Friday, 8 March 2013

Kissy Winky

For fabulous people out there.. Happy Friday guy. 


JJ says: Sorry guys, am taking over for today since mama is down with flu still. So bare with me okay;);)

54 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. mana beliau belajar bt wink2..n flying kiss mama JJ? ahaha...btw tday show video's kat mak..mak terus jatuh cinta kat JJ.. :)
    (p.s/ get well soon yea mama JJ..hehe )

    ReplyDelete
    Replies
    1. beliau kan gedik, tak payah belajar terus pandai sendiri. hihih regards to your mak.

      Delete
  3. sweet jer dengar JJ gelak jahat....
    get well soon mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak gelak camtu sweet jer, kalau mak dia yg gelak, macam pontanak huhu.

      Delete
  4. alolololo comey sgt eh kamoo ni JJ
    mai la penang auty ada alana hehe

    GWS mama JJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau la dia boleh ke sana main ngan alana, dah lama dah dia tk nak balik umah haha.

      Delete
  5. Oh JJ..malm ni kakak comey dtg tengok aksi JJ okay..now i kat opis

    *get well soon mama JJ..minum hundred plus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee sama2 la brgedik ngna JJ mlm nnt yer.
      Hundred plus boleh stop hingus meleleh ker?

      Delete
  6. JJ jaga mama baik2 ye..kasi mama mkn ubat :)

    ReplyDelete
  7. Amboi semakin cerdik JJ ni. Jaga mama jangan jangkit pada JJ ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuba jauhkan dari dia, tapi bukan boleh budak ni, lagi nak datang kiss kiss.

      Delete
  8. Have a great weekend Nas & JJ. Get well soon mama.

    ReplyDelete
  9. amboi2.siap buat flying kiss lagi.
    jj mmg suka gelak kuat2 kan..comel jea.

    tc mama JJ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelak sampai kadang2 kena marah ngan bapak dia. hahhaa

      Delete
  10. JJ dah tengok kartun MAWA & KAWA hari ni..hehe, anak kecil saya dah jadi kartun kegemaran dah lepas tgk video JJ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mawa dan kawa? tak lagi,nnt saya cari.

      Delete
  11. so sorry .. I don't want to bare with you. hehe.

    ReplyDelete
  12. alolo tomei tomei tomei... so sweet kamu. take care mama jj ye.

    ReplyDelete
  13. huhu.. comey je JJ. auntie kena flying kiss sekali terus jatuh hati tau. paling syok tang gelak tu. hahaha..

    get well soon mama. ;)

    ReplyDelete
  14. semoga cepat sihat nas..

    acik zu pun baling kiss utk JJ jgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik JJ sempat sambut kiss tu, kuat sangat balingnya hehehe.

      Delete
  15. Hoho...emak borik anak rintik ni..training Kasi anak expose...nanti kalau mama dia dah pencen senang! Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhee mama belum pencen pun anak dah take over, canner.

      Delete
  16. get well soon mama. JJ jaga mama baik-baik ya .

    ReplyDelete
  17. aww..semuga mama cepat baik . n gurl u r so hott..
    lalalall nak jadi baby la pulak..agak2 boleh ka?

    ReplyDelete
  18. HAhahaha.. kelakar lah JJ gelak.. ngeh3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelak jahat.. benda tak kelakar pun dia boleh gelak sambil tepuk2 dahi, aduh.

      Delete
  19. alolo comelnya..ketawa jj tu mahai sungguh..cpt sembuh ye..:)

    yup en suami 28..sy tua beberapa bulan,hehe will be 29 this coming aug..awk lg tua ekk?ke kita sebaya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho kenapa macam ni?? saya selalu rasa saya paling muda antara ramai2 hahahaha. Saya 31 dah oowhh. Bila la saya nak sedar diri ntah.

      Delete
  20. adekah JJ ade lesung batu di pipi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. JJ ada lesung pipit di batu:p:p takder kot, kalau ikut aku, lesung aku cam Ella tu (ramai orang ingat aku Ella tau, kesian dorang). hahahhaa

      Delete
  21. eiii..kalau la dekat2,mau pipi tembam puteri tu dah kena cubit2 dah...comel sgt..

    ReplyDelete
  22. get well soon......

    JJ comel sgt....hurmmmm terkesima mmbuatkan nk lumba cpt2 dpt gigirl...dh cukup pening dgn keletah 4 jejaka kenit dirumah ni....

    pssssst...1 of my boy falin in ♥ with JJ. tumpang tengok video smbil angkat2 kening....

    ReplyDelete
  23. hadoii..akak xleh buka lak video tuu....miss u jj

    ReplyDelete
  24. Patut sunyi je JJ..
    moga cepat sembuh tau..makan ubat!...hehehe..
    JJ we all missss you...:)

    ReplyDelete
  25. comellah diaaaa...!
    Geram nur tengokkk..!

    ReplyDelete
  26. comel laaa JJ ..meh flying kiss kat kite sikit ..kecik kecik dah keletah kemain ni ..

    ReplyDelete
  27. hehehe comelnya jelita..nah balas flying kiss tu muaahhhhxx...hehe

    ReplyDelete
  28. haish..
    bila demo nk kelik klate?kita nk g pinjam jj ni sat..comell bangat :)

    ReplyDelete
  29. salam mama jj..
    adekah jelita mebcam video ni sendirik? muahaha..
    geram tgk dia..kiss kiss kiss..

    huhu..semoga cepat sembuh dari flu yea.. :)

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...