Monday, 4 March 2013

Dahi Cantik Monster Gigolo Clider

I selalu duk nampak blogger cerita pasal keyword sumer ni kan, orang tayang I pun nak tayang jugok.. I cek my keyword few days ago and it made me laugh. 


Saper yang nak tau sifat badak ni? Adoi nasib la nak research badak, dapat Monster. Ha yang "gigolo glider" tu pun satu, kesian gang2 main kapal terbang mensia2 masa pencarian depa masuk sini. Ker ada mak datin mariah faridah cari gigolo?

I also got many yang cari "monster clider". Heh? "Dahi cantik" pun ada.


Also nak share this:

20th Feb, snowing. 

2nd Mar, sunny

Motif? 
Nak habaq betapa gumbiranya kami apabila sinaran, mentari menyinari... lalala lalaa
Ke-2, betapa my antibodi lemah bila berlakunya perubahan suhu mendadak begini yang membuatkan pening, marah2 sayang, dan rasa nak lempeng orang yang low EQ.


And tadi jugak I godek2 my draft yang dah berzaman punya, banyak jugak I tak publish hohoo. Nanti I tapis2 sikit and publish2 sikit, sebelum segalanya berakhir (>.^) Tak kisah pun takper.

*Better I turn off "Google search" before I mislead many kan.
*Hope keadaan di Sabah bertambah baik.

80 comments:

  1. kadang2 keyword boleh buat kita tersenyumkan..
    tah ape2 la diorg cari kadang2 tu...

    cepat publish..dan plzz..fliss jgn privte blog..
    nanti Nur rindu JJ...

    =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalau private, I invite Cik Nur jadi guest of honor of course ;)

      Delete
    2. woiii woiii..
      invite ai sama no.kehkehkeh

      Delete
    3. gaban betul org atas ni..
      mama JJ, pikir dulu sebelum nak invite org yg tgh dilamun ni..

      kahkahkah..

      Larikkk..!

      Delete
    4. hahahaha main kejar2 ker korang berdua ni.

      Delete
  2. hahaha...lucu tengok keyword gigolo glider.....
    Bestnya si jelita main salji...tak sejuk ke budak kecik ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak kecik ni tak reti sejuk.

      Delete
  3. Heheh..kalau bab keywords nie kan mmg pelik2 carian mrk..kdg takder kena mengan pun..bestkan dah kembali sunny, takerlah dok terketar2 sejuk kan..pasni summer kan lehlah pakai kurang tebal pulak kan..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still sejuk lam 6degress gitu, sebab gedik pakai jaket nipis siap2 kot hahaha.

      Delete
  4. mmg geram kalau tgk yg macam ni... tak de kerja tul diorang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bab gigolo tu salah saya sendiri hihihi

      Delete
  5. merepek je kan keyword tu.. kekeke..

    rs nk nyanyi lagu sheila majid lak sbb dh ada sinaran matahari.. ♫sinaran, mentari menyinari...menusuk ke jiwa ku..lalala♫ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal pagi2 siap menyanyi menari aerobik dengna lagu ni. hahaha

      Delete
  6. mcm2 lah yg orng cari ye... KA pulak rindu nak merasa salji huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAri mari ke mari KA, kita sesama saljikan diri.

      Delete
  7. i'm coming back..hahaha..rasa lama tak masuk sini..sampai dah habis winter.hahaha...desktop aku rosak la skg..wooo...best la JJ dah leh main beskal..tapi kene pasang sidemirror tu pasal JJ kan suka reverse..hahahha.

    #lepas ko buat entry blog sampah sarahap tu..kalau buat carian blog sampah sekrang ni pon keluar blog ko....tak pasal2 je..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la terpikir gak ke mana kamu menghilang, ingatkan majuk ker cari kicap ker.

      eh kalau gitu tak jadi la nak turn off search tu, hahhaa nak overtake blog sampah.

      Delete
  8. Mesti seronok dapat cahaya mataharikan MJ...hehe..siannya...
    Oh...OKje tak de draft entri.... semua fresh from oven hehe... sebab selalu tak de idea kot haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kagum la dengan Okje, fresh fresh sumer nyer. Saya ni banyak idea merapu parpu semata, thats why kena pk banyak kali before publish haha.

      Delete
  9. 20 Feb itu adalah hari pakngah di lahirkan .. tapi yang pastinya masa tu tak ada snow kat kampung pakngah. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salji rahmat di hari kelahiran PakNgah.. itu pun dah lama tau tak turun salji tu.

      Delete
  10. perubahan cuaca tu kalo x biasa, mudah dapat sakit... nt makan antibiotik byk2, hohoho.. kelakar laa JJ, cool sgt bwk beskal cmtu.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak makan antitua jer boleh? hehehe

      Delete
  11. salam...lamanya akak tak jenguk sini.jelita sihat?
    mmg cuaca ni bole menyebabkan penyakit jugak,kat mesia ni salji xde tp bertukar hujan panas hujan panas je..tetap jugal akak kena demam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakkkkkk miss u!!! Alhamdulillah sihat2 sahaja.
      ha weather ni tak menentu kan skang.

      Delete
  12. haha keywod tak menahan..mmg boleh gelak guling2 kadang2..

    * tq ye atas doanya...rasa dekat juga dengan awk even kita jauh beribu batu..hug n kiss utk si comel jelita..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak hug akak ingatkan panggil saya yang comel tadi :p

      Delete
  13. akak x jumpe lg keyword pelik2.. org nak cari pasal surah al insyirah je yg berderet2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arrrrr malu pulok saya, tu la buat entry pakai ayat pelik2, dapat la carian pelik2.

      Delete
  14. Hai JJ... auntie and abg Pa'e miss you so much... lama tak dtg ke sini dek kerana hidup tak berapa nak tenang di Lahad Datu.. TQ for DOA ya Nas..
    Lawak plak menengok keyword2 yg depa cari tu...haha.. sifat Badak?? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie!!!! good to see u here :D:D Lega banyakkkkk.
      SO worried for u and others.

      Delete
  15. Hehe...macam2 keyword yg ada....Comek betul JJ ni...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang orang lain lagi kelakar saya baca hihi.

      Delete
  16. hahaha ada juga yg nk tau sifat badak..soh nengok nat geo la nk tau sifat badak kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yg lawak tu, sifat badak berendam kot dia carik hihihi.

      Delete
  17. hahaha.. apa yg depa nk skodeng sebnrnya nih??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha badak gigolo mungkin.

      Delete
    2. Nur syak la..seksi kot badak gigola tu..
      kahkahkah...

      Delete
  18. Kalau lihat keyword kadang memang buat kita senyum sendiri..

    ReplyDelete
  19. sya pun sekrg ni asyik rasa nak marah2 manja.. yela mungkin perubahan cuaca kat Malaysia ni

    *actually tgh bosan ni.. malas nak keje hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha monday blues yellow red nampak.

      Delete
  20. hehe..gigolo glider..gelak tengok..
    keyword ni kdg2 buat kita senyum2 sorang diri hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya search jugak apa benda gigolo glider ni nak tau, nama kapal terbang ruper nyer.

      Delete
  21. hahahah sifat badak tu xleh bla
    mende dorg search kt sini eh mama JJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalau kat blog kamu tu lagi la kan macam2 orang nak intai.

      Delete
  22. baru je balik dari Hanoi. spring time.. rasa best sangat..tapi bila berangin tu tak tahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angin tu yg buat sengal sumsum tulang. Had a good trip? Tak sabar nak baca cerita akak ;)

      Delete
  23. kahkahkahkahkahhahahahar sifat badak tu kelakar. apekah sifat badak ade di blog ni? nak tau gak. LOL! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sifat badak pekak kot dalam entry i citer pasal cucur badak tak berapa jadik tu.

      Delete
  24. keyword tu mmg pelik2. nak tergelak baca. hihi..

    winter dah habis eh. so skrg summer la yek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. err sorry.. I meant spring. hehe..

      Delete
    2. eh saya paham Chic Na, typo kan :D:Dhihih

      Delete
  25. malaysia sekarang is verry hot sun. basuh baju tak yah guna pengering tau. giler kentang punya panas. kalau tak tahan bahang. duduk umah, letak je hirisan timun kat muka. idak pun tenyeh lendir lidah buaya. segar le sikit.

    hahaha.. kelakor pun ada kan keywords ni. ha. ada ke ko citer pasal gigolo dalam blog ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ni panas pelik kan, kalau sejuk pun terlampau la sejuknya.

      Hahah pasal gigolo tu, I kan panggil papa JJ gigolo. hahhaa pasai tu la kot.

      Delete
  26. fuyoo...mcm2 keyword ada.
    nik pun ada byk gak duk simpan dalam draft tu.kadang2 fikir ada yg tak sesuai di publish.kena baca btol2 dulu.kan ada yg salah publish.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu perkataan pun dah cukup untuk menyiat hati orang, walau sometimes terbabas, at least kita cuba tapis sebaik mungkin ;) kan kan kan.

      Delete
  27. Salam mama jelita..
    haha..sungguh cantik jelita dgn baju pepel tu.. :)

    punggah.. jgn x punggah draft..
    blh tahan keyword search akak.. hihih.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee draft sentap yang banyak... kalau I publish, banyak orang yg akan sentap nnt. ahkakkkk jugak kena hihi.

      Delete
  28. best kan bila matahari mula memancar... kami pun ronda2 city center weekend hari tu... dah lama hibernasi dalam rumah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berpesta sinaran matahari kita hihihi. dah lama memvampire kan diri.

      Delete
  29. keyword mmg mcm2 ada..yg 18sx pun ada..hiihiih.. hai si jj...cantik sangat gaya dia nikmati cahaya matahari tuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la dia berbasikal merempit kejap, kalau tak berkurung jer.

      Delete
  30. lega bila dpt cahaya kan!
    pastu down blk bila dpt snow.adehhhh
    kami kat sini rindu nk main snow2 tau,hampa kat sana rindu nk sunny kan..

    JJ yg cute lg comel..
    kalo nk tgk sunshine ari2..blk umah tokmak kat klate tau..
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu la kekdahnyer... yg ada tak disyukuri, eh. hahhaha

      balik umah Oma KB nnt rindu salji pulok.

      Delete
  31. kiutnya JJ...geram tengok pipi dia... mcm nak cubit2 je! hihi

    ReplyDelete
  32. kita doakan sabah kembali aman sejahtera...... seronok ler jj...lepas main salji...main matahari pulak..... tak ler motor dia sangkut2......he3

    ReplyDelete
  33. Kahkahkah...lawsk betul lah. Mcm mana sifat badak bley masuk kat blog Nas & JJ yg comel ni.

    ReplyDelete
  34. hahaha..macam mana la gigolo glider tu boleh ada..

    kelah demo!!

    ReplyDelete
  35. sabaq je lah gigolo glider..apa yg dicari tu..hihi

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...