Sunday, 9 December 2012

Winter Traum 2

We went again yesterday.
Karnival ni pun untuk sebulan jer,so layan kan selagi boleh. 



Dari depan umah dah boleh nampak. 
Kalau JJ dah tunjuk2 muncung mulut "waaahhh waahhh" teruja gitu, of course la bapak dia cair. Nasib baik jejalan situ tak payah kuar sesen pun, cuma kena tahan sejuk jer la (hah Jelita, mak kau berkira tau).




It was only 3.30pm tapi dah senja, lastime we went 6pm lagi la gelap gelita. 




Yayyy she got on that ride, finally!!




Muslimah gitu.
Pakai kan la apa pun janji dapat kuar kan Jelita kan...



11 comments:

  1. seronok la Jelita dapat kuar yea.
    pakai apa pun tak pe, still gak nampak comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau tak seronok, siap ngigau la.

      Delete
  2. ihihihhi..comel je Jelita.. ala-ala muslimah sejati InsyaAllah..:)
    sejuk2 pun redah je kan..demi mu Jelita (walaupan mama berkira skit pasai sejuk2 ni) hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah... hehhee berkira banyak. tp takkan nak berkurung hibernate sepanjang winter kan, terpaksa la kuar jugak.

      Delete
  3. Wah wah JJ .....,bestnya! Janji enjoykan... Yang paling syok tentunya mama...he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh tidak.... senak perut laaa hahaha

      Delete
  4. Seronoknya.... kalau dah free, hari-hari pun sanggup pergi. Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, hentam seploh kali sehari haha dah la depan umah jer.

      Delete
  5. Comelnya muslimah.. Best berjalan sejuk-sejuk :-)

    jemput join segmen saya akak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye manggis, best kejap ha. hehee ok insya Allah.

      Delete
  6. pakai tudung dh muka anak arab daa

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...