Wednesday, 19 June 2013

Gwiyomi-ish Gwiyomi-er

Presenting.... Gwiyomi by none other than, who else... Miss Jelita Jaquelina. Kalau mama dia yang buat, itu buang tebiat namanya, kome pun tak koser nak layan (^,^)


Cucuk-cucuk jari, cucuk-cucuk mata, cucuk cucuk langit. Simple jer kekdahnya. 


Here we go!



This is the girl whom JJ loves so much... Gail Sophicha, so gwiyomi!!



Asal video tamat jer, JJ terus tarik my hand letak kat touchpad minta tekan play again and again and again. Bila I klik on video lain, takmo dia... nak this girl jugak. 


*Musim gwiyomi dah nak habis, si JJ baru tergedik2 mencomel, dia kan busy main tenis dan masak-masak dan kemas rumah (^,<)
*I do wonder fenomena apa la pulak pasni ek?

Update on Obama visit, he spend 27 hours and 14 minutes di Berlin dikelilingi 4 ribu bodyguards. Wahhh kalahkan JJ nampak. About me prep sambal belacan for him was a joke only la... bayang dia pun tak nampak, usahkan batang hidung  (^,<)

46 comments:

  1. serius gwiyomi jj sangat la kiut....

    ReplyDelete
  2. Heheh..comelnya JJ berwiyomi..cucuk sana sini, sib baik tak tercucuk mata sendiri.., siap terjerit jgk lagi tuh..taksabar nak tunggu fenomena jelita yg seterusnya..:)

    ReplyDelete
  3. JJ semakin tembam, Gyiwomi jugak eh :)

    ReplyDelete
  4. paling terer time jerit n cucuk pipi je....


    hahahaha... ntah apa2 la menatang gwiyomi ni

    ReplyDelete
  5. Bam bam lah JJ nih.. geramnyer!!!

    ReplyDelete
  6. alarhai... comeynya.. gyiwomi ala2 duck face tu.. geramm.....

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak, subhanallah. comel sungguh JJ ni. geramnya tengok :)

    ReplyDelete
  8. Time JJ cucuk pipi dia tu yg kakak suka. Punyalah gebus pipi tu Nas. Geramlah kakak tengok keletah dia.

    ReplyDelete
  9. ramainya bodyguard die...

    awatnye takot sangat sampai 4000?

    ReplyDelete
  10. comelnya dia...tang kat mulut tu best

    ReplyDelete
  11. plis plis plissssssssss
    jgn buat muncung cam gitu..aunty x tahan ok comey sgt
    kang aunty gigit komputer aunty kt ofis ni hahahaha

    lg satu plis plis plis jgn pkai singlet npk ketiak
    aunty mmg suka cium ketiak budak2..hahahahahaha
    geram sgt..anak aunty alana tu sebaya kamuuu abis aunty gomol2 ketiak dia
    geram ok hahahahaha

    pas gwiyomi cer try lah at oppa lak hahaha

    ReplyDelete
  12. Ya Allah cutenyaaaaaaaa diaaaaaa

    ReplyDelete
  13. hihihi.. dapat dak tecik nih.. guling2 gomoi ddia.. LARIK.. mommy dah jeling..

    ReplyDelete
  14. ada video jj buat gwiyomi ke?hitam je pas pic jj tu..sy siap refresh tak nmpk apa gak..gwiyomi ni klu budakkecik buat mmg comel.klu org tua macam mengada la sikit..:)

    ReplyDelete
  15. hahhaa..comel JJ buat Gyiomi tu..abg Pa'e tak pandai...huhu
    makin bam-bam dia ye Nas?.. kuat makan tak JJ?..:)

    ReplyDelete
  16. alaaa akak tak dapat tengok vid JJ, quota limit abes..
    JJ makin bam bam kan, tomel :)

    ReplyDelete
  17. adeiii...comeii..hingga nak cubit2 pipi tembam JJ tu...pandai la dia...dulu2 masa fenomena PSY dia pun menari mcm tu jugak ek..

    ReplyDelete
  18. alaa... x dpt tgk la videonya kat opis ni..xpe2.. nnti deqla tgk kat umah... penasaran nk tgk ni...!! kompom comel!!

    ReplyDelete
  19. Tak dapat tengo di opis....nanti rumah aku tengok JJ...
    Si Damia mesti suka sebab dia suka tengo budak gwiyomi di bawah tu...sampai nipis scrin asyik ulang balik klip gwiyomi pelbagai versi...huhu

    ReplyDelete
  20. haha apa kata JJ buat gwiyomi dengan kakak cantik.

    Nampak JJ dah semakin berisa la..makin comey gggrrr

    ReplyDelete
  21. ololoo...comelnya cucuk2 jari, cuck2 pipi...gerammmm tgk pipi gebu dia...

    ReplyDelete
  22. elehhh..setakat cucuk2 jari camtu cikzu pun boleh buat tau..hahaha..tapi xlah secomel JJ...

    cikzu teka pasni jj menggila nk buat sambal belacan cam mama dia pulak...hehe

    ReplyDelete
  23. Alooo...kena tggu mlm baru boleh play video tu....
    Skrang on9 thru phone je...
    Huhuhu....

    Haishhh...cepatlah malam.....
    Hehehehe.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comeii tahu..!
      Nur suka dia jerit yeahhh...:)

      comeil gilakk..!

      Delete
  24. sangat sangat comey okey.. geram tengok.

    sama la kan kena depan Gwiyomi ni. semua benda nak cucuk. kikiki.. snagat cute.

    ReplyDelete
  25. Come je dak JJ buat ....

    Hehe...harus mama dia ada buat kat bilik air ni....lepas gian haha.....
    Macamana boleh jadi fenomenakan...Try pikir something MJ yg boleh jadi fenomena... manalah tau glemer mak nanti!!!hehe

    ReplyDelete
  26. aisehhh
    comelnya si jelita,makin comel makin pandai lps 4 mggu akak Ai x tgk dia,maklum lah naik betapa kat gunung kan...ingt sng ke nak turun..eh akak?kehkehkeh

    ni pes time tgk Gail Sophichia tu,kiut sgt ptt JJ pun suka..JJ pnya versi pun kiut,abis mulut2 pun di cucuk.kehkehkeh

    mama JJ..gendu sama kamoo tau :)

    ReplyDelete
  27. salam mama jelita..

    muahaha..kat sini demam gwiyomi masih suam2 kuku..
    entah ape la pulak gaya lps ni.. :p

    hehe..JJ pun terjebak jgk ye..so comelll gitu.. >_<

    alo.. baru ingat nk mintak sambal b elachan ckit... :p

    ReplyDelete
  28. makin debab ni dak JJ ni!!GEWAM!!!....huhu......saya tunggu dia buat part Yeah!! dengan part kiss 6 fingers! She did it!!!YEAY!!huhu....

    ReplyDelete
  29. Alahai, lambatnya aunty datang tgk gwiyomi versi JJ yang menawan ni... Comellah JJ buat ni... Nama sesuailah nampaknya, JJ buat apa pun nampak jelita je...

    ReplyDelete
  30. hihihi, comel jer JJ ber gwiyomi... sampai mulut pun ikut muncung sama... cute cute and cute...

    ReplyDelete
  31. hahaha.. comey comey comey.. dengan muka2 sekali ikut gwiyomi.

    ReplyDelete
  32. memang padan sangat lah gwiyomi ni dgn JJ yg comey cute miut tu..

    ReplyDelete
  33. memang cute dengan aksi dia tu.. ;)

    ReplyDelete
  34. hahaha.. dah nak habis musim ker??? comellah jj ni...

    ReplyDelete
  35. hahahaha.. comel jelita.. lepas tu yang hisap jari tu macam semua je nak masuk mulut.haha

    ReplyDelete
  36. JJ dah bulat pipi tu...gewamm!.. next..nak gwiyomi mummy JJ pulak..plissss...ekeke

    ReplyDelete
  37. Mulut muncung parok. Hahahah.. JJ...JJ... apa la nak jadi dgn ko ni.. comel sgt.

    ReplyDelete
  38. Alololo...mesti comel JJ buat gwiyomi. Sayangnya auntie tak dpt tgk sbb YT dah kena blocked. Cuma dpt membayangkas saja...hehehe...

    ReplyDelete
  39. alahai jj.. tingin ciksu nak peluk cium dia. yang, bila balik malaysia ?

    ReplyDelete
  40. haritu line tak ok kot.hri ni dtg lg tgok video jj..comel!

    ReplyDelete
  41. giyomi budak kecik ni suka tengok comel kan..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...