Wednesday, 6 November 2013

Aku Cepuk Jugak Kau Kang

A conversation with a new Brazilian classmate during break:

He: I need to lose 4 kgs (baca dengan nada awww awww)
Me: What u wanna lose, u are very skinny already (dengan ikhlas ni)
He: Here (sambil cubit-cubit tunjuk lipatan tepi perut dia, love handle ek orang panggil)
Me: ..... (blur look)
He: U have it also (sambil tunjuk-tunjuk perut haku).


Muahahahhaa aku cepuk jugak kau nanti cakap aku gemuk. I am pregnant laaaaaaaa.

37 comments:

  1. Haaa....pengumuman JJ nal dpaat adik....tahniah tahniah tahniah Mama JJ...
    Tumpang gembira... betul berita gembira ni..

    Mamat brazil ni tak reti beza org pregnant dengan orang gemuk...mmg nak kena cepuk... sekeh la banyak2 kali.

    Tahniah...

    ReplyDelete
  2. Horeeee!!! Dengan rasminya pengumuman telah dibuat.....JJ nak dapat adik....hehehe

    ReplyDelete
  3. wah jj nk dpt adik..congratulations...happy for u..ada geng la jj nk tumbuk lesung nti..:)

    ReplyDelete
  4. Laaaaaa...tak tau pun pregnent....nape cakap mcm tak sengaja he ni MJ...hehe...Apa pun tahniah yeh....harap harap boy pulak kali ni

    ReplyDelete
  5. Wahhh...serius..??
    Tahniahh..!

    pstt..org tu sesuka hati nak kaitkan org lain kan..kekekek

    ReplyDelete
  6. lain kali dia cakap lagi cepuk je, takyah tunggu lelama.. hehehe..

    waaa tak sabar nak tengok adik JJ.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. Cepuk dia lelaju tau..bleh dia ckp cmtu..hehe

    ReplyDelete
  8. hahahahaha
    sabo je lah..next time lps dia kata tu..cakap je kat dia "yg kat tepi tu mmg saja bela bg besar".hahahaha

    serius JJ nk dpt adik ekk..beshhnyaaaa
    tahniah2 :)

    ReplyDelete
  9. owh ! ye ke...TAHNIAH ! tumpang gembira..JJ nak dapat adik..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, JJ nak dapat adik… happy for you :)
    Rasanya mamat Brazil tu pun saja jer tanya lagu tu.. nak tanya direct takut you terasa…. hiihi

    ReplyDelete
  11. Waa peknen ek..
    Tahniah both of you..
    JJ and Mama JJ..

    ReplyDelete
  12. cepuk je laju2 dulu kak..

    hahaha..

    tahniah..! jaga diri elok2..

    ReplyDelete
  13. 0wh good news..tahniah jj nk dpt adik ??

    ReplyDelete
  14. Hahaha..cepuk je...hahh..JJ nk dpt adik dh..tahniah

    ReplyDelete
  15. Wah congrats, diam2 rupanya jj nk dpt adik..hehe

    Also baru tau u smbg study..all the best! :)

    ReplyDelete
  16. babe, siyes ni?? tahniah...tahniah... anak kite geng la nt n JJ bakal jd kakak yg baik...kot.. hehehe.. take care ye.. pesan kt JJ jgn too noty since she's become kakak soon..

    ReplyDelete
  17. ahahhaa...betullll kerr ni??? TAHNIAH ye kalau btl...hihi Alhamdulillah..
    mesti JJ happy nak dpt adik...:):)

    ReplyDelete
  18. la ye ker... tahniah dari KA yer... hadiah clik2 nuffnag kat sini dulu hehehe

    ReplyDelete
  19. wow.. good news ni. JJ nak dapat adik. Yeay!.. happy snagat. nanti share tau moment moment you carry the new baby tu.

    eee..teruja lak I, JJ same age ngan Aleesya kan.. kalau la Aleesya pun bakal jadi kakak kan..kan..kan..

    ReplyDelete
  20. kalau betul alhamdulilah..kita sama hahahahahaha
    xsabar nak tgk adik JJ..sure kiut miut comey lote..hehe
    tahniah beb!!take a good care ok

    ReplyDelete
  21. Haahhh??? Pregnant? Tahniah... JJ bakal dapat adik... Tapi tak sangka org brazil pon ada yg auuww..auww. Hahahah...

    ReplyDelete
  22. eh!!!!pregnant ko? Laaaaa tahniah dear. muah!!!! yeay2x JJ nak dpt baby. syoknyeee

    ReplyDelete
  23. Betul ke JJ nak ada adik atau mama JJ ni nak cover line:)
    Kalau betul congratulation dik!!

    ReplyDelete
  24. serius??kalo betul tahniah!!!

    cop adik JJ kakak cantik yg punya huahuahua

    ReplyDelete
  25. haaaa...mama JJ preggy...wahh..kemain lagi ehh dia punya pengumuman...tahniahh dearrr...cer tunjuk sket perut tu :P

    ReplyDelete
  26. whattt.... ???!!! wahhh..terkejut giler dgr berita ni tau... tahniah tau dear... alhamdulillah.. JJ nak dpt adik... hihi... be a good sista ya JJ..!! =)

    ReplyDelete
  27. huahua...

    tu kias-kias nak kutuk ke ape?

    congratulation again :)

    ReplyDelete
  28. Salam Mummy jelita..

    hihi..tertarik dgn 'conversation' tu.. :p
    tahniah tau kak :) seronoknyerrr

    ReplyDelete
  29. hahha.. suka hati je kata org gemuk.. ehehe
    tahniah sbb dah pregnan..

    ReplyDelete
  30. woo..dasyatnya mama jj larik dari berlin balik mesia .hihi.
    *nak rebus kupang jgn letak air byk tau sbb kupang tu akan mengeluarkan airnya nti

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...