Wednesday, 5 November 2014

Sampai Lunyai

Tipah cek katalog barang apa nak beli, Jijah jangan kacau please... 


Lunyai sudah katalog itu.

27 comments:

  1. hehehe..muka kemaih serius tgk katalog tu..cri brg dapur agaknya..

    ReplyDelete
  2. Tipah tgk sibuk cari sales tu..hahaha

    ReplyDelete
  3. sakan nak pilih tu..apa yang nak dibeli nyer nanti..hehheejgn die masuk mulut sudah,,...hehee

    ReplyDelete
  4. tengah cek kot2 diapers ade yg sales..huhuh

    ReplyDelete
  5. Tipah serius bkn main...Jijah pulak mcm biasa...asyik tersengih ja..

    ReplyDelete
  6. Ohoiiii...tipah awat dh besau...Cptnyaaa

    ReplyDelete
  7. mula2 check dulu nak beli barang apa... lepas ni kena check dlm mulut ada tak sisa2 kertas.... hahaha

    ReplyDelete
  8. kaki tu.... kaki! posing baekkkkkk

    ReplyDelete
  9. hahahha...baru la nampak betul2 menelaah nya..hahha

    ReplyDelete
  10. Semangat aihhh si baby ni.Geram pulak menengoknya.

    ReplyDelete
  11. Amboi lajunya hapdet. Err, macam tak masuk jah komen nih hahahahah larikkkkk

    ReplyDelete
  12. pilih2. bawang 2kilo,nak beli tepung 3 paket senang maknye nak buat kuih hikhikhik

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kak, wahhh nanti besar senang nak g market. jj & tipah mesti rajin masak macam mummy dia ~~~

    ReplyDelete
  14. kemain tipah tgk list nak shopping..hehehe..kaki tuuu tak tahan...hahahah

    ReplyDelete
  15. eerrr geram negok cik tipah & cik jah ni, nk colek sekejap leh ! hehehe

    ReplyDelete
  16. muka depa lau dpt brg mcm terkejut kan uols
    smlah mcm baby iols tu haha
    smpai kaki2 pun dah mcm lari 4x400meter ekekeke

    ReplyDelete
  17. lebat nau rmbut si tipah ni..geram nak ikat tocang...ikat kelapa nan sebatang

    ReplyDelete
  18. kemain lagi tipah ye..semangat tengok katalog

    ReplyDelete
  19. Bila Tipah jumpa katalog.....haha....mmg lunyai ler

    ReplyDelete
  20. Ijinkan aku kunyah tangan ketaknya itu... eiii.. geram.

    ReplyDelete
  21. Mesranya korang.. hihi.. cer try dua beradik kat rumah ni....haha..

    ReplyDelete
  22. Macam faham jer tipah tgk katalog tu yerp....comel ☺

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...