Friday, 24 October 2014

Lilin Sarang Lebah

Bukan kek, bukan biskut... tapi lilin yang boleh bakar bakar. 

Hat kecik dah lama beli, I kikis sikit2 buat cream etc. Hat besar pulak baru-baru ni beli masa sale, cucuh api.. nak habis dah. 



Kecik 5€++, besar 3€++ 

18 comments:

  1. Aik, bakpo hat kecik lagi mahal dari hat besar?

    ReplyDelete
  2. Ada aroma special tak bila dibakar?
    Macam lilin aromatherapy aje kakak tengok

    ReplyDelete
  3. Lawanya lilin ni.. sayang nk guna

    ReplyDelete
  4. Cantik.. Bukan roti je ade sarang lebah, lilin pon ye..

    ReplyDelete
  5. cer buat DIY sket kak, ada kemarin aku nengok yg lilin dia infiniti guna dan tak boleh habis smpai ke sudah, sbb yg cair tuh dia tadah balik n beli sumbu baru je.

    aaa mcm leceh plak eh.

    beli baru jela. haha!

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat. Hee saya teringat buah sarang semut hanya di Pulau Besar Melaka.

    ReplyDelete
  7. Kenapa boleh kikis buat krim? Boleh makan ke ni? *eh aku ni asyik fikir ke makan je.*

    ReplyDelete
  8. buat cream tuh maknanya yg boleh dimakn yer nas..errr sarng lebah tuh nama lilin ker nampak cam rupa srg lebah...maaf yer sy yg boduss nie kurang jale otok..*()*

    ReplyDelete
  9. Cute nya lilin tu. Lilin aromaterapi erk. Mushkil nih nas...kikis buat apa? Cer story mory sket.

    ReplyDelete
  10. Ni lilin ada aromalah yek? I suka gak tapi cuaca panas kat Malaysia ni manalah sangat ada aroma menyerap kecuali bukakan air-cond 18jam sehari!

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...