Sunday, 24 February 2013

Jelita the Busy Bee

4 minutes ++ video of the monster. 
Watch out for volume, bitte (^,^)


Simplified version of her everyday life, pot pet pot pet laptop remote phone, tu tak letak music lagi tu.  
Enjoy the rest of the weekend guys. 


65 comments:

  1. hamboii.. macam bisneswoman, busy sungguh. kejap tekan2 laptop, kejap ckp phone, kejap tekan remote. part gelak paling tak tahan. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dia gelak satu Berlin boleh dengar.. tapi tu la, gelak pun kena marah sometimes.

      Delete
  2. kehkehkehkeh..hiburan hujung minggu untuk aku..monster comel potpet potpet..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kecik2 comel la pot pet.. sikit lagi aku pot pet dia balik muahaha.

      Delete
  3. bz sgt tu.mcm jlnkan perniagaan juta2 jea cik Jelita..hahaha
    mulut dia dari mula video sampai ker abis duk pot pet pot pet jea.comel sgt awak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tu pun dia pegun2 kejap sebab ingat I nak ambik gambar dia.

      Delete
  4. sepatah haram pun cik zu tak faham jelita oiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usahkan Cik Zu, mak ngan pak dia yg duk borak ngan dia pun tak paham.

      Delete
  5. masa JJ panggil papa duk sebelah tu, memang da rupa macam "papa, look at this. this is our new product. but we need this strategy bla bla bla"

    ni lakonan ka spontaneous? huhu comeeeii sgt JJ ni.. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. No need to lakonkan pun dear, ini lah daily life dia. busy ngalahkan menteri. Itu kalau dia cakap phone sambil jalan lagi la mundar mundir cam apa.

      Delete
  6. mmg comel sangat gelagat jj ni... ai, ni maknanya ada bakat besar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bakat besar untuk berjaya dalam ketemberangan hahhaa.

      Delete
  7. BENGANG sebab xleh tgk langusung bideo nih..
    tenet cam siput.. tapi siput sedut masak lemak sedap..ekekekekkekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takper Cik Zaitul, nnt2 boleh tengok :d
      JJ setia menanti.

      Delete
  8. si jelita yg sungguh cute..mesti tak bosan layan dia eh..
    bakal jadi blogger berjaya ni..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi blogger banyak sangat la rintanganna Cik Norh... hahhaa
      Rsanya dia better as a lawyer.. hehhee

      Delete
  9. comeinya dia ... budak zaman skrg kecik-kecik dah cerdik IT . Kita tak ajar pun diorang pandai explore sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia ni main tekan jer tah apa2 dia buka, tapi sometimes tu ada benda dia tekan kuar something yg kami pun tak pernah tau kewujudannya haha.

      Delete
  10. belum boleh tgk...line slow..nanti akan dtg lagi..nak tgk sgt apa si jelita tu buat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nnt line ok boleh tengok, takder apa sangat cuma dia membebel macam biasa.

      Delete
  11. Amboi kemain businesswoman......bzzz....cute bah si jelita....masa tengo video ni, damia pun ikut sama nonton, senyum2 sambil mulut pot pet pot pet...agaknya dia paham apa yg jelita bebelkan tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta Damia tolong translate boleh? hahha

      Delete
  12. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....Geramnya nur tgkkkk...!
    Sibuk bebeno dia ye..betu je pulak gaya dia tu..
    sebelah tgn pgang phone., sebalh lagi duk tekan2 lappy..so kiutt.!

    Mama JJ, pinjam JJ sebulan boleh..?
    hahhahaha... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hayayaya...mmm.....
      JJ tiru gya gelak siapalah agaknya ye...
      Mama ke Papa dia...?
      jeng..jeng..jeng...
      hahahah

      Delete
    2. mesti mama dia.hahahahahaaha

      Delete
    3. hoohohh hamboi kemain gelak kamu yer. Lagi tanya JJ ikut sapa, ikut kamu kamu kamu la ni. Mama dia senyum pun tak nampak gigi hokeh :P

      Delete
    4. Hahahaha...ikut kami ke ikut Mama dia..?
      Nampak gaya mcam ikut mama dia la..Heee... :)

      JJ sayang...JJ tiru sape gelak tu..?hehehe

      Pssttt..mohon JJ reply komen ni..
      pastu kompom nur tak faham ayat JJ...hihih

      Delete
    5. Sorry CIk Nur, tadi cek komen ni pepagi, and lappy tak eh bagi kat dia awal pagi nn seharian akan jadi hak milik dia, esok2 I let her type for u ok ;)

      Delete
  13. hahahaha..terhibur saya!...agak2 klu c JJ leh menaip dalam blog...ntah apa diceloteh dalam blog...hahaha...potpetpotpet kt fon sambil gelak2 cam tgh gosip jah!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia boleh ajer menaip, keluar bahasa isyarat :p
      dia gelak baca blog muahahha

      Delete
  14. Replies
    1. Kau paham, tolong la translate. Apa dia nak?

      Delete
  15. hahahaa....pandainyaa....
    BZ betul tu....byk kol masuk ek...bisnes besar ni adik ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bisnes antara planet, cakap bahasa alien kan tu

      Delete
  16. Hahaha..terhibur ngan gelagat sijelita yg busy nie ..siap dua2 tangan peganag kebyboard tuh.bila cakap henpon sikit nyer bergaya.heheh..sepatah abuk pun auntie tak paham JJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulut tak benti dari pagi sampai ke dia tdo malam nyer.. ada tu duk tidur pun pot pet pot pet lagi. Kami pun tak faham, layankan jer hahaha.

      Delete
  17. hahahaaha
    seem like engineer lah u JJ.hahaha bz benor kejap2 phone kejap2 tekan lap top buat keja pastu phone blk.hahahaha

    comell hai muka si JJ bila dia senyum plus potpet potpet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle dia panggil dia "hacker". sebab ada jer dia modified kat laptop ni. Ha kalu esok2 nampak ada something weird kat my bolog, JJ la ni.

      Delete
  18. as salam, bertambah-tambah kreatif gelagat dan perkembangan girl seorang tu...itulah pengalaman kita setelah menjadi ibu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fening saya kadang2. Now baru rasa hahaha.

      Delete
  19. Salam kenal kembali bertamu disini ye...seronok kita tambah kenalan...waaa comel yer anak u dear...pandai dia tekan2 kt laptop tuh hehehhe...sura pun cumel jek heheh ketawaaa je dia kan heheh so clever girlll :)

    i dah follow u...keep in touch ye my friend frm Germany :)

    Utusan dari Malaysia heheh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utusan dari Malaysia mohon utus petai sepapan dua. :D:D:

      Delete
  20. sekrg kat opis..balik kerja nanti kakak comey tengok okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa la JJ ni comel sgt..ggggrrr rasa nak gigit je la

      Delete
  21. alaa... nk jugak tgk kecomelan tu..tp x dpt lak tgk videonya kat opis nih.. nnti la dtg blk nk tgk!

    ReplyDelete
  22. Huhuhu... Guna network ofis, tak dpt tgk video comel busy bee ni.

    ReplyDelete
  23. haaaa....haaa...terhibur walaupun tak faham....buat faham je lah he hee....

    ReplyDelete
  24. Tepon sapa tu JJ..tepon abg Pa'e ke?? (eh! perasan)...haha..
    sgt2 menghibur kan gaya dia.. macam gaya nak update blog pun ada..haha..sat gi dapat mulut..penat lah nak layan pot..pet..pot..pet.. ready2 k Mama & papa JJ...:)

    ReplyDelete
  25. comel sungguh wpun sepatah anty tak faham..yg paling penting gaya tu..hebat je gaya dia dok tekan2 macam tgh chatting..busynya tu macam bisnes juta2.hehe

    ReplyDelete
  26. alaaaaaa...x dpt tgk video ni...nnt balik nak tgk la...

    ReplyDelete
  27. samalah ngan alana anak el yg kecik tu
    mcm terer je pgg laptop hp semua
    budak2 skun..mmg pandai

    ReplyDelete
  28. serius kiut giler ler jelita teringat anak2 KA waktu kecik2 hehehe

    ReplyDelete
  29. heheheh..alolo...comei nye la hai....geram aje tgok nye...hee

    ReplyDelete
  30. hahaha cakap phone dgn akak moss eh jelita? :p

    comel sgt dia ni aihh... ;)

    ReplyDelete
  31. Tak dapat tengoklah MJ.... mcm ada puzzle je kat vid tu!

    ReplyDelete
  32. salam mama jelita :)

    hihih.. comel betul tgk jj ni la...conversation bz mcm tokey minyak..

    hahaha..dadadadididipapa! kemain!

    gelak die tak menahan la..... :D

    ReplyDelete
  33. geram la autie tgk JJ ni... mulut pot pet pot pet cakap german... boleh geng dgn danish, non stop talking :)

    ReplyDelete
  34. nowdays budak budak memang advance.

    terlebih advance anak dara saya. siap lepak atas lappy lagi tau.hahahaha

    ReplyDelete
  35. Frust...tak bley tgk...huhuhu...

    ReplyDelete
  36. hehehe..terhibur gelagat jelita comel tu..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...