Thursday, 27 August 2015

Hari Ini dan Semalam

Just share gambarajah hehehe. Boleh? 

Mee goreng semalam. Sukaaa dia. 


Semalam kemaskini kasut masut, check mana yang sesuai dengan musim and size, all above adalah kasut Jelita, mostly. Harapnya Cik Tipah dapat guna nanti, if the weather condition allows huhuhu. Sayang sangat, elok lagi semuanya. 



Thats all love, bis dann. 

Monday, 24 August 2015

Tentang Tipah

Again!!!
Yer la, citer pasal anak sendiri la kan, takkan nak citer pasal anak orang lain pulak.

Cik Tipah dah laju berjalan, walau mengangkang2 hahahha. And dia sangat rajin, standard la pesen baru dapat kaki kan.

Hobi masa lapang beliau adalah sepah dan kemas. Wahhhh gitu anak aku... ada sesapa berkenan buat menantu? Selalu lepas I tukar diapers nya, dia sendiri akan terus bangkit dan kutip dirty diaper bawak ke dapur, kadang2 campak jer di pertengahan jalan. Everytime lepas makan, dia akan bawak pinggan or mangkuk nya and buang dalam tong sampah kat dapur... pembersih sangat ni, tak payah cuci pinggan yer, buang terus.

Selain daripada itu, beliau masih suka menjerrit, jarang menangis but menjerit. Nak pecah gegendang telinga i kekadang tau, dia pantang betul ngan jelita, time baik... omg the bff ever, tapi most of the time macam t-rex. jj kan bertapa kat umah for summer break, 24 jam mengadap each other, opkos la bertarik rambut cakar ayam.

JJ dah start ke Kita hari ni, rindu la pulak nak gaduh bertekak huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...