Sunday, 9 December 2012

Cucur Badak Pekak

Badak saya lagu ni la, orang pakai keledek, kami pakai kentang... kan dah pekak.




Motif gambar berdua2-an lagu tu? Pasal dua ekor ni jer yg tinggal, eh satu setengah ekor. Again, bukti sedap tak terhingga sampai tak sempat snap gambar, tu pun papa Jelita tengah duk ngap sekor tu, I duk cakap kesian my lonely badak masuk gambar sorang2, terus papa nyer letak balik yg separuh buat teman. 
Boleh???

Walaupun sedap, malas nak letak resipi bagai la sbb blom cukup sifat lagi badak ni. Btw, inti tu I pakai belen rempah satay itu hari. Cuma tambah chilly flake jer nak kasi pedas sikit.

For jelita I buatkan dia anak badak, tanpa inti hihi.




7 comments:

  1. hahaha...kesian Papa Jelita tgh dok makan2 suruh letak balik nk snap picture..haha..
    Anak badak utk Jelita..hehe...cucu badak utk sapa plak nti..hehe..
    Nyum-nyum sedap je nmpk isi dalam tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia rela hati letak balik, snap jer la hihi. Cucu badak nnt kasi abg Pa'e hihi.

      Delete
    2. Abg Pa'e tunggu Jelita masak kan cucu badak..haha

      Delete
  2. kesian jelita. makan anak badak jea
    kenyang ker..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus la kenyang, badak kot... hehe

      Delete
  3. Rajin rupanya mJ masak bagai ek....cayalah MJ...

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...