Tuesday, 5 August 2014

Lepakan si JJ dan TT

Nah I tepek gambar budak berdua ni banyak2 skali harung, minta sangat kan (^,^)


Bekas minuman tu beli ais kisar kat tempat pesta "Berlin Lacht" last week, excited dia nak minum dari bekas tu kan sampai habis la seliter sekali harung. Then pepagi bangun tidur jer minta nak minum bir katanya... budak Jelita ni panggil "bear" tu bir dari dulu sampai ke sudah. 


Amacam? Ranggi tak bergaya gini? 


Aloooh kita acah acah jer!


Heh???


Elehhh JJ gedik lakonan sebagai kakak mitoli sangat


Yer la tu ciuman penuh kasih sayang, kalau tak memang dia akan peluk ketat2 lagi melalak budak kecik tu, lagi ketat dia peluk. Tengok muka si Tipah dah mula cuak. 


Dah... tukar pampers adik lak. Laju dia lari ambik keperluan penukaran diapers adik dia tu. Bab ni memang boleh diharap sangat, cuma dia tak suka buang dirty diapers tu jer. Btw dia sendiri dah lama diapers-free, tapi still ada tiris kengkadang especially di kala hujan hahaha. 



Uols tanak tengok gambar makanan raya kiter kew? Ker dah muak?

23 comments:

  1. Wah..geramla tgk drumstik adik tu.. kalau ada kat depan ni pasti kena gomol ni..

    JJ ni bagusla..pandai jaga adik.. takla risau anak2 bergaduh ya..

    ReplyDelete
  2. Rajin JJ ya... lepas ni jadi consultant pesen dan kaler baju adik pulak!

    ReplyDelete
  3. tembamnya si tipah ni..geram tgok..jj macam biasa always cute..ada ke bear dipanggilnya bir...mula2 tadi terkejut jugak.haram tu jj.haha..

    mana gambar makanan rayanya?

    ReplyDelete
  4. Ha mana gmbr raya? Nak la tgk jgk org Berlin beraya hihi

    Nway geramnya tgk bb tu..dah pandai gelak n posing ek. Kakak Jj plak mmg mithali sgt..ringan tulang, untungla mama ;)

    ReplyDelete
  5. Weyh MJ.....dtg nak tgk suasana Hari Raya kat Berlin pulak ni ...mananya?....nanti gali entri lama yek...maklumlah mak lama cooti hehe....

    Tak dtg sebulan dah besau dak Tipah tu....alolo..omeynya.......roman muko ada gak si JJ...tu

    ReplyDelete
  6. Wah rambut Tipah galak macam Jelita kecil2..
    buh baja apa? rambut Luth je kure..huhuk..tapi hensem jugak tau abe Luth botak.

    ReplyDelete
  7. wiiii..comeynya deduaaaaaaaa budak neh
    dedua kelihatan bam bam sangat....

    ReplyDelete
  8. sweet sangat aksi JJ kiss adiknya tu...

    ReplyDelete
  9. kalau ko ada ketupat palas n ketupat jawi, nak la aku tgk. kalau nasi impit, x yah tayang... hihihihi....


    *jahat tetiba*

    ReplyDelete
  10. dh mcm hemak berpantang nengok JJ toncet rambut tu..kena lak duk sebelah tipah..hahaha.. buh la gmbr makanan raya awok..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kakak. hakhakkk JJ kakak mithali. muahh muahhh kat JJ dan Tipah.. tipah comelnya kamuuuuuu, pandai beraksi depan camera mama ye ~~~

    ReplyDelete
  12. comel sihat dan montelnya Tipah..suka lah tengok dia cam nak pegang tak lepas2 dah bagi mama dier balik..hehehe..
    agak2 kalo dibiar tuh JJ akan tukarkan lampin adik dier sendiri ket tak...hehehe

    ReplyDelete
  13. TT JJ,comei sokmo !!!!!!!!!!eh,blog akak dah ada nuffnang,yeayyy..moh le support nuffnang,hehe...

    Selamat hari raya mama JJ TT <3

    ReplyDelete
  14. ohh... tak sebanyak yg disangka perkongsian gambar 2 beradiks ni. untung ada anak sulung pompuan ni. boleh harap jaga adik. yang kelakar muka TT masa kakak JJ nak cium dia tu. Mmg muka berdebor parok.

    Mana menu raya. share please.

    ReplyDelete
  15. Comelnya JJ & TT. Geram tgk TT...peha selambak. Rasa nak geget jer...hehehe....

    ReplyDelete
  16. rambut JJ toncang tinggi mcm org dalam pantang. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  17. Comel si jj dan tipah ni .... rajin jj jaga adik ye .. hehe
    A'a gambar makanannya mana hehe

    ReplyDelete
  18. alolo comelnya jj dengan tt ni...
    jj looks like one of my ex-student dekat pasti heww. :DD

    ReplyDelete
  19. Sweetnyer...pandai jj ngasuh adik

    ReplyDelete
  20. Mitoli sungguh kamoo jelita uiiiiiii.

    Nkkkk. Taruk le makanan rayeeee

    ReplyDelete
  21. hihi... comel2 depa berdua.. JJ memang kakak yg baik & mitoli.. untung abg Pa'e..eh! hahaha

    ReplyDelete
  22. kakak jj dh macam mak mak ikat rambut gaya gituu.
    so sweet la jj n tt :)

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...