Friday, 12 June 2015

Suka Suka Sudip

Takder motif

Monday, 8 June 2015

Volkspark Friedrichshain

Yesterday, nice sunny day... at Volkspark Friedrichshain

Last minute plan once finished our brunch at home, pack some fruits and snacks, melangkah kaki keluar rumah while still dalam perbincangan with bapak dorang "nak ke mana kiter nak ke mana kiter.." Once out of the house, we decided to take this direction, towards tempat tumpah darah Tiffany hehehe. Setengah jam jer berjalan dalam 2km gitu. 

This Volkspark sebelah Vivantes Hospital tempat I beranakkan Tipah last year. Setahun sudah berlalu huhuhu... kat park ni la I jalan-jalan sambil menunggu bukaan masa nak bersalin tu. Jalan... jalan... berenti tarik nafas... jalan lagi.... 

Nah ni gambar semalam punya jalan (° °,)

Biasa la Jijah mengepalai rombongan. Menonong jer jalan. 


Nampak tak itik diver nun sana. 


Mengintai itik berenang


Again mama nak interframe :p


Nak pakai spek kakanya.. she tried. 


Ramai orang kiri kanan memanggang.. belakang kami ni ada air pancut seronok la bebudak main, Jijah masa ni pun tengah sibuk pakai spender jer main air. 


Once at home, habis jer makan sebijik epal tak sempat nak buang pulur nyer tu, terus passed out. Letih sangat pusing park jadi photographer tadi hehehe. 



Thats all Volks (^.^)
Volks= folks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...