Tuesday, 12 March 2013

Ratu Typo Wannabe




Feat Cik Nur 

*xikit jer.. (^,^)

100 comments:

  1. first!
    kan?

    hahahaha
    Ratu typo junior...
    tu baru betul boleh jd ratu typo..dgn lagaknya dua2 laptop mcm bz gilerr.kahkahkah

    pssst..
    Nur pnya speling typo mcm ni tau *typoi*
    kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm...fliss jgn ajar JJ speling yg salah..!

      Grrrr...!

      Delete
    2. dengarlah cakap ai ni...
      grrr...

      Delete
    3. mama Jj ku syg..
      jgn bg Jj menuntut dr Nur ye..rosak minda si Jj tu nti..kang speling **sorang2 jd **sirang2.hhahaha

      Delete
    4. Ai...tumbuk kang..!
      Grrr....!
      Haha

      Delete
  2. Nastyna,

    bergaya sungguh JJ, da macam broker saham pun ada juga.. haaaiii.
    u really make my day la JJ, ni sebelum subuh nak sengih2 tengok gambar dia :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah jangan seharian dok sengih ok, pelik orang tengok nnt :p

      Delete
  3. yang penting gaya..hahaha..bz betul JJ..sampai 2 lappy..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul. Aku minta pinjam satu pun tak bagi.

      Delete
  4. amboi sampai dua laptop...hehehe

    ReplyDelete
  5. kiranya Cik Nur tu dah jadi idola JJ ke? memang patut pun..sebab 'typoi' 'sirang2' tu memang hobi Cik Nur..kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err..hobi?
      Mana ada...
      Pandai2 je H ni...!

      Jgn pcaya..jgn pcaya..

      Delete
    2. selain pikul xikit xikit. muahahha
      We love u Cik Nur.

      Delete
    3. a'ah Nur..
      even selalu typoi,xikit2,sirang2..
      kami tetap syg Nur tau.kehkehkeh

      Delete
    4. Hahahaha...
      Terharu hokeyy...!

      Nur tahu, korang sayang kaklong... :)
      Terutama JJ kan... :)
      Ngeeee...

      Delete
  6. wah sampai 2 laptop gitu..bz sangat la kononnye..heheheh..dah ade feat cik nur nampak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr..mana ada...
      tapi kecomelan kami sama...
      Kahkahkahkah.. :p

      Delete
  7. Lady Boss...syhhhhhhh JJ was so bz...plz dont interrupt her...hehhehhe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa takper bising camner sekalipun, she got the lappy, she's happy.

      Delete
  8. Mama JJ...!!!
    Pikul kang haa..

    Sabo je la tau..!!
    Hahahahaha....

    Apapun JJ tetap comel..!
    Bz beno sampai dua lappy..
    Mmg risiko 'typoi' tu tggi..
    Hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. larat ke nur nak pikul mama JJ? hikhikhik..

      tertypoi lagi.

      Delete
    2. Cikna, 'pikul' tu typo sedia ada...
      hahaha.....

      Delete
    3. takpe la cikna..mujur mama monster ni petite..bleh je pikul..

      Delete
    4. Hahhaha Cik Nur, kami gurau2 jer tau. Sebab typoi kamu mmg best, jadi ayat yg sangat menarik.

      Delete
    5. err..menarik ke..?
      nur baca mcm lawak pun ade..
      hihihih....

      :p

      Delete
    6. betul gak mama JJ kan petite. hehehe.. selamat memikul. ;)

      Delete
    7. Nur nak pikul JJ je...
      Heeee.. :D

      Delete
  9. waaaa.....boleh jadik pakarr IT tu...hehehee...

    ReplyDelete
  10. Hebat benor JJ ngan laptop kiri kanan...mmg ade bakat jd computer specialist nie..heheh

    ReplyDelete
  11. Amboi!!! mengalahkan mama dia berblogging...mmg sah sah menurun Ben Ashaari ni hehe
    Nampaknya ada projek besar tgh menanti tu MJ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan mengalahkan ..mmg mama jj dah kalah dah pun..hihihi...

      Delete
    2. auntie OKje dan auntie izan ni memang suka sakat JJ tau..

      Delete
    3. Amboi Cik okje, dah takder orang lain ker nak JJ admire. Takkan la dia tu sorang jer yang hebak kot. Ker sajer nak batu api ni?

      Delete
  12. ada talent dah tu JJ nak jadi ratu typo. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In progress Chic Na. menuntut ngan Cik Nur jap.haha

      Delete
    2. hahahaha....
      nak menuntut kena duk dgn nur la..

      Delete
  13. ahhahaha...busy nya blogger kecik kite ni...hack blog mama lagi ker tu?? kihkihih... nanti msti pandai update..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. auntie aTie, JJ tengah buat clearence BW MJ tu..

      Delete
    2. If she can write better than mama, why not kan.

      Delete
  14. Amboi kemain sibuk lagi...business besar ke ? atau menurun tabiat mak kaki blogging...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. auntie Mia, JJ tengah nak buat promo untuk MJ la tu..hehe

      Delete
  15. JJ kena rajin taip tau...sebab MJ dah tak larat nak taip...

    ReplyDelete
  16. MJ sibuk nak uli roti dan bancuh tepung nak buat cucur penyeram kat dapur...JJ taip tolong jawab komen-komen dalam blog MJ ye..

    ReplyDelete
  17. JJ jangan buat rosak laptop tu tau nanti MJ tak bawa JJ keluar jejalan....

    ReplyDelete
  18. JJ jangan taip apa tu ye...hehe

    ReplyDelete
  19. JJ, tengok, auntie Laila dah silap taip tu...sebenarnya auntie Laila nak taip JJ tengah taip apa tu ye....hehe

    ReplyDelete
  20. apelah yg nak ditaip si kecik ni !

    ReplyDelete
    Replies
    1. auntie KA, agak-agaknya JJ nak taip kartun kegemaran dia tu...Mawa & Kawa...seronok tau layan kartun tu auntie KA...

      Delete
  21. sakan..mcm ada bisnes juta2 kah kah kah

    ReplyDelete
  22. pergh masyuk ni sampai dua laptop

    ReplyDelete
  23. macam mana tak type..JJ tamak sgt ni. Nak upadate sekli 2 blog

    ReplyDelete
  24. hamboi... kiri kanan ko konker. mama JJ cuti kejap dari blog K. kali ni JJ yang nak up dated. 10 entry sekali gus. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha kalau kuar bahasa isyarat sini nnt, tua la kan kerja saper tu sumer.

      Delete
  25. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thaks singgah, tapi maaf yer, saya kurang faham.

      Delete
  26. sikit hari lagi boleh tolong update blog untuk mama dia ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. skang pun boleh Aunt Yantisa. hehehe

      Delete
  27. satu tangan kecik duk menaip atas keyboard yg tak tahan tu.... part muka tu mmg mengalahkan jutawan internet, concentrate habis :)

    ReplyDelete
  28. Wah... Penuh gaya la.. Hehe.. Kiri kanan nak menaip.. Mana satu nak hadap dah tu.

    ReplyDelete
  29. perghhh hebad lah dia hahaha

    ReplyDelete
  30. amboi dier... mengalahkan PM smpai 2 laptop.. serius lagi tuuuu... Hahahaha

    ReplyDelete
  31. Untunglah kecik2 dah main apple. Bertuahnya Jelita kan.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Liza pun untung.. boleh berblog sumer.kita semua untung.

      Delete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. kusyuknya bakal pakar IT ni..godek2 apa la dalam laptop tu..huhu (asyik tertypo ja bila nak komen..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa typo itu penting. owhh pasal tu la selalu ada deleted komen, tak nak kena bahan la ni hahah.

      Delete
  34. Replies
    1. Hpone dia baling pas gaduh ngan bf, tu yg pulun both laptop nak update fb ngan blog pasal gaduh hahaha. (imaginasi mak dia tak agak2 kan).

      Delete
  35. wah JJ, gaya macam IT analyst manager ..sebulan lagi tambah lagi 1 lappy ..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duk cari lappy untuk dia pun, yang untuk bebudak tu tp harga dah sama macam lappy yg betul.

      Delete
  36. Kat sana dah pagi kan..?
    Selamat pagi mama jj n JJ sayang...!

    Senyum2 selalu ye..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami ni mmg sengih manjang Cik Nur, paaaagi (sambil sengih lebor)

      Delete
    2. hehehe..
      gudgirl..!

      sengihh tau, baru comei.. :)

      Delete
  37. salam mama jj..
    huahuahua..ni mcm perli ke'typo'an cma jerr??
    bz benor nmpknye cik jj tu :p

    ReplyDelete
  38. bz bebenor anak dara sorang ni. hp dan remote control tak ada lak..hehe

    ReplyDelete
  39. Bizi ke? Tak de entri baru pung?

    ReplyDelete
  40. wah...jj macam genius computer...kiri dan kanan......patut ler mama dia tak sempat nak buat entry..dua2 jj conquer.....

    ReplyDelete
  41. sampai 2 laptop sekali.. hahaha

    ReplyDelete
  42. Hihi cute! Mana tak typo, sekali dua laptop dia nk guna ye ;D

    ReplyDelete
  43. hahahahahaa.... berguru dgn cik nur la ni yer......?? sabo je laaaa....

    ReplyDelete
  44. Perghhhh...dah macam pakar IT ni JJ ☺☺

    ReplyDelete
  45. wah bz nya JJ ye..buat biz apa tu sayang ;)

    ReplyDelete
  46. haha serus je muka..sibuk benar!kiut sgt..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...