambar dah sejuk laaa...hihii..
    permintaan nie..ceritalah..camana boleh bertemu jodoh dengan org jauh nie..nak tau sangat..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi Insya Allah.... nnt saya citer. panjang tau, 7hari 7malam ni. hihi

      Delete
  4. cantik sgt view nyer.
    bila la nak merasa main salji gak ni.

    ReplyDelete
  5. entah bila dapat merasa pegang ais. minum ABC selalu laa.. -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe pegang ABC sambil minum ais, cer try.

      Delete
  6. wah beshnye, dapat rase musim sajli...
    salam kenal, follow awak dah...

    ReplyDelete
  7. dedulu rambut dora taknampak muka akak.. hehee, tips bodel inlaws tu baguslah !:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambut nak cover dahi luas hahaha.tips bodek tu boleh amalkan selalu ;P

      Delete
  8. bestnye men saljiiiii..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. besttttt sangat yang kejap jer. huhuhu

      Delete
  9. wah..bestnyer main salji,bila akak nak pegi sana nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. soon akak sooon. hihihi am waiting.

      Delete
  10. wah seronok nye boleh main salji..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronot. srooot srooot sambil tarik hingus.

      Delete
  11. best le kalau sedang sedang je saljinya. kalau dah heavy tu. ngeri pun ada. nak kemana pun tak boleh.

    tapi best le boleh main salji cenggitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat.. bernafas pun sesak dada sebab terlalu sejuk.

      Delete
  12. Part sledge tu akak sokong 100%... time turun naik slegde, mmg seronok sgt... time nak naik semula, aduh tertongek tongek nak sampai ke atas

    psst, salji sedang menjadi jadi kat sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..best nya. sini snow whole day tapi gelenyar gitu. hampeh

      Delete
  13. wahh sonok gile lah tgk..x puas..
    best sgt rs,view dr ats bumbung tu cantik sgt..untung lah si JJ mbesar kat sana :)

    erkk..yg tip tuk mertua syg tu sgt berguna lah rsnya..tiap kali tgk mesti dia kta..bagusnya menantu aku nih.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan.. tapi kami jauh la, kat sini tak secantik sarajevo.

      ha sila la amalkan tips saya tu, pasni snap gambar buat kerja banyak2, pastu print besar2. kalau dpat pakai sarung ker baju koyak2 lagi berkesan muahahah.

      Delete
    2. Berlin dia pnya salji kurang ckit kan...tp ok la tu ada jugak dr kat sini yg xdo apa2 salji ni ha.hahaha

      nti kena buat nih.pastu wat muka kesian sama kan..kahkahkah

      Delete
  14. wahhh..cantik nya view.. best ar main2 snow... tgh pregnant berapa bulan ni Nas?? perut tak nampak pun...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. around 3-4 months time ni. memang lambat naik, tapi once dia start, punya la besar ngalahkan orang lain mengandung.

      Delete
  15. seronoknya main salji, main air betu dalam peti ais pon bole kejang tangan, inikan pulak main salji.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejang kaki usus segala ni ha. uwarghhh

      Delete
  16. salam sis..
    tebalnye salji..mesti sejukkan..
    terpegun tgk pic2 tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejuk tahap terbakar. hehehe erpegun tengok akak ker yang ;);)

      Delete
  17. seronok tgk salji2 tu...putih bersih jer......

    ReplyDelete
  18. huish ... cantiknya. sejuk tu yang tak tahan !

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...