Saturday, 2 February 2013

Mamma Mia

Kak Izan aka Mama Mia yang fabuluso!!!

Terima kasih banyak2 Kak review blog saya. Segan pulak saya.. jarang taww saya nak segan2 malu ni hehehe.

http://miaduniaku.blogspot.de/

Saya amat menghargainya, really really. Saya sendiri suka masuk ke Dunia Mia melalui akak :D Suka tengok macam-macam keletah Mia, buat at home facial, bercerita sumer tu. Ada juga tips untuk saya belajar dalam nak handle si JJ ni, maklum la jauh di tempat orang, dengan takder pengalaman semua.

Moga jalinan persahabatan ni berpanjangan, dengan Akak... dengan semua2 la yang selalu duk tegur menegur saya kat sini, and make me feel so wellcomed in this blogville.

Terima kasih uols. Love love love.

53 comments:

  1. Mamma Mia.. ehh, macam lagu la plak..
    mamma mia, here we go again.. mama.. oh.. mamma mia.. lagu apa tah.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... lagu si Abba itu. sekali dengar, pasti melekat kat kepala tau lagu ni.

      Delete
    2. abba punya lagu eh? hehee.. dlu pacik sy slalu pasang lagu ni.. sy bgn2 pagi mmg dengar lagu ni la kalo kt kg dlu.. stress bgn pagi.. haha

      Delete
    3. stress bangun pagi sebab lagu ni ker apa? patut lagu ni bagi semangat ceria apa.

      Delete
  2. Best juga dunia blogging ni.. kenal kawan2 dari serata dunia..kan? ada juga baca di Blog mama mia tu smlm..hehehe.. wahhh JJ dah ramai peminat!..
    jangan lupa auntie dgn abg Pa'e ya JJ..haha:)
    love...love..love too both of you:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe mana ada... Atie laagi famous tau.
      Tak mungkin lupa Pa'e la... makin besar makin handsome hehe.

      Delete
  3. best kan kalo kita dihargai....rasa special jerr =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat... lagi bersemangat nak berblogging.

      Delete
  4. malu mama sama cam jj jugak ker????
    tahniah dpt review......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha ha'ah, malu tak reti malu. :p

      Delete
  5. Tak pernah baca belog Mama Mia. Owh, Mia tu anak dea ke? Mesti entry dea lebih kurang cam Mama JJ bercerita kan? Sbb cite psl keletah anak. Hehehe. Leh la org yg lum ada baby ni kutip2 pengalaman :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mia tu anak dia, cute sangat. Mama Mia banyak bagi info berguna, bukan macam I yang merapu jer lebih huhuhu.

      Delete
    2. aku sama kot dgn Liyaa..pernah nampak nama blog dia kat byk tempat, tapi still belum prnah baca..

      Delete
  6. wah, glamer gitu... nanti nak jenguk juga la tgk telatah mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa glamer ngalahkan jeniper lopes kejap. Sila sila jenguk... Mia menanti. hihih

      Delete
  7. wah2.Mama dan JJ dah glamer. siap dat review lagi..ehehe

    ReplyDelete
  8. aku lambat..btw aku duk babymoon kt cameron highland skg..siang td rilek je tk sejuk.dh mlm ni sejuk gila la plak..duk imagine camne la ko hidup kt tempat lg sejuk dr peti ais tu..haihh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babymoon... syok cameron, sejuk2 still boleh layan gunung ganang. Cuaca kat cameron tu macam summer kat sini ha... sini bawah takat beku, siap otak aku beku skali.

      Delete
  9. lev u to banyak2 Nastyna...:)
    best kena review kan..rasa dihargai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul... sangat dihargai.

      Delete
  10. Salam.... bagus blogger2 ni support each other.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la dulu2 kagum saya tengok, sekarnag saya sendiri mengalaminya. hihihi excited..

      Delete
  11. selalu juga nur terjah blog mama mia ni..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram kan tengok Mia tu. sopan sangat.

      Delete
  12. blog favret saya jugak tu. huhu.. suka baca pasal mia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn Chic Na kan... suka tengok keletah Mia.

      Delete
  13. Replies
    1. Salam Bunda... selamat kembali. Harap semuanya get better untuk Bunda and family.

      Delete
  14. Bestnya di review...
    Malu malu meow pulak yer...

    ReplyDelete
  15. Anda bertuah krna direview...
    Love sy x? Kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Love u if got kerepek. ada lagi tak?

      Delete
    2. Ada..hey, nk bebetul ke.. klu nk, leh je pos ke sn...

      Delete
    3. alololo.. gurau jer yunk. rega pos tu dah boleh beli kerepek sekilang. takyah la susah2 :D:D kesangguban anda untuk mengepos nyer sudah cukup terasa di tekak. thanks tho.

      Delete
    4. hehehe..nt klu blik mesia, kabor tau...

      Delete
  16. ramainya sh review blog ni..mula2 en sampah,skang mama mia plak..pemes la mama jj pasnie..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh femes macam jeniper lopes pun best ni. hhaahhaa

      Delete
  17. takyahlah malu...nanti ramailah sahabat yg jenguk blog ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari jenguk ramai2... kalau boleh bawak murtabak lagi bagus huhu. tetiba nak murtabak.

      Delete
  18. Mama M review Mama JJ. hehehe. bestnya ada orang review kan kan kan.


    terasa diriku begitu berharga. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu la kekdah nya kami hawt hawt mama ni. ehhehehe....

      lihat pinggangku, sudah rrrrrramping kannnnnnnnnn. (iklan apa dah ni?)

      Delete
  19. Salam Kak..
    hehe Mama Mia sangatlah fabulosu ye..
    Nisah follow ke blog MAma JJ pun sebab tgk review mama mia tu jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi itu la... terharu saya dengan review tu.

      Delete
  20. He..he...bestkan bila masuk dunia blog ni...walaupun jauh dimata tp tetap dekat dihati...mcm dah lama kenal rasanya...tp kalau bersemuka macamana agaknya ek?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu okje.. rasa mesra alam sangat. huhuhu
      a'ah ek, macam mana la kalau bersemuka. hihihi

      Delete
  21. wah kan main mereka ...tq nastyna..terasa nak nyanyi lagu mamaa min lak..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe lagu tu best gak layan sometimes.

      Delete
  22. salam kak JELITA..haha..jelita pun jelita la..jgn nnti JJ sorok kasut2 akak dlm washer lg sudehh.. :p

    cma pun suka menyemak kat blog kak izan ni.. dunia mia mmg best.. hihih.. :)

    ReplyDelete
  23. Alhamdulilah... glamor u! Hehehe... Anyway Izan mama Mia memang rajin blogwalking :)

    ReplyDelete
  24. wah...mama mia sudah kena....seronok kan mia...

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...