Friday, 18 January 2013

Cakap Lompat


"Why are u rumping, junning around?" Soal Papa Jelita bila stress  nengok anak gadis beliau tak duk diam seminit.

Of course la jadi words of the day kannnn.



Halu... sakap sakap with inspekter sahab. 


Selalu la kalau mulut model M-16, takut dan kat orang, statement nyer mesti kuar berterabur.. yer la kalau ayat2 cinta tak sempat dialir ke otak, tak dan ditafsir siti sifir.... owh lama tak dengar citer siti sifir, tadder dah ker show yang sealiran? I suka Ela dan Eli masak2 giteww.


Dah dah... makin melalut ni.

I duk lompat2 jer kan sari dua ni, tadi dah cuba tikam tapi lompat style kijang , tu yang tak tertikam. (Lompat tikam gwe haru ungu kelabu asap uwaaaarh)


Hmmm.... Nak beli buah mata kilo sekucing!


21 comments:

  1. pening mikir buah mata kilo sekucing, rupanya buah mata kucing sekilo.. miahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe bila eksaited nak bersakap kan.

      Delete
  2. Siti Sifir masuk sekolah balik kot... huhuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh good for her... ela dan eli pulak? hahaha

      Delete
  3. Lompat-lompat tak apa jgn tikam-tikam.

    Makan mata kucing kena beringat takut kena serang kucing sebab mata dia semua hilang (sekilo tu banyak mata kena ambil kan hihi...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha angkatan kucing sedunia. sekilo agak banyak la, kalau mata kering lagi banyak, mata air lagi best. aiiii

      Delete
  4. Sama le kita... selalu jugak tak sempat nak alir ke otak dah berterabur kat luar...ha..ha... yang perasan TLBD.... soal balik? he..he..

    Kalau tak tengah marah OK lagi...kalau tgh marah malu jugaklah he..he..

    Mana lompat menikam yang kelabu asap tu...hu..hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan... kalau marah2 tersalah cakap, alahaiiii nak buat muka lagi bengis ker nak terus ubah manja2.

      Delete
    2. Harus teruskan series he..he..kalau tak terketawa...

      Delete
  5. ahahhaha... adoiii...poning eden nak baca ni..tiba2 siti sifir keluar...siti sifir zaman sekolah dolu2...
    ohh..lompat tikam you tak berjaya ya...hihi..
    chaiyoik..chaiyok buat smpai berjaya..
    Hah! kan dah teringin nak buah mata kilo sekucing! plak..wakaka..tunggang terbalik i..jeng..jeng...jeng!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhhehe tema kita hari ni mmg tunggang terbalik Atie.. sumer nak tumbang hehehe

      haaaa my lompat tikam punya la haru.

      Delete
  6. jelita cergas..tu xblh dok diam..eloklah tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwarghhh memang elok sangat. huhuhu

      Delete
  7. nasib dia lompat.. kalau dia terbang kang lagi payah haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau terbang bagus la, boleh hantar dia ke malaysia tapau nasi gorem.

      Delete
  8. baby tengah membesar ni kdg2 penat melayan kan..tp sebenarnya best tengok keletah dorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa tengah membesar nyer dear, dah lagi besar dari I uwarghhh hahaha

      Delete
  9. dunia explorer jelita bermula......

    ReplyDelete
  10. haha..pening papa jelita yea.sampai tersasul.
    nik pun suka tgk siti sifir tu. pakaian dia kalah mak adatin..haha

    ReplyDelete
  11. salam sis..
    hehe..time cma plak..lain cakap,lain fikir, lain plak yg tertaip..
    kacap terbarur..?? :p

    ReplyDelete
  12. buah mata kilo sekucing!
    hahah sakit perut gelak

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...