Sunday, 10 February 2013

Masha i Medvid

Saper pernah tengok kartun ni? 


Masha dan Medvid. Favourite kartun mama dan papa JJ hahaha. Bukan anak yang tengok, the elders yang melopong sakan. 

Masha is the girl yang selalu kacau si Medvid the bear. Comel sangat mereka tau tau tau. Tak perlu faham Ruski pun untuk enjoy kartun ni. Ada banyak lagi episod lain. 


*Masha is another JJ's nickname.
*Atie, dowload la untuk Pa'e, mesti dia suka.

44 comments:

  1. nampak menarik, nanti nak tengok lebih banyak lagi.... cute nampaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cute, tak rugi tengok. tak tengok pun tak rugi hehehe.

      Delete
  2. rupa JJ macam Masha la...eh tak tak. Masha yg macam JJ. haha


    nakal kot si Masha ni...kesian Medvid.habis rumah dia. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhhaa kembar dua ni. Perangai pun sebijik.

      Delete
  3. salam kenal dik
    akak pun x pernah tgk citer nie ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Salam kak...
      Comel budak katun ni.. hehehe

      Delete
  4. comel kartun nie...abis tu kalau mama n papa jj asyik layan katon nie..si jj layan apa. laak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahh selalu buka katun untuk dia, kami yg tengok. JJ suka iklan... dengan kaji cuaca. hahaha betul ni tak tipu.

      Delete
    2. hahahaah..agaknya kenapalah si jj tu suka kaji cuaca??..hahaah

      Delete
  5. hahahaha..cam JJ je marsha tu..kiut..selamba dia je kacau beruang..haiwan ternakkan pon takut jumpa dia..ekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia baik, dan comel. tapi cara dia tu tak selari dengan niat. sebijik la cam JJ. hahahhaa always trouble.

      Delete
  6. wahh...best..best... Masha nama lain JJ erk?? hehe..cute jer.. i will... TQ mama JJ..abg Pa'e msti suka.. dia dh pandai boring dgn kartun2 yg i download kan sblm ni..boleh lah tukar angin..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. niha try la yg ni, kot2 pasni dia boleh fasih bahasa russia, budak2 senang ikut. hehehe

      Delete
    2. ahaha.. klu pandai bahasa Russia best jugak kan.. kang pa'e speaking plak dgn I.. feninggg... skrg ni dok layan Ultraman dgn Pa'e..haha:)

      Delete
    3. okkk pae da bole ada hobby lain hihihi

      Delete
  7. nak kena pi tgk nie...he3.....
    comel pulak.....bila tgk masha tu bertudung....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam makcik2. memang comey ni budak ni.

      Delete
  8. hai! hehe u are so far away.. i post cookies tu nanti org lain bukak dah bedal dulu, acane? hihi :p

    ReplyDelete
  9. xpernah tgk....ni pertama kali tgk...
    comellah..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan... hehhehe kami duk ulang ulang tengok.

      Delete
  10. oh ni pun kali pertama tgk nih..asal x perasan pun kartun tu eh..tp betul lah comel mcm JJ..

    Jj oo Jj..bl nk klik klate nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelik anytaing kalu cik Ai sponsor tiket. muehhee comel kan katun tu.

      Delete
    2. adehhhhh..
      mau makan bubur la Jj oii kalo nk sponsor.muahahaha

      Delete
  11. alaaaaaa...xpernah tengok....cam best jer...mau nyer x best..mama ngan papa JJ pun suke..hihihi

    ReplyDelete
  12. Tak pernah tengoklah awak.... Sebab anak kita yang no. 2 suka sangat tengok cerita Pony. Mahu beribu kali jugaklah dia bukak. Adeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ngah suka Pony ek, best? maybe boleh try untuk JJ.

      Delete
  13. ala tak pernah tgok.tak tau nak komen.hiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kartun kartun jer PK.. untuk budak2 cam saya hohoho

      Delete
  14. *na pun kena download laa HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti sengih sorang2 tengok katun ni hahaha.

      Delete
  15. Comel..haha...ni kalo hubby suke la tgk..hikhik

    ReplyDelete
  16. kartun secomel tu pun JJ tak suka tengok? dah mcm JJ pun ada hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin pasai macam dia la kot dia tak berapa nak layan. Tapi yg lain lagi dia tak pandang.

      Delete
  17. ala line agak slow malam ni..tak boleh nak tengok pulak. rasa macm tak pernh tengok lagi la kartun ni

    ReplyDelete
  18. tak pernah tgk. tapi nampak mcm menarik dan comel jea.hehe
    nnt boleh suh anak saudara tgk..hehe

    ReplyDelete
  19. tak pernah..mcm best je...nk cri la

    ReplyDelete
  20. belum pernah tengok la Nastyna..
    tapi tengok mcm best jer..
    jelita ada nama lain pula ye...:) Jelita Masha..

    ReplyDelete
  21. tak pernah tengok..best kah???video nda boleh play.line tenet slow

    ReplyDelete
  22. salam kak..
    huhuh..x pernah tgk lg..
    erm..blh try bg anak2 tgk ni.. :)

    ReplyDelete
  23. mata dia macam besau dan cantik...come..

    ReplyDelete
  24. girl saya tumpang tengok kartun...lama sikitla saya singgah N3 ni....

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...