Thursday, 2 October 2014

Eeeeeihh Ada Haaaaati

Semalam kami shopping (maaf la riak sikit, orang tak biasa shopping memang macam ni) :p Bapak depa ni la duk paksa suruh I keluar membeli-belah, walau I tamo tamo tamo dia suruh jugak. Sebenarnya.... kami nak carikan hadiah untuk CM, her birthday soon (^.^)

Pusing-pusing kepala, pikir-pikir mall... last2 I rembat some Hello Kitty necklaces yang on sale hahaha eh cantik ok, rasa nak beli semua. Pastu gi kedai letronik grab some more things... settle. Pastu rasa cam eh laju sangat shopping ni, tak sampai setengah jam pun ni, jom la pusing2 lagi.. lalu... melintas la kami (Tiffany and I) jalan ke seberang yang ada satu gedung pakaian yang bessar, Primark!

Since tak ramai orang masa tu and Cik Tipah pun nyenyak tidur dalam stroller, so boleh la I ushar keadaan. Masuk2 jer nampak Jegging murah (kat primark ni memang semua pun murah, sebab tu slelau penuh ngan orang ntah dari mana datang berpusu2 usung bag shopping sampai tak nampak tuan, imagine Ikea... tapi penuh ngan pakaian). So jegging tadi, I pegang... tengok size 36... tengok pinggang alemak besaarnya.. boleh ker? Sebelum ni I size 32 yer... (nak jugak kabor). Tanpa try masuk bakul then pergi bahagian kekanak rembat some leggings untuk Tipah and some other stuff untuk CM.. terus bayar. Wahhh laju jugak kali ni, 10minit zap zap siap shopping... kaunter bayaran kat primark ni best merata ceruk ada so tak perlu beratur panjang.

Then...kembali kami di rumah dan tiba masa sarungkan jegging... jeng jeng jeng! Eh ingat tak gambar Jelita pakai skinny jeans satu tu?

Ni yang ni... 
My jegging yang I beli ni lebih kurang la ada zipper kat kaki, tapi kan... hak bebudak ni asal gedik sangat depa buat!? comel sangat dengan poket2 yang real, hat I beli ni poket tipu jer letak..huh. 


Btw... I pun tanpa berlengah terus sarungkan ia... taraaaa.... lepas tang lutut jer!

Wednesday, 1 October 2014

Berjoget Angan Tak Sudah




Joget sambil bersiap ke Kita, lantok ler asal kan bahagia.... dan nak ke skul.

Marilah... berjoget... berjoget angan tak sudah.... la la la ewwahh!!!


p/s: Gambar paling last tu dia tepuk tangan sebagai penamat acara sambil berkata "Bravo!!!"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...