Wednesday, 13 February 2013

Marilah Bergoyang


Jalan pun huyung-hayang, ada hati nak bergoyang.

Yang penting.... kita enjoy!!! Ai ai se ue te pegu. 



Its almost a year ago, she was around 8mths old by then....tengah bertatih.

Tadi masa I duk upload this video, the empunya badan was beside me. Siap gelak2 lagi tengok "baby" tu jalan tak betul.. complaint some more. Kamu tau ker JJ bahawa itu adalah kamu? 

So fast the years passed by (*o*) 



35 comments:

  1. Haha..lucu tgk seluar yang dipakai oleh jelita time ni...
    Of course gaya cute....
    Save banyak banyak video yang ada action lucu diorang... Sronok bila tengok kemudian hari..

    ReplyDelete
  2. hahaha...comel...anak buah aku pon camtu la..aku tunjuk waktu dia baby, dia ingat tu adik dia..ekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha dengan muka innocent dorang kan.

      Delete
  3. comel..best kan tgok video anak masa baby..macam2 perangai.sy klu bosan selalu gak tgok balik video aiman masa kecik2 dulu..:)

    ReplyDelete
  4. he3... bila besar nanti mesti dia malu bila tgk pic nie.... he3......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaa dah saper suh buat bukan2. hahhaa

      Delete
  5. hahaha..menyenget dia jalan ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. menyenget pun goyang tak tinggal.

      Delete
  6. geram weh... tgk muka pun dah geram, bila joget mcm tu lagi geram! JJ JJ...
    rindu nak ada baby ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course la nak ada baby lagi, but not now hehehe.

      Delete
  7. hihihi.. jelita rambut pendek. comel! goyang sampai terangkat2 tangan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tangan tu wajib yer Chic Na, berketak muscle lengan haha.

      Delete
  8. Goyang jangan tak goyang.. haha JJ jalan makin ketepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. menyenggeng jer... tak sedar diri tu.Nampak sofa kena barricade tu, dah bisa manjat.

      Delete
    2. haha laka-laka la JJ ni..nak aksi JJ lagi huhu

      Delete
  9. comel jea. yang tgh baca newspaper tu pun comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yayy Aunty Nik, u watched all?? hehehe

      Delete
    2. yup. empat video tu aunty nik tgk semua.semua comel . tapi yang paling comel video JJ the Baker..hehe

      Delete
  10. wiii...tomeilah dia..!
    nari2..kiut amat..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tak duk diam, kadang2 comel pun mama nampak cam monster jer. hahaha

      Delete
  11. comelnya jelita..nanti besar tengok ni mesti dia gelak2 hehehe

    ReplyDelete
  12. comelll nya... sama lah abg Pa'e..klu bagi tgk video dia masa kecik2 dulu.. dia akan tanya sape baby tu Ibu?? haha.. muka sndiri pun tak kenal..hehe.. tak sedar kan? depa da besaq..:)

    ReplyDelete
  13. nt dia dh kenal itu adalah dia, sure dia malu.. kakaka..

    ReplyDelete
  14. haha,,siap komplain...sama lah mcm anak MV..baby dia bilang padahal dia

    ReplyDelete
  15. okayy Na jeles sbb Na tak boleh tgk video ni..
    BYE!

    ReplyDelete
  16. hahaha.... lucu kan budak budak ni.gambar sendiri pun gelak guling guling

    ReplyDelete
  17. hihiihihi..kasi goyang !!...comel sangat,....

    ReplyDelete
  18. Alaaaa...tak bley view lah video budak comel nih. Wah, 8 bulan JJ dah bertatih yer, cepat.

    ReplyDelete
  19. salam kak..
    hihih.. oh JJ... how adorable you.. :)

    ReplyDelete
  20. He..he.... macam teringin nak tengok baby bertatih je.. tambah lagi le....sementara masih muda belia...

    ReplyDelete
  21. video-video macam ni mesti dijaga rapi tau MJ...bukan senang nak dapat lagi bila tak ada nanti...detik-detik tu..bukan boleh diulang lagi...bila girl dah besar nanti pun masih boleh dia tengok gelagatnya masa tu...

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...