Tuesday, 19 March 2013

Sekentut with Beckham

Saper tak kenal David Beckham? Tipu la tu (",)/


Beckham who?


Ni we baru balik dari Alexa ni, baru jer melabuhkan pungkoq di sofa empuk nyaman ho lepas bersejukan di luar salji lebat kemain. 

Tadi ke Alexa cari barang sikit, sampai2 jer kat entrance, ada man in black hensem bukakan pintu untuk we ols yo, penuh orang duk beratur siap ada special gate semua la dari entrance sampai ke dalam. Ushar tengok hujung skali ada banner Beckham pakai suar kecik komersial H&M. Ok, tak koser menunggu mentengok ketibaan beliau aih.


Pagar extra semata untuk mamat ni, heh

Sedang kami manjare kat Level2 foodcourt yang boleh nampak Ground floor bawah kalau intai, tetiba dengar suara para gadis dah menjerit histeria, risau gak kang pengsan depa naya ambulance nak datang dalam snow tebal ni. I malas nak jenguk tengok even takder la crowded mana, takkan Beckham buka  tayang suar dalam kot walaupun itu tujuan dia datang. Sejuk wei.


Ape ape la Beckahm oi. Just for u to know, kalau tadi terbau something weird, it was Jelita kentut kentut sambil lari dari Mama dia yang juga tak kurang hawt nya dari binimu itu (>,^) Eh ker kamu yang terkentut  nampak I tadi, tak mustahil.   




Cover kentut la tue, tenggelam leher. 


*Sekejap tu jer Beckham kat sana, agak2 berapa la dia dibayar tampilkan diri untuk sekentut dua tu?
*Guys, I ngan Victoria mana lagi lawa? Honestly.... Hahahhaa ok dont be honest please.

67 comments:

  1. Comelll cover kentut. Ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kentut pun comel jer kalau budak.

      Delete
  2. if according to available pics.. it is u... coz kan dia tu cam tulang rangka berjalan.. ke dia dah ada isi semula?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yang I tau, dia kecikkan boobs.

      Delete
  3. untungla dtg sekentut dua kentut org byr...eh..dahi kamu jendol ya Jelita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan itu hari ada citer pasal kejendulan dak ni :p mak pak jendul, nak wat canner.

      Delete
    2. ai is lupe..hihi.org kata murah rezeki jendol ni...sllu asik bselindung dgn rambut dia..bila sepit terserlah..hehaha..pic 1st tu geram gile tgok..kerek je..haha..

      Delete
  4. beckham? ehem..he still hot even 30++.. ;)
    agagagaaaa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. He is.. dah +++ sangat kan, agagagaa

      Delete
  5. dua-dua pakngah tak pernah jumpa .. tapi pakngah agak awak lawa sikit dari Victoria tu .. dan ...







































    dan Victoria tu lawa banyak .. larikkkk !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahahaha sejak bila Pakngah reti pukul curik ni?

      Delete
  6. kita je datang sekentut dua prg tak bayar kan,bhahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silap haribulan, kita yang kena bayar, bwahahaha

      Delete
    2. tau takpeeeee,eh sissss,serius penah tgk orang toreh gigi crowning guna kaca? duk risau ni,takut gigi temporary ni tercabut,bhahaha...kena jaga bebetul,wuuu

      Delete
    3. err.. dia toreh kaca pakai gigi crowning, nak tunjuk kuat nyer gigi tu, macam diamond. haaaa
      Actually my friend pembuat gigi tu, so dia la yang demo kat I. Pas ni Onie nak gigit rimau pun boleh la ni ;)

      Delete
  7. Ada ambek gambar ngan beckham tak? Haha.
    Hmm, sis or Victoria? Cannot decide laah #ehh.
    Yang pasti beckham agak hensem lah #ehhh. :D
    But for sure, jelita, you sangat comel lahh! ! HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak jaga hati bektoria takper yang, ni hati akak mau jaga tau :p:p say am prettier than hr flisss.
      nak bergambar? tak koser kang dia jatuh cinta sama ahkak, payah lak nak tepis gosip.

      Delete
  8. sya kenal David Teo ja..boleh tak? hehee.. jenuh nak tunggu artis2 pujaan ramai nie..buang masa..baik main congkak..

    ReplyDelete
  9. tengok gambo udah le. Nak berhimpit bagai demi nak tengok celeb, idok koje. Baik tengok JJ. Kentut pun menten comey. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi tadi tak ramai pun orang, mmg depa buat senyap2 ni ihihi.
      selalu kalau kentut pandai dia kipas2 tangan sambil kerut muka Hnss hnsss gitu, ni kat awam sorok leher jer.

      Delete
  10. amboi jelingan..tajam menikam..

    kentut jelita mesti bau telo..

    ReplyDelete
  11. haha takleh blah nengok muke JJ cover kentut, pape hal pun dahi tu paling menyerlah

    ReplyDelete
  12. menjeling2 Jelita. jeling sape tu? hihi..

    ReplyDelete
  13. kalau letak beckham sebelah dengan Jelita i lari nak peluk jelita lagi kot!...huhu...cute as always!!

    ReplyDelete
  14. perghh..tergoda sungguh nur dengan jelingan manja jj tu..!

    kejap je ke si cengkam tu kat situ..
    ingtkan lama..
    hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetejut titew tadi ingat Cik Nur tergoda ngan abe kam :p
      lama2 pun buat apa, bektor duk menanti kat umah anak2 tk terurus dia sorang2 hihi.

      Delete
  15. ofkoslah mama JJ paling hot
    si victoria tu..ayo npk tulang je hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee terima kasih, walaupun nampak sangat saya minta dipuji muahahah.

      Delete
  16. sejujurnya kakak comel tak baca lagi entry ni and entry sebelum ni.. sempat scroll picture JJ je.. Nanti i datang semula okay..

    *hug JJ dari jauh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jujur nya. takpa kakak cantik, nnt datang kami hidang makan minum seda2 ok :D:D

      Delete
  17. saje jea kan tanya sapa lagi lawa.nak mintak di puji la tewww..haha

    tak minat victoria so nik pilih mama jj la lawa..jujur dan ikhlas puji ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha Nik sangat memahami, sangat2 minta dipuji nih. hihihi ala Victoria bukan kisah pun minta compare ngan dia hihihi.

      Hehehe jujur sangat sangat sangat tauuu (",)/

      Delete
  18. hehehehehe
    cuba try letak pic kakak cantik ngan victoria soblah2..we can see from here sapa cantik.kita tgk sapa yg jelita pilih dia tu la cantik.boleh?muehehehe

    menjeling2..ku bertentang..mata kita sama memandang..kemain jelita jeling tahan kentut.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, nnt kalau ada jumpa gambar dia paling burok I letak ok. Tapi I kena pergi salon kemas2 muka sikit :p:p haippp.

      owhh lagu tu lagu tu, tingat masa kat kolej muahaha. Dia bengang sebenarnya salji duk timpa muka tapi mama dia gedik duk nak snap picta.

      Delete
  19. Hahaha..pandai betul JJ cover kentut..:)
    antara nas & victoria..rsnya JJ lagi cantek....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha diplomatik betul UA. :p

      Delete
  20. JJ kentut kah?..hahaha... boleh geng dgn abg Pa'e klu dah kentut lari..haha! wah, Beckham datang?? mesti depa bayaq riban2 kt dia walau pun beberapa minit ke kt situ kan?..
    You lagi lawa dari Victoria..hahaha.. Victoria kurus sgt..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu kalau kat umah dia kipas2 dengan tangan sambil muka kerut2. ni sajer jer cover kat public. beriban tu harga JJ kentut, si bekam ni beratus riban euros la kot.

      Delete
  21. hahaha, JJ kentut ok lagi...kalu mama dia kentut...ha, haru tu...silap silap fengsan si beckham tu...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tau beckham boleh fengsan, dah membuang angin mama nyer ni semalam. baru masuk sotkabar malaysia nnt.

      Delete
  22. cantik to mata masing2... hehehe comelnyer kalau Jelita kentut yek

    ReplyDelete
  23. Jelita la yang paling cantik.wakaka.
    fulamak beckham!!!i will join the girls jerit2 kat beckham if i was there.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jerit2 marah ker jerit2 sayang?

      Delete
  24. nasib baik JJ tak kenal beckham..... kalau tak boleh lawan kentut......he3

    ReplyDelete
  25. salam Mama Jelita...

    owshi??
    miahaha..cma baca sambil terkentutz2 jugak!
    err.. buka cma lagi shomel ke vs victoria ngan err.. sape tu.. mama jelita tu..? bwahahaha..

    larikkkkk *sambil terkentut2 jgk* :D

    ReplyDelete
  26. betul2 beckham ke yg dtg?ptut arr histeria..:)

    menjawab pada pertanyaan lawa tu pada sy masing2 ada ciri kecantikan masing2. jawapan selamat.haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beckham yang betul, betul betul datang.
      hahaha jawapan diplomatik ;)

      Delete
  27. of koz lah i kata my friend lagi lawa... sanggup nak terima hakikat filipino tu merajuk tak mo komen blog mak? hehe..... Victoria tu tak delah lawa mana pun kempung je muka dia hehe...padahal jeles dengan kesliman dia tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pandai pun okje ;) victoria tu dah biasa kena kutuk, dia kebal dah. saya ni mau tka makan berhari2 terus tutup blog ni hahaha.

      Delete
  28. hahahah!!!!aduhai budak JJ ni bikin pagi ku ngeri. antara u & victoria tu mama, JJ yg paling lawa :P

    ReplyDelete
  29. Comelnya muka JJ tgh kentut. Klo muka mama JJ tgh kentut mcm mana lah agaknya yer...hahaha...

    ReplyDelete
  30. hahaha... kalo tahan kentut JJ mmg cam gitu eh..tenggelam leher trs.? hihihihi....

    ReplyDelete
  31. compare MamaJ ngan Posh, u lagi lawa laaaa :D dont be honest kan? tapi yg pasti darah same merah, kentut same busuk ..hahahahaha

    ReplyDelete
  32. pehhh..angkuh gila muka JJ..hahaha

    eh dulu masa muda2, aku minat beckham tau..sebab aku minat man utd..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...