Wednesday, 6 August 2014

Korang Ni Sama Jer

Semalam I upload gambar Tipah ni kat fesbuk, lantas si Amie nya re-upload gambar Jelita masa baby dulu. Sebijik ker dua bijik, anda yang tentukan muahahaha. 


Tipah 2bulan umur


Jelita sewaktu dengannya.. errr lebih kurang. Tapi nengokkan sarung tangan tu macam less than 2 months old jer, mak lupa la nak. 


Yer... baju adalah sama, pemberian Amie nyer. Terima kasih Kapten.

Gaya depa ni memang sama smilanplohsmilan persen, cumanya Jelita dulu suka hisap jari kaki tapi si Tipah ni tidok. Haaa jari kaki... skang pun dia still gigit-gigit kuku jari kaki dia kadang2, belum bercagu boleh laaa. Karang mak kau ni hulur kuku kaki ku kaku bagi kau gigit baru kau tau realiti kehidupan sebenar. Herrhh.


23 comments:

  1. Assalamualaikum kakak.. hahaha sama betul depa berdua ni. hihihi apa nama fb? nak add :)))))))))

    ReplyDelete
  2. ahaha..meme sejibik.. dh nama pun adik beradik kan.. mcm sheila gak, apa nm fb, nk add.. kekeke

    ReplyDelete
  3. Memang sebijik habis lah mamaJJTT. Sama mcm SS ngan tina gak. Apa FB nya. Nak stalker ...hehehe...

    ReplyDelete
  4. Samalah Nast .... sebijik ... hehe

    ReplyDelete
  5. la hai ...potostat sama ja dua2 ni...
    hahahhaaa

    ReplyDelete
  6. betul la sama. hehehe... mmg sah adik beradiks kandungs.

    ReplyDelete
  7. sama dua bijik... cuma Tipah nampak berisi sikit...

    ReplyDelete
  8. hihihi.... cr la lg... buat collection....

    ReplyDelete
  9. Hi there! I just wish to offer you a big thumbs up for the great information you've
    got here on this post. I am coming back to your website for more soon.

    Here is my website: computer forensics orlando

    ReplyDelete
  10. Samalah kakkk. Tipah bakal mewarisi kejelitaan Jelitaaa.

    Apa nama.fb? Nak add

    ReplyDelete
  11. Betullah Nas:) Muka mereka betul-betul sama..
    Memang sama betul. Tapi kakak rasa besar sikit kelak adik akan lebih tinggi dari kakaknya.

    ReplyDelete
  12. rambut memnag tahap kita jeles..

    ReplyDelete
  13. mmg nampak samalah.. ni kalau tunjuk gamba mesti begaduh ni, macam rumah kami sekarang.. gambar Naim masa kecil dia tak ngaku itu dia, adik pula kata gambar abang itu gambar dia...

    ReplyDelete
  14. biler korek gambar lama baru nampak kesamaannya kan kak??
    zee ni mudah lupa..gambar anak masa kecik2 pon ntah kemana..huhu..
    si JJ nampak lebih bolatt berbanding ngan tipah..melting tengok..

    ReplyDelete
  15. ahahaha... sebijik depa ni Nas.. tapi tetap cutee..muka pun nak sama..
    eh! salam syawal Nas & family..maaf zahir batin yo... hehe..
    lama tak bertandang... rindu anak2..hehe

    ReplyDelete
  16. a’aaa..mmg sebijik :)
    udoh dua beradik. maunya x sama kan.

    ReplyDelete
  17. tidur ikut keselesaan..hurm.....cute sgt

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...