Saturday, 13 April 2013

JJ New Bang

JJ potong rambut today, yayy!!! Nomore rambut cucuk-cucuk mata. Her first salon experince (>,^)


Getting ready


Baik jer dia didn't move too much, tak bersuara pun


Hasilnya... Just trim sikit belakang and buat bang, Makin bolat muka.


Kebetulan very nice weather.. harus la pusing kampung tayang rambut baru. 

51 comments:

  1. hahaha..kiut..ni baru dora explorer yang betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JJ ambil alih watak dora skang. sangat explorace pun dia, kurus semangat aku. hahhaa

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks Cikgu, ikut mama dia la ni kiut sangat ni :p

      Delete
  3. comel la. bolat sgt pipi tu. rasa nak kunyah2 jea...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. munch munch pipi dia mmg best, rasa cam kueh jepun hahaha.

      Delete
  4. Replies
    1. tu pun dah tunjuk2 nak lipstik bedak segala dah tu. :p

      Delete
  5. Baiknya dia, duk diam je eh...
    Comel dan mmg JJ nampak makin tembab... :)

    Psst.. macam best pula tempat duduk tu...
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. we were surprised, papa dia siap warning I awal2 yg I kena potong my hair first untuk show kat dia yg its ok, tapi I tak nak. hahaha nasib baik JJ ok.

      First class tempat dduk dia.

      Delete
  6. tak apa la..janji dia tetap comel..ahaha.. ^^ btw why mama private blog before this..saya dha meroyan dah tertanya2 why why why..ngeh ngeh ngeh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. was very very busy last week, sajer rehatkan Monsterglider kejap hihihi. nnt I citer lebih lanjut yer.
      now we're here here here ;);)

      Delete
  7. jappppppppppppppppppppp! comel gila seat dia tu,kereta kauuuu,hehe... lama tak blogwalking ke siniiiiiiiiiiiiiiii, mood kelaut T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelas kan, keta lagi seat nyer. I pun lama tak muncul sini jugak :D:D mari kita sama2 naikkan mood ;)

      Delete
  8. rambut cleopatra lah. comey!! yg penting no more cucuk2 mata. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk.cleopatra tak bagus la chicna..ni dora la..hahahaa

      Delete
    2. hahaha the real dora is here. dora the cleopatra :p tu la sebelum ni jalan asyik langgar pintu jer, rambut dah cucuk idung. now boleh membuas dengan lebih jelas.

      Delete
    3. alaa.. nk ckp rambut JJ je cam cleopatra. lupa lak rambut dora mcm ni. hihi.. sweet dora. ;)

      Delete
  9. wah, potong rambut atas kereta... salon yg mesra kanak2 :)
    muka nampak makin bulat, tapi makin comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la, lega rasanya knowing they provide first class service for kids. menyerlahkan pipi gomok dia kan hahaha.

      Delete
  10. alalaaaa... comelnyeerrr JJ! kiss sket!

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. kakak cantik nak tumpang seketa? marilah.

      Delete
    2. takmo la..kakak cntik naik bas je :)

      Delete
  12. Replies
    1. bertambah nakal since boleh nampak dengan jelas skang :D

      Delete
  13. hehe kiut rambut baru jj.klu kt sini salon siap car cmtu sng la nak bg anak potong rambut..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak kan kat sana certain places yg mesra kanak2.

      Delete
  14. cantiknya rambut dia hitam berkilat dan lebat.

    cucu pakngah yang perempuan tu sangat jarang rambutnya .. sampai nampak kulit kepala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iris eh? nnt2 lebat la rambut dia, a matter of time jer :D

      Delete
  15. wah very the kiut miut girl... siap keliling kampung tu...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus la, takkan dah kiut miut terperap kat umah jer kan hihihi

      Delete
  16. terserlah pipi bam2 tu. sambil round kampung tu sambil canang " lihatle wahai penduduk kampung, rambutku yg baru ni".....heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly. hahhaha dah la basikal dia tu bising gila macma seret tin kosong.

      Delete
  17. Dpt juga aku masuk blog ko ni....beberapa hari ni langsung x dpt masuk sbb ko setkan utk invited readers only....sikit lg aku nak merajuk....huhu

    kemas sikit rambut depan si jelita, skg ni aku berfikir2 nak trimkan sendiri rambut depan damia, asyik nak mencucuk matanya ja...tpt duduk kat saloon tu nice lah...budak duduk pun best ja cam kat fun fair rasanya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..kalau I tau I tunggu sikit lagi sampai u merajuk hihihi.

      We tried many times nak trim sendiri rambut si JJ ni, fail. Dah la klip2 sumer tak lekat kat kepala dia.
      Bawak la Damia pi salon, buat treatment together with umi dia ni hihihi.

      Delete
  18. comelll nya JJ dgn rambut baru...nampak pipi dia makin tembam..hehe..
    baik nya duduk diam2 masa potong rambut..klu abg Pa'e first gi saloon meragam juga..siap kena pegang..hihi..

    ReplyDelete
  19. kerusi tu comel...

    pandai amek hati bdk2...

    hehe.

    ReplyDelete
  20. bila tengok marketing strategy dorang ni memang best kan. siap bolehterfikir yang baby akan duduk diam kalau potong rambut dalam kereta. wow...

    Tengoklah tu diam je dia time potong... bam bam lagi la pipi tu

    ReplyDelete
  21. nampak cute,walapon bolat mukanya..

    ReplyDelete
  22. alolo..tomeynye dia posing gitu.. bagus la baik jek org gunting rambut dia.. senang keje sis tuh... hihi

    ReplyDelete
  23. Salam Mama JJ..
    1st Experience & she behave.. good gurl..
    cantik rambut baru diee... wink wink wink ^_^

    ReplyDelete
  24. uuhh.. JJ yang cumil... wah gunting rambut kat atas kete tu hihi...

    ReplyDelete
  25. Tulah tadi tengok kat entri atas.....macam dah trim aje rambut siminah kecik ni hehe

    ReplyDelete
  26. Ala.... comelnya jj dgn new hair cut.... kerusi salon tu yg tk pernah tgk.... menarik sangat...

    ReplyDelete
  27. agaknya kalau seat gitu ada kat kedai gunting kat tempat saya ni, tak de lah susah2 nak potong rambut my son tu...

    makin terserlah kebulatan dan kecomelan muka JJ

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...