Saturday, 29 December 2012

Grrhhhuuk Ghhuk


Kais pagi makan pagi, buah cempedak di luar pagar
JJ snap gambar saper? 




Phone zaman dainosor bagi dia wat main, save credit lor. 
Hehe with that cam-less phone dia boleh bergayut berjam siap snap2 pitcha tau. 
Kau hado?? Kata JJ  (*o*)




Satgi boleh trsanfer sumer gambar ke pc and update blog yer, jangan lupa say hye to Aunties in blogsville from Mama ok. 


*Tittle adalah sound effect bila dia "snap picture", bunyi dah macam masuk air jer camera dia. 

19 comments:

  1. ni mesti jj tgh tiru gaya mama dia snap gambar.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh gaya mama nya, orang selalu confuse la siapa cameraman saper model.

      Delete
  2. hyeee momma JJ!.untungla dah ada assistant hapdet blog..haha..say kejuuuu..amik gmbr aunty okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. kennnn nnt kalau uol tengok ada entry tak senonoh satgi, harap maklum itu bukan hamba.

      Delete
  3. hahaha,comel je...main pretend2 ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada pretend abang Hanih...betul2 ni.

      Delete
  4. aahhaha...amboiii JJ siap ada HP bagai.. abg Pa'e takde tau..nti send picture, say hello to abg Pa'e ye..abg Pa'e msti suka...haha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. henpon tercanggih di pasaran ni Auntie, nnt skype ngan abg Pa'e pakai phone ni.

      Delete
  5. Replies
    1. thank u singgah, hope u enjoy this post.

      Delete
  6. Ha..ha... luar biasa bunyinya tu....lain dari yg lain... yg penting JJ ada phone... OK ke dak, belakang kira! he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunyi tu yg penting, kalau I guna bunyi klik klik jer :p

      Delete
  7. nasib baik ada phone zaman dinosaur, boleh JJ mengasah bakat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bakat berlakon jer yang terserlah Auntie..

      Delete
  8. Hahaha... mama dah ada pesaing nampaknya. Lepas ni update blog sebelah-sebelah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni dia susu pakai message kat sini jer. hehe

      Delete
  9. cute nya dia. bermain dgn gadget la katakan

    ReplyDelete
  10. JJ may i borrow your camera please??? kakak comey takde camera sendri taw

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...