Wednesday, 26 November 2014

Mata Bagasi

Berat semakin turun... mata semakin berbagasi... 


*Poyo pompuan ni duk cakap pasal turun berat. Mung dok tahu payahnya aku nak tambah berat tau dak, mung ingat best kurus keding macam cicak kubing? Ha kan dah emo. muahahhaa ok chill yer saja tayang muka terbarubanguntidur :p

*owh yesss I wake up looking gorgeous like that (°.^) gooooojes sangat. 

*Jijah bertumbuk dengan Godpower kat Kita. Nanti kita cerita pasal tu. 

18 comments:

  1. mmg xbest klu kurus nak mamp mcm cicak kubing..selalu kena bahan.. dukung anak pun org kata bukan anak kite..hahaha..

    hey jijah, kecik² dh gedebe.. nape tu??

    tipah, kemain buat muka seposen..hikhik..comel

    ReplyDelete
  2. tipah pun gojes bangun tido cam mama ke?

    siapakah godpower itu???? sampai kene debik ngan jijah? jijah kan sweet little girl!

    ReplyDelete
  3. Adoiiii siannya org hok lain nk turun berat badan mung sebok nak naik berat badan....ho aloh....hihi......so mai le amik daging mak setan dua huahaha....
    Comey asli ni jah oiiii

    ReplyDelete
  4. memang yang gemuk nak kurus yang kurus plak nak gemok..macam2 kan..
    bulatnya mata cik tipah..

    ReplyDelete
  5. kami laki bini konon nak turun berat tapi makin bertambah bulat dan boroi...last2 takyah diet....melantak jer ikut suka...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Apa maksud mata bagasi tu. 1st time dengar...hehehe...Ehhh...tak sabar plak nak tau citer pasal Jijah.

    Iolls dah start naik berat badan since dah tak mengepam. Kalau tak tu kurus dan cengkung jer wei. Sampai member2 office pon tegur. Skang dan kembali mantop berat badan ku...ahaks...

    ReplyDelete
  7. Apa petua anak mata bulat gitu??hahahahah..

    ReplyDelete
  8. bulatnya mata Tipah..haha JJ dah tunjuk gedebe dia doh..

    ReplyDelete
  9. tu diaaaa..dah spiking Jerman..hahaha
    ada byk petua nak kasik hilang eyebag..
    Nak tambah berat badan senang aja, tiap2 hari mung make nasik kerabu 2 x sehari...dan rajin2 berlingkor tido...hahaha

    ReplyDelete
  10. mana ada bagasi tang mata tu.... cer citer cer citer.... Cekat caghi dok ju'po... huhuhu
    Mine looks more worst... tp malas lagi nak hilangkan biar supervisor tahu betapa kuatnya saya sedang pulun belajar.... hahhaha

    Fuh, ganah Jijah....

    ReplyDelete
  11. Haha.. sian ya..berat turun sebab jaga dua orang anak ke tu? Haha.. meme tok comel kalau kurus keding tau.. makan banyak2 tau..

    Baru tahu kisah JJ bergocoh kat KITA tu.. moga tak berulang lagi..

    ReplyDelete
  12. nughrun mok dio tipah dier kalo tgk gamba tuh..tgk yr face nampak turun berat tuh..:)

    ReplyDelete
  13. Tak nampak pun mata bagasinya hehehehhh. Elok je comel.

    Muka akak macam Tipah hehehe

    ReplyDelete
  14. Bagasi mata ke mata bagasi? Heheh.. u dah kurus ke skrg? Zelez seminit.

    ReplyDelete
  15. kurus mcm cicak kubing..oh itu jugak nama akak tau...

    ReplyDelete
  16. Miss Jupe dah kuruihhh lahhh
    alahhhhhhh jeles iols..xmau kawan arrrrrrr hahahaha

    ReplyDelete
  17. I rasa cam Tipah lagi gojes lepas bangun tidur. Hahaha...

    Awat susah sangat nak tambah berat. Makan jangan berhentilah sehari suntuk. Kata sejuk kat sana!

    ReplyDelete
  18. mata bagasi tu apa? mata panda erk?
    berat sy dh turun sperti zMan bujang.skrg tinggal 50.5 kg je..huhu
    masa buat buku pink 50 lebih juga.
    masa last sblm bersalin 60 lebih..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...