Wednesday, 19 November 2014

Pulut Dalam Buluh

Picture tak jelas... tapi ni the only yang ada. 

Berbulan lepas kami ke satu park ni yang ada ramai orang-orang Thai meniaga makanan tradisi... kami tak lepaskan peluang berpiknik bersama mereka. 

23 comments:

  1. waaaa mommy JJ di sana pun ada ye org Thai buat jualan...hebattt kagum tau

    ReplyDelete
  2. mcm lemang ehh.. mkn cicah apa?

    ReplyDelete
  3. Sedap tak? Kalau dapat pulut mangga sedap tu ☺

    ReplyDelete
  4. wahhh mesti sdp kan.. org thai mmg suka pulut. bekpes pun pulut ayam..patutlah kulit lawa2

    ReplyDelete
  5. Macam lemang tapi takde alas daun pisang, ya? :)

    ReplyDelete
  6. ok dpt bygkan caner uols berpiknik ngan org2 thai tu..hahahaha

    ReplyDelete
  7. wah kira macam lemang la ni..bagus2 mana nak dpt klu dok jerman kan.lepas gak la kempunan org kata walaupun sebenarnya tak mengidam.. tp klu dpt rasa makanan yg ada kt kmpg ni macam nostalgia la sikit..org klate suka pulut kan..

    ReplyDelete
  8. Adakah itu adik beradik lemang? Atau sanak saudara dia? Cer citer, cer citer...
    Untung lah dapat join mereka picnic...
    Hari tu masa pegi pasar, baru perasan ada satu kedai Thai yg halal kat Bradford ni... Boleh la hilang rindu makan nasi pattaya yang org buatkan.... hahaha

    ReplyDelete
  9. Pulut dlm buluh, lemang lettew....;-)

    ReplyDelete
  10. Mcm lemang jer ni.Ke konsep mcm lemang.Hihihi!

    ReplyDelete
  11. Dah macam ala ala lemang la ni...:P

    ReplyDelete
  12. konsep macam lemang tapi rasanya sama tak..? :)

    ReplyDelete
  13. mcm lemang ke mama JJ pulut nie...mesti sodp kan..

    ReplyDelete
  14. pulut dlm buluh?? mcm lemang je tp xde plak daun pisang nye =p

    ReplyDelete
  15. kalo bazar thai suka makan pulut mangga....

    sedap....

    ReplyDelete
  16. Pulut dalam buluh? Sedap ke cicah gitu je? Or mesti cicah kari daging kambing baru marbeles?

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...