Wednesday, 20 March 2013

Anak Didik Bruce Lee



Name: Jelita Jaquelina
Age then: 10mths +
 Date image captured: 18/05/2012
Mission accomplished: First day menapak with nothing other than moral support (>,^)


Ada macam Bruce Lee dok? 


61 comments:

  1. Ada gaya sikit2... hihihi.. bruce lee junior

    ReplyDelete
  2. jap,bruce lee oncet tak....jap nak google :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini orang panggil one pack, kak onie oi. hahaha

      Delete
  3. hihi.. lebih kurang la. gaya dah ada tu. ;)

    letak dalam palstic cup pun boleh utk support sbb nanti kek tu kembang. takpun pakai cup yg keras tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaya tu penting Chic Na.

      plastic cup kang masuk oven?, paper cup pun boleh la kan. ok thank u. harap tak meleper la saya buat nnt hihi.

      Delete
  4. hahaha....mcm bruce lee kecik....luculah muka Jelita...cam nak siap sedia berkungfu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan mudah nak berjalan hahahaa, lagak dia macam peringkat master la tu konon.

      Delete
  5. hahaha.. Ini mak nye ke yg pakai kan baju ala2 Bruce Lee?..
    dah tinggal nak ajar teknik2 kungfu yg betul..haha..
    wacccaaaaa...hahaa:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju Bruce Lee yg kaler kuning tu takder size dia hhehe.

      Delete
  6. awal juga kan JJ menapak..syasya dh 13m pun masih belum nak menapak lg..manja sgt haihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat atau lambat tak kisah, ada pro and cons nyer. Syasya tu nnt terus boleh lari kot, lagi senang. Ada anak my fren macam tu.

      Delete
  7. kehkehkeh..ni up skit dari bruce lee..jelmaan Ip man sifu bruce lee..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu lagi..thanks la ko rajin2 je komen entri lame2 aku..terharu..nasib ko ajar haritu buat tapis komen entri lama2..kalau tak memang aku tak perasan..hehe

      Delete
    2. Ip man lagi cool. hahaha
      aku memang suka lepak2 baca2, terima kasih kau sebab sediakan bahan bacaan menyentap hahha.

      Delete
  8. hahaha, tak payah la jadi anak didik bruce lee...meh jadi anak angkat makcik meh...sedap wat gomo ni jelita hooii...naper kamu comel sangat nak???

    culik bawa pulang mesia buleh...mama leh manja lebih ngan papa JJ kan...lalala

    ReplyDelete
  9. hahaha tgk pic ni terus gelak KA. You make my day Jelita !

    ReplyDelete
  10. heheeh...ade lah gaya jgk..ngan semangatnyer...

    ReplyDelete
  11. gaya nk gangster je ko ni JJ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa baru lepas bertumbuk kat playground :p

      Delete
  12. comei ngan baju sendat perut bulat.. Bruce Lee six pack dik. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buncit tak kisah, gaya mau ada. hahaha

      Delete
  13. Tang mata tu tak tahan! Cute lil JJ :)

    ReplyDelete
  14. anak didik Bruce Lee....ada "porch-bag" daaa. sifu six pack. haha.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru orang boleh recognise mana sifu mana mentee.. hhiihi kalau tak dah 100% sebijik.

      Delete
  15. ada gaya JJ nie..... jgn taichi uncle sudah ye JJ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak...uncle remy dia cayang cayang jer.

      Delete
    2. he3...nie yg uncle sayang lebih kat jj nie...... muaaaahhhh!!!!

      Delete
  16. ada iras iras. boleh start hantar belajar kungfu dhtu.hahaha

    ReplyDelete
  17. wahhh.. bergaya & penuh kensentrasi...

    ReplyDelete
  18. Hehehe... Ada jugak gaya macam bruce lee..

    ReplyDelete
  19. Salam Mama Jelita..

    hahaha..
    Haiiiiyakkkk!
    Bulat betoi mata dia...

    ReplyDelete
  20. gaya tu ada.klu kena gaya boleh jadi anak didik bruce lee nie.haha

    ReplyDelete
  21. gaya dah ada tu..heheh comil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapkan gaya jer la, walhal lutut duk ketaq lagi tu.

      Delete
  22. Haha.....ada...ada... masa Bruce Lee belum mumayiz....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa Brue Lee pun start dari kecik kan.

      Delete
  23. mata tu mmg ada gaya bruce lee.
    tapi bahagian perut tu paling mahal. hehe

    ReplyDelete
  24. kahkahkah....mmg comeilah ini budak...
    mmg ade gaya bruce lee..!
    mama dia ajar ke ape ni..?
    hihihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. btoi2..comeii tetap mantain even perut dan mata ke depan.hehehehe
      u so cute lah Jelita..

      Delete
  25. pergh.. gaya menunggu serangan.. hehe

    ReplyDelete
  26. uish serius mcm cucu Bruce Lee.....hahaha!!!!tang peyut je failed

    ReplyDelete
  27. Pelapis bruce lee nih. Comelnya.

    ReplyDelete
  28. hahahaha.. bruce lee junoir yg sgt cute!!

    ReplyDelete
  29. Anak didik bruce lee eh? Eh eh peyot dia laa. Haha

    ReplyDelete
  30. aiyaaakkkkkk ..mmg style lah JJ :) ...

    ReplyDelete
  31. brutal juga JJ masa kecil2..hehe..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...