Tuesday, 13 November 2012

Bangun Pagi, Gosok Gigi...

Yup, she brushs her teeth and she did good. Everytime dia tengok I berus gigi, mesti mulut dia bising tunjuk2 kat bekas toothbrush minta dia punya. Until couple of days ago....


last seen


After the "shooting", dengan pantasnya dia berlari keluar to do "something". hmmmm..... I am still looking for that toothbrush until now. Sigh.



Morale of story, kalau anak tengah rajin gosok gigi, jangan nak gatal2 snap picta. Maybe dia tak suka bergambar dalam jamban. 


p/s: No toothpaste for her tho.


10 comments:

  1. Replies
    1. nampak jer comel, tapi pangai ngalahkan musang.

      Delete
  2. hahahha...
    my son pun suka berus gigi..tapi sllu nya kta kena tunjuk dulu yg kita pun gosok gigi, baru dia pun semangat nk brush..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..... bila kita buat baru depa ni excited nak buat samaa. tapi monster sudah sorok itu tootbrush dah, tak tau mana dia letak hehe. yg lain besar sgt nak kasi dia.

      Delete
  3. hehehe...bijak monster tu main sorok2..ada anak kwn sy mcm tu..last2 cari jumpa kt peti ais..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sesuka hati jer kan parking barang. ini banyak storage hole dia, esok2 ada la dia datang keluarkan sendiri barang2 tu.

      Delete
    2. dah jumpa belum berus gigi monster?? hehe

      Delete
    3. belom.... sooner or later dia akan datang bawak berus gigi dia tu. mungkin buat masa ni dia nak berehat dari memberus gigi.heh

      Delete
  4. dia nak berus bawu kut...bwu semangat dia nak pose depan kamera....:) agaknya lah..pepandai jer itew wat spekulasi..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasi berus jamban baru dia tau ha.

      Delete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...