Saturday, 16 November 2013

Sejujurnya Saya Tak Marah

Alemak... do I sound that angry in my previous post? Hahahaha baca komen u guys buat I baca balik entry tu banyak kali, maybe bunyi macam marah sebab penggunaan perkataan yang kurang senyonyoh, honestly I tak marah, ia hanyalah sekadar luahan ketidakpuasan hati yang secebis sahaja, thats all. I taip entry tu pun sambil santai2... see siap letak picture udang petai lagi, siap plan plan nak buat cucur udang lagi.

Yer...memang agak kurang sesuai la kan I tulis macam tu. Bila baca komen2 baru I tersedar, Ya Allah, mulut ku, jari ku. Huhuhuhu yer la I kalau syok meluah perasaan kadang2 tak ambil kira perkataan yang I guna tu kasar, walau niat I bukan untuk berkasar. And I juga harap u all tak salah faham dengan hala tuju entry tu, I just tala pada satu dua blog dan website yang affect my search, wasted my time, thats all.  I akan lebih beringat after this tho :)

Alaaaa kalau I tertaip lagi entry macam tu nextime, u guys imagine jer suara I yang lunak merdu soft spoken (konon) tu berkata2, so tak la kedengaran marah2, tapi mengadu atau bebelan kosong semata (^.<) Ok??


Another thing, I tak sentap or anything ok. Jangan lak satgi ada yang rasa bersalah pulak. I just gelak2 jer baca my own entry and your comments.

Love u all... hugs.


19 comments:

  1. Haaa.. saya siap delete komen pertama tu.. tapi saya delete sb saya rasa nas tak maksudkan yang sehebat tu.. lagipun tadi saya rasa saya kena hormati hak kebebasan bersuara nas.. di blog sdiri..wajarlah luah apa yg sdiri rasa kan...

    Bagus ada rakan yg saling mengingati kita. Baru tak tersalah langkah...

    ReplyDelete
  2. Ingatkan u marah i tau..hehehe..n i luv u too..nge.hehe..

    ReplyDelete
  3. Luahkan segalanya yang terbuku di hati. baru lega. hahaha.

    ReplyDelete
  4. nanti buat entri guna av pulak ..

    ReplyDelete
  5. Kalau marah pun okje tau sekejap je...pas tu cool dah...betul tak MJ?...Alah...nama pun manusia...mana ada sempurna...sesekali terlepas kandang jugak...ye dak....

    ReplyDelete
  6. senyum mama JJ..
    tp kadang2 kita tak sedap pun apa yg kita taipkan.sbb xde nada..
    kalau ada nada, kita tahu dah yg kita taip tu marah2..hehehe

    ReplyDelete
  7. hehehehe
    rilekkkss sister rilexxx..nk tulis brother x sesuai lak kan.ngeh3
    Ai ok je mama JJ..siap senyum2 lg baca entry mama JJ tu

    ReplyDelete
  8. takperlah..wpun berbunyi marah namun teguran yg baik jgk tuh..;)

    ReplyDelete
  9. rasanya i know u well (konon) pastu i know ur way u menulis..jadi bagi sy entry tu santai je..takdelah marah bangat..takdelah kasar pung!

    tp ada bagusnya kita semua saling mengingatkan, lebih hati2 untuk berubah kearah yg lebih baik..:)

    Tak semua org dilahirkan begitu sporting dan pemaham macam ibu aiman afia kan.hakhak

    ReplyDelete
  10. ahahha...takdelah anggap you marah Nas... hanya ketidakpuasan hati kan?? lagi pun you bukan maksudkan semua... hihi...kamek pehe...mung jgn risau... :):)
    Selamat berhari minggu JJ... mama masak apa pulok today??...

    ReplyDelete
  11. baru pi baca entry sebelum.. hahaha.. a,ah.. kdg2 geram gak la. klik punya klik revies aje kan.. kalu bg link ke ape ker.. ok gak tu.. tp entry mama jj. lebh kepada bebelan jer i bace. hehehe

    ReplyDelete
  12. ntah tak terasa pon apa yg u luahkan tu.hiji
    thibk positive

    ReplyDelete
  13. Salam Mama Jelita...
    cerita apakah iteww..?
    nnti sat nk menyibuks gakz :p

    ReplyDelete
  14. yelah.. kita taip mcm mrh..tp sebnrnya tak.. kena bgtau la lps ni mrh ke x.. suka ke x... hihihi...

    ReplyDelete
  15. sebelum ni dah baca entry tu dulu.ok jea. tak rasa pun u marah2. ok jea la..hihi

    ReplyDelete
  16. hahah...nak buat cemana memang jeih lagu tu...sama kita..haha

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...