Thursday, 4 December 2014

My Manja Demam

My manja yang ni la... buah hati pengarang jantung I ni, Cik Tipah kita. 

Still ceria walau kurang daya

Kesian sangat tengok mata kuyu jer, I gave her ubat yang doctor prescribed since dah cecah 39degrees panas dia. Be well yer sayang.

22 comments:

  1. Alololo...siannya tipah yg comel nih. Masih boleh senyum lagi even tak sihat yerp. Get well soon sayang.

    ReplyDelete
  2. ksian nya baby... get well soon dear :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum akak.. semoga Tipah cepat sembuh ye sayanggg. sian dia.. muka tetap ceria. hehehe very manis la muka Tipah. looks like JJ so much. nahhh muahhh dari umi sheila dan Adam ~~~

    ReplyDelete
  4. comelnya..senyum sampai telinga..

    ReplyDelete
  5. Alahai siannya Tipah demam....
    Dah elok ke belum?
    Tanjat mak tau....bila Tipah dah duh atas walker ni....dah besar rupanya....sekejap jer yer....

    ReplyDelete
  6. olo comelnya dia naik walker. Laju tak drive walker tu hehehe.

    Semoga cpt sembuh Tiffa. Muah muahhh

    ReplyDelete
  7. Moga Tipah cepat sembuh..
    Kalau panas sangat ( > 38.5), boleh bagi ubat demam tu every 4 hours..observe..
    Bagi Tipah minum air..minum jus banyak2
    :)

    ReplyDelete
  8. demam2 pon comel lagi tu dia tersenyum, ikot baka mak sangat. eh. hihihihii!

    get well soon bebeh~!

    ReplyDelete
  9. hello cik tipah ketipong payung.. get well soon dear.. Xoxo...

    ReplyDelete
  10. siannya dia...moga tipah cepat sihat....steady jerk demam2 masih boleh senyum:)

    ReplyDelete
  11. Speedy recovery ya Baby Tipah..

    ReplyDelete
  12. Ala kesiannya....
    Musim tak menentu ni mudah sgt kena demam....
    Speedy recovery yer cayang....

    ReplyDelete
  13. demam pun boleh senyum comel macam tu..takdelah risau sgt..sy paling risau klu anak demam monyok je muka tak ceria..

    ReplyDelete
  14. alahai demam pon masih senyum.
    GWS sayang

    ReplyDelete
  15. Dalam pada demam pun masih comel posing.
    Cepat sembuh sayang.. mummy tak senang hati tu.

    ReplyDelete
  16. Pipi tu geramnyaaaa... Cepat sembuh ye comel aunty.

    ReplyDelete
  17. Walaupun tak daya, tetap beri pose yang comel macam selalu. Pipi si Tipah ni aduhai ghase macam nak cubit-cubit je. Nasib baiklah jauh beribu batu...

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...