Tuesday, 26 March 2013

Not So WW: Cover Line


Tadi kan I tereksiden terpublish satu entry yg beberapa patah tu, vongok la Mac Jerman serius sakit hati setiap kali guna.

Nah sevijik gambar JJ ngan uncle dia untuk mengalih perhatian saudara saudari dari entry tak siap I tadi. 



Jelita with her beloved Amidja (Uncle)


Sebarang soalan atau aduan, ajukan ke Kaunter H. 
Psttt.. saper2 nak jadi aunty JJ? (dah macam pimp pulok)

73 comments:

  1. Nastyna,

    i'm the one who tried to open "invalid" entry tadi.. mih mih mih nasib baik ada cover line entry ni... (^_^)

    alaaaa JJ, miaw-miaw pulak kat muka diaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tu la main taruk jer ni malas nak godek lain. hihihi salahkan pc.

      Delete
  2. pakngah juga pernah tereksiden terpublish n3 yang belum matang .. mesti ada yang terkial-kial menggodeknya kan .. kasihan sama mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa tu la, saya pun heran macam mana boleh terpublish. Nasib baik la takder ngumpat atau maki hihihi.

      Delete
  3. patutla bila klik entri takde lak. br excited nak baca. :D

    kalau comel cam JJ konfem semua org nak jd aunty dia.
    Amidja = uncle. kalau aunty?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha takder apa pun kat entry tu, baru sepatah yang tak bernas.
      Aunty is Tetka :D
      in Bosnisch.

      Delete
    2. tetka?
      wahhh ai nk jd tetka la boleh?
      muehehehe

      Delete
    3. Boleh sangat Ai, tapi kena pandai buat sambal belacan sebab dia suka sangat sangat.

      Delete
    4. Nur pandai buat sambal belacan...
      Kahkahkah...

      Delete
  4. hahhaa... tersilap lah tu..
    hensem uncle JJ...hihi.. tapi JJ lagi comel..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la keyboard dia kan cam terbalik sikit, so tertekan apa2 tah.

      Delete
  5. Haaa.. Nur tercari2 entry tu... Sebab rasa macam ada nama Nur...kehkehkeh...

    Ehh..comei lah jj..! Siapa yg lukis2 tu..hehehe...

    JJ dan amidja, comei lagi JJ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalo jj dgn tetka Ai mesti sama2 comel kan Nur.lalalalala

      Delete
    2. hehhhee Nur Kasih :p:p (baru nak bahan hehe)
      lalallaa secomel Tetka Ai.

      Delete
  6. Selalu juga terpublish n3 lum siap....baru tulis tajuk dan salam dah terpublish ,camna tu ..
    mesti lepas ni ramai yg isi form nak jd aunty jj...ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa kan... malu tau malu.
      isi form kosong jer la hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. tau la kan JJ menurun belah mana haha

      Delete
  8. Replies
    1. ha ah...lom apa2 dah terpublish. bahaya bahaya.

      Delete
  9. xsempat tengok... hahaha..


    mcm meow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik. hahhaha ala takder apa pun, pendahluan pun lom buka.

      Delete
  10. Kalau akak volunteer nak jadi autie JJ . boleh tak ??

    menulis dgn penuh perasaan perasan disitu. miahahha

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. nah 100 plus :p nak tukar tittle kakak kepada tetka tak?

      Delete
  12. meowwww meow ..amidja macam zad zaidi kot kalau i tak rabun hehehe ..tapi JJ tetap di hati ..meoww meow :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah ek, dari angle ni macam la jugak. meowwww

      Delete
  13. comel nye jj jadi kucing plop..
    akak penah ter publish entry tak siap..
    tetiba ada orang komen lagi haru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha siap ada komen. saya tu time duk mengarang tetiba nampak "update" instead of publish. was like... eh???

      Delete
  14. comel...sape yg lukis tu..

    ReplyDelete
  15. nnt ramai la nak jadi aunty jj. sebab nak anak comel mcm jj. sila bukak kaunter permohonan.kikiki

    sebab cik nik dah kwen so cik nik minat kat jj jea. alah alah comel sgt la awak ni. gambar dulu yg close up tu lagi comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kronologi nyer... tayang si pelukis pulak kali ni.

      Delete
  16. adushhhhhh encem bebenor uncle JJ ni. cepat bukak kaunter suku sakat nak isi form. hahahaha...

    meow meow... cute ar JJ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kaunter atas talian jer.

      Delete
  17. Hencemnya uncle dia, ok I nak jadi auntienya lah camni! hahaha :D

    ReplyDelete
  18. tak bole la akak nak jd auntie JJ..hahaha..tetiba nak menggatal pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takper.kot2 terkenan kat baby nnt kuar iras enrique :p

      Delete
  19. Replies
    1. kekeke tau dek tuan punya diri naya I.

      Delete
  20. elleh nak salahkan mac plak kahkahkah.nasib la mac tu takleh bercakap kahkahkah :D

    tangan sis yang tak bedung tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana kamu tau tangan aku tk bedung, ni mesti Mac yang cakap ni.

      Delete
  21. Wah...comelnya JJ...Siap ada misai kucing lagi. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nak jadi kucing jadian, apa barang werewolf katanya.

      Delete
  22. biasala tu, mama jj... alahai awat muke jj camtu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jadi kucing comel, kena buat muka lagu tu hehehe

      Delete
  23. nanti ramailah tuh yg akan isi borang nak jd auntie JJ ..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nak kena reprint borang kosong lagi ni :p

      Delete
  24. kenapa entah sya tgk si amidja JJ sya terus sengih2..ahaha..apakah? LOL abaikan ya..sya terpublish jga komen nie..hehe..lama sungguh tak lepak2 sini..smbil berangan nak jumpa mama n the famili.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa senyum2 sorang, ada tunduk2 malu tak? huishhh
      Berangan dulu, insya Allah ada rezeki boleh jadi kenyataan untuk bersua ;)

      Delete
  25. td ms mula masuk nmpk kosong..then ai out dulu pastu masuk blk..sama jugak..oo maybe sbb tepon ai vengong kot..tapfer try masuk blog H,ok...then masuk blk blog ni kosong jugak..last2 try lah klik tajuk entry tu dan akhirnya...oooo rupanya kakak cantik eksiden terpublish.ngehngehngeh

    amidja ooo amidja..eh nk sebut Jelita sebenarnya tuh.hahahaha

    ReplyDelete
  26. alolo..comel jer JJ ni..
    Ramai yg nak jadi aunty JJ ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe kalau tau pangai sebenar JJ, give up semua.

      Delete
  27. kenape mesti kaunter H ye.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab dalam arena blog ni, kaunter H yang paling tersohor. kot. hahahaha

      Delete
    2. erkkk..hahahaha..kat Berlin pun ada Kaunter H ea? :p

      Delete
    3. H, agak-agak dapat jajan tak kalo singgah kaunter ko??

      haha!

      Delete
  28. yang ni memang kagum nengok orang yang dukung JJ tu... tengok JJ dah tak heran dah hehe...astaghfirullahalazim hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Istighfar panjang lak Okje. hahhaha

      Delete
  29. salam mama JJ..
    Ala.. xsempat nk baca entri x siap tuh..miahaha..pernah jgk bape kali terjadi..malu.. -.-

    amoih..promot uncle JJ nampaknye.. blh thn macho.. bwahaha..
    opss..jgn gtau en hubby cma.. :p

    jj misai rimau ke kucen tu? :p

    ReplyDelete
  30. meowwwwww.... alololo cumelnyeeeee....kata glider.. tp nape nmpk mcm kucing.. ?? gigih eh lukis... x comot lak tu... mesti jj dok diam masa lukis ni? wakakaka

    ReplyDelete
  31. alaaaaaaaaaaaaaaaaa auntie JJ dah kahwin beranak satu...cm ne hahhaha (oppppsss jgn curang hahaha)
    lawak je mama JJ hehhehe...comel sapa lukis pipi jaja cm meoww hehhehe...

    xper auntie JJ ttp auntie JJ dari jauh taw...boleh mama JJ? hehhe

    ReplyDelete
  32. hehehe pernah terjadi juga pada KA byk kali... !

    ReplyDelete
  33. wow kacak uncle JJ
    sib bek aii dah kawin uuu
    tp xpelah jd skandal ok x hahahahahahaha

    ReplyDelete
  34. mujur dh kawen,klu tak boleh juga.muahaha..

    ReplyDelete
  35. segaknya uncle JJ *abaikan JJ jap,bhahahaha

    ReplyDelete
  36. uncle tak mampu nak jadi untie JJ...he3.....
    kena cari org lain tau......kih3

    ReplyDelete
  37. hensemnyooo pokcik JJ. sib baik pokcik aunty ros lagi hensem :P

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...