Wednesday, 2 April 2014

Pelukis Dari Malaysia Di Berlin

Errr... pelukis yang tak diiktiraf. 

Ada gaya artisan tak? 


Menggunakan serkup untuk elakkan rambut serabai ke muka


Ok lets get serious, tanggalkan pullover... selai baju jadi mangsa cukup la.  


Mama gedik nak berseni dengan jar's lid, cuba teka imej apa yang cuba diterap... Papa cakap macam pokok palma. Heh! 

21 comments:

  1. ok.gaya dah ada tu. tapi kena practise lukis lagi tau.org kelate kato practise makes perfect.nnt balik malaysia boleh la lukis gambar aunty nik yea jelita..haha

    ReplyDelete
  2. huhuhu.

    ingat kak dora nak letak gambar die

    :)

    ReplyDelete
  3. ikan ker?
    comey jer artisan tuh..:)

    ReplyDelete
  4. wahhhaa cantik !ada jugak rupa pokok nya ! quite terror untuk budak umur 2 tahun lebih.hehe.kalau budak lain maybe pokok rupa gajah kot. behe saya lah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh pokok tu akak lukis ke jj ? hihi

      Delete
  5. gaya mmg tiptop la jelita..puas fikir masih tak bey sebut pa benda yg di terap..give me answer mama jj.hakhak

    ReplyDelete
  6. lawanya JJ lukis ;)
    eh silap mama JJ lukis
    mana JJ punya hasil?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. ada gaya tu kak. hehehe

    ReplyDelete
  8. Wah, bleh geng dgn lepat la pasni. Hahah.. Apa yg dia sedang buat tu Nas? Tgh cat bekas tu utk projek KITA ke? Yg lukisan kat penutup tu u yg lukih kan? I rasa itu bunga matahari kembang kuncup.

    ReplyDelete
  9. hehe ingtkn pelukis betul2.. gaya dh ad dh tu JJ.. haha

    ReplyDelete
  10. janji JJ tak conteng dinding dah la ya..kang meroyan si mamanya...

    ReplyDelete
  11. Sunflower kut, ada hadiah dak, bestnya hadiah dari berlin hehe, Jelita nampak professional. Bestkan buat aktiviti macam ni kan, aunty suka serkup JJ tu :) sehr nett :))

    ReplyDelete
  12. Gaya itu perlu ada...hehehe...comel betul JJ.

    Nampak macam bunga raya.

    ReplyDelete
  13. stylo la JJ....macam bunga je..tp x tau bunga apa....

    ReplyDelete
  14. you lukis bunga ke tu? tak pandai teka la...
    eh kidal ke JJ, sama lak mcm Aleesya.... meh balik mesia kawan ngan Aleesya meh...

    ReplyDelete
  15. kiri boleh kanan pun boleh ka?

    pokok bunga matahari?


    *ko dtg toy museum calling2 ye*

    ReplyDelete
  16. gaya mau ada baru curlass
    mcm bunga je tp tak pasti le bunga apa.hihi

    ReplyDelete
  17. salam Mama JJ..

    jj. left handed ke?tp tgk dua2 tangan pun bergerak skali.. besaq2 nnti bijak ..insYaalah..

    gambaq bunga matahari kah ituu ?

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...