Friday, 11 January 2013

Drama Jelita


Kesinambungan dari muvi itu hari, saya sambung godek2 tengok apa citer boleh layan, terjumpa la drama Keluarga Iskandar. 

Punya I  marathon sampai 3 pagi. Hehehe best, I suka cerita yang santai2 takder cintan cintun sangat, mostly about keluarga. Drama ni lebih kurang "Modern Family" Versi Melayu.





Ni kisah Jelita pulak, itu budak muka innocent giler kan, dont be fooled by the pretty face. Tangan dia menggagau laptop charging kat sebelah, dah la pelan2 dia golek hindustan sampai ke spot tu, bila I cakap "excuse me, Missy" terus dia duduk lunjur kaki gaya Madam konon tengok tv. Heh


U guys layan citer apa skang?


21 comments:

  1. ahahhaha..JJ ilkee gaya dia tu...hihi..
    ikut gaya Mama kot..pretty face..cute!
    i layan drama ptg2 hari lps maghrib di tv 3 skrg ni
    tajuk : 'Setia hingga hujung nyawa" ( pergh! layan jiwang..haha)..
    sila kunjungi www.tonton.com ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama tak berdrama, hihi.

      Thank Atie, banyak eh citer kat situ, nnt I cek. tengkiu tengkiu I heart u.

      Delete
  2. whoaaa..sgt drama queen ya JJ. muka inesen kamu cute gile..haha..mcm betul2 tiada buat salah..good job! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa baru tau kan... selalu nya kalau dia dah buat something wrong, dengan muka innocent itu juga, dia angkat2 bahu sebelah macam "what, it wasnt me..must be u". nampak sgt dia buat salah kan. hahah

      Delete
  3. drama Keluarga Iskandar mmg best..sempoi jea kan citer tu. drama bersiri feveret nik gak tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. I sengih jer sepanjang2 tengok citer tu, sweet sangat. lawak dia pun jenis hidden2.

      Delete
  4. daramna keluarga iskandar tu minat sangat. bila tengok karenah maknya. aduhai boleh enyum sendiri.

    sekarang tengah layan citer adam dan hawa. adusss minggu akhir ni. Amirul tolongnya jgn dok asyik tengok kartun jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..Mak Jah tu comel.. hihihi

      Amirul rebut tv la ngan akak yer, boys biasa la katun.

      Delete
  5. ha..ha... MJ... ni bukan ke gaya u dulu-dulu...ha..ha..
    Mana aci asyik mak aje berblogging....dia pun nak bergaming jugak ha..ha... ke nak google recipe tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia nak cek aksi stunt apa lagi dia boleh buat. kata rempitttt.

      Delete
  6. nakalnya Jelita hehehe..

    wah Nastyna samapai jm 3 pagi mengodek drama..
    sy jm 3 pagi dah dibuai mimpi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun jarang stay up sampai lewat, tapi that nite tetiba rindu nak tengok drama melayu, layansss.

      Delete
  7. Suka juga tengok drama Keluarga Iskandar ni..Best..

    Comellah..muka innocent yang sangat comel...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la, dah lama drama ni now only berpeluang tengok.

      muka jer innocent tapi ya ampunnn.

      Delete
  8. datin tgh layan keluarga iskandar ker huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. berlakon tengok drama jer ni Auntie.

      Delete
  9. I layan cerita Adam Hawa. Orang lain dah habis semua episod, i baru terkedek-kedek tengok pakai internet cerita ni sampai siri yang ke 62. Suka tengok part Adam je, bila part tension je i forward ke depan. Keh-keh-keh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada kat tenet eh, nnt nak cari la. panjang citer dia...

      Delete
  10. sy pun suka keluarga iskandar
    kisah family dia tu rasa macam dekat sgt dgn kehidupan kita
    mak dia tu kelakar sgt

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...