Tuesday, 23 April 2013

Basikal Tua Jelita

Wordless Tuesday, boleh? 





Bulih bah kalau kau!

70 comments:

  1. wakaka..comel gilak kau JJ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanggup dia bersempit dalam raga beskal tak nak duk lam stroller.

      Delete
  2. hahaha nak duduk dalam bakul tu jugak boleh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Boleh kakka... nah saya engsot kasi ruang", kata JJ

      Delete
  3. hoittttttttttt,bahaya tu,kang jatuh si JJ tu kang,haha

    ReplyDelete
  4. Kalau kauuuuuuuuuuu....bolehhh bahhh haha i suka tagline terbaru mommy JJ....kelassssssssssssss!
    JJ so cute duk dlm bakul tecit hahahha

    ReplyDelete
  5. posto2 ! JJ pakai helmet ke helmet pakai dia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Posto2.. haha helmet pakai dia, seb baik ringan.

      Delete
  6. hahaha...boleh bah klu ko! eh! mana muka c JJ?? napa auntie tak nampak..hihi..basikal lempittt bak kata abg Pa'e....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selindung helmet besar hahaha. wahh basikal lempit yer.

      Delete
    2. basikal lempit tak kira pagi ptg siang malam..pening kepala den! haha:)

      Delete
  7. ini basikal tua upgrade neh..hehehe.. xbesar ke helmet si jelita tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ini jo yg mampu. helmet papa dia hahah

      Delete
  8. hahahaha.... jenuh gak aku kelebek gambar nk tgk mana muka JJ...

    naik basikal tua kena pekai helmet eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorok muka malu dalam raga hahaha. Sini mmg kena pakai helmet kalau berbasikal.

      Delete
  9. boleh je...nastyna hahaha.... awat JJ pakai topi camtu???

    ReplyDelete
  10. comel je bila ada raga kat belakang.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kat depan lagi comel kay, hahha

      Delete
  11. haha.. semangat tu. Nak tanya beg kat tepi tu memang time beli basikal datang sekali ke. atau ko yang letak kan kat tepi tu. Nampak cute pulak ada beg kat tepi tu. pepel karer..

    gighnya si JJ nak pakai menda alah tu. hahahaha... sangatlah kena sabar dengan karenah dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli asing beg tu, murah jer. Ramai sini guna beg untuk beskal ni, kalis segala benda hahaha. JJ kan suka pentingkan keselamatan hahaha.

      Delete
  12. mana pulak si kepala Jelita ni?
    tenggelamkah?? hehehe


    Jelita. nape tak ajak macik join naik beskal itu ? cer kabo cer kabo

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenggelam tak timbul. haha

      JJ sorang naik pun dah pancit beskal ni, canner nak ajak ramai2. huhuhu

      Delete
  13. lor, terlindung pulak muka JJ yng jelita tu... mmg tepat sgt tajuk basikal tua tu sbb boleh fokus kat basikal bukannya JJ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa beskal tu yang penting hihihi

      Delete
  14. lor... ambik mana basikal tuu.... teringat basikal tua kat kg... huuhhu.. papa jj pimpin jer ker napa tak tunggang.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Basikal papa dia la ni, pimpin jer la kasi dia rasa duk lam beskal tu, nak tunggang kena ada baby seat.

      Delete
  15. oh..basikal tua..! hehe..bernyanyi girang
    mesti ada video nie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh sorry dear, takdok video. kalau tak boleh letak backgrond lagu beskal tua tu kan. jadi video klip lak.

      Delete
  16. apa budak jelita tu buat...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa layan perasaan jer kakzu.

      Delete
  17. Basikal tualah sangat....hehe nasib baik jelita comel.....
    Tapi apa2 pun sia mo kestau bole bah kalau ko !

    ReplyDelete
  18. hahahaa..comel bah kalau kau...ni la beskal yang ko cakap mahal tu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh yg ni papa JJ punya, murah jer ni. Tak termampu la kami nak beli beskal mahal2 weh. Kena kayuh jugak pung.

      Delete
  19. JJ duduk dalam raga...
    sian dia..helmet tu besar dari kepala dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ada jer stroller mama tolak kosong2, dia yg gedik nak duk dalam raga tu. Helmet tu ringan jer.

      Delete
    2. ai suka tau tumpang reply dr Nur pnya.hahahaha

      alololo nmpk basikal ni tingat kg plak.lahai kami kat kg basikal ni panggil gerek.kahkahkah

      Delete
  20. bestnya dapat naik basikal ... akak masa mula mengajar dulu naik basikal pi sekolah ... time tu tak malu pun tapi kalau la ni naik basikal ke sekolah maunya kena perli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh dulu arwah ayah kami pun bawak beskal ke sekolah, siap bawak anak (my abang) kat belakang, hehehe. Kat Jerman mostly orang pakai basikal, normal sini :D:D Kat Malaysia peluh la skang panas lagi.

      Delete
  21. i wish someone like you jelita...ahhhh...emosi terbawa-bawa ke berlin..heheh

    ReplyDelete
  22. pakai helmet, ok la tu utk keselamatan...klu kat sini mesti nmpak pelik kan..

    ReplyDelete
  23. Hahaha..JJ naik beskal tuh ngan papa dia ker nas...dok dlm basket tuh yer...:)

    ReplyDelete
  24. Tapi basikal macam tu macam tak adalah di M'sia.
    Siap berbakul lagi - selesalah JJ duduk.

    ReplyDelete
  25. comey nyo JJ duk daley bakul terr..:)

    ReplyDelete
  26. pas2 mama jj duk kat palang beskal tu
    buleh bah kalau kau hahaha
    weiiiiiiii rindu gile taw x haha

    ReplyDelete
  27. HAHA, nape nampak JJ mcm terseksa je dengan topi tu

    ReplyDelete
  28. bule bah kalau kau Jelita..ngam laitu hehe..
    walau berhimpit dlm raga basikal tetap nampa kiut...:)

    ReplyDelete
  29. boleh bah kalau kau JJ!! apapun comel!! haha

    ReplyDelete
  30. Hehehe...comelnya JJ duduk dalam bakul tu. Bersungguh2 pakai helmet.

    ReplyDelete
  31. Nama aje tua tapi class....hehe

    ReplyDelete
  32. sure mcm budak keno kidnap si JJ ni. terpeleokk pinggan JJ. ksian la!!!!

    ReplyDelete
  33. la...mana kepala...... JJ ????

    ReplyDelete
  34. safety first. hihi.. comel je JJ dok dalam raga tu. ;)

    ReplyDelete
  35. hahaha helmet smp taknmpk mata..bakul tu comel je..tak jatuh ke awak jelita klu papa dah start kayuh basikal tu...:)

    ReplyDelete
  36. Salam Mama Jelita ^^

    Muahaha... muat bha letak dlm raga tu..

    mihmihmih..

    ReplyDelete
  37. hahaha ada lagi yer basikal macm ni!

    ReplyDelete
  38. Klasik! I pon cam tingin nak beli basikal kt sini yg ada bakul ladies kt sini guna nmpk so cute n so british hehe

    ReplyDelete
  39. nah mmg dilayan basikal si JJ ni..klasik

    ReplyDelete
  40. comel sgt duk dalam raga gitu..hehe

    ReplyDelete
  41. alahai jj..
    tetiba nak nyanyi lagu basikal tua..hhii

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum. hahahaha buli bahhh ;p

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...