Wednesday, 29 October 2014

Oh So Cute

Oh so sweet.

A gift from friend... look at that small cute whisk, comel giler. 

21 comments:

  1. cutenye..mcm anna olson punye..(haha hari2 dok tgk program masakan smbil perati gadget chef yg best2 belaka)

    ReplyDelete
  2. Ni klu guna pukul telor mo tunggu sehari semalam baru kembang .... hehe

    ReplyDelete
  3. ni bg je kt jijah atau tipah...sure theyols suke..kekeke..

    ReplyDelete
  4. So... apalah resepi pertama yg akan menggunakan whisk ini?

    ReplyDelete
  5. unik juga hadiahnya.. lain drp yang biasa dapat...

    ReplyDelete
  6. pukul telurnya pukul telurnya
    hahahahaha dah kenapa ngan iols ni
    tp cute sgt whisk tu
    ni lau bg bebudak tu sure deme suka :)

    ReplyDelete
  7. soalan saya:

    acaner nk pegang whisk tu?

    eh. guna 2 jari pon boley *flip jari*

    gagaga!

    ReplyDelete
  8. Comell. MOhon gunakan whisk ni ye pastu resepi post sini hahaha

    ReplyDelete
  9. Cute betol ni.ni mesti berebut ngan JJ nanti ni.Kikikiki

    ReplyDelete
  10. small whick tu mmg utk guna atau miniature je? Tetibe rase cm setuju la yg benda itu sgt comel.

    ReplyDelete
  11. Cutenya. Sayang nak guna. Makanya tak payah guna, buat perhiasan je. Orang malas macam I memang gitu. Banyak alasan kalau nak ke dapur!

    ReplyDelete
  12. nampak chocolate tu je.. nak nak nak..

    ReplyDelete
  13. cute kan.....ada tersimpan kemas ke ni...hehheeee

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...