Tuesday, 30 July 2013

Mari Menari Sampai Tergolek

Tsk tsk tsk..poso ko dop mu ni JJ, duk lagha manjang. Muahahaha

Rentetan berjalan biawak di Barbie's Hause semalam, team depa ni terus sambung next stage buat aksi menari pulop. Layankan jer la, budak2 pun kan.. kita yang dewasa pun tumpang lagha sekaki (^,^)




Kita tengok saper yang paling terkedepan kedepan kedepan tu. Awal-awal lagi terus mencelah zap zap paling depan conquer stage, haishh la JJ. Aksi dorang ni semua nya on the spot, takder rehearsal or praktis segala... terus ke belakang stage tukar baju or tambah aksesori, naik stage ronggeng la sepuas nya. Happy sakan sekor-sekor. Si JJ even jatuh tergolek pun boleh sambung menari lagi pastu. Tada hal. 


P/s: I have to confess I jarang buka blog since Ramadhan untuk tidak merana jiwa mengenang diri jauh di perantauan. Sedih enough? Hahahhaa however, I will be back visiting you guys... slowly. In the meantime, enjoy the rest of Ramadhan and have fun in membuat persiapan raya.

Worry not, tiada kemalangan jiwa berlaku, JJ didnt even get a scratch... jatuh dia slow motion jer. Biasa la Rockstar kan, rasa nya dia nak buat free fall macam kat concert tapi takder yang sambut muehehee. But again really, she is all fine (^,^)

45 comments:

  1. Terror sungguh JJ perform .... Memang pandailah dia ikut rentak tarian tu... Memang comellah gaya JJ... Part jatuh tu pun , yg tak tahannya pandai pula sambung balik, tu sebab dah syok ye, JJ?

    Ada bakat nampaknya ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bakat semulajadi Jelita..:)..semangat dia menari..jatuh sambung balik..hehe

      Delete
  2. hamboi2 JJ, cekap betul buat persembahan..hahahaa..
    kepada yang diperantauan tu, kuatkan hati k...
    selamat berpuasa dan selamat menyambut aidilfitri..mohon maaf zahir dan batin..muahhhh JJ

    ReplyDelete
  3. self confident yg tinggi...JJ tersangat comel..:)

    ReplyDelete
  4. hahhaa...pandainya JJ menari...semangat je dia...hihi:)

    ReplyDelete
  5. hehehe....cutenya JJ menari...sian dia terjatuh, tapi tetap menten menari..:D

    ReplyDelete
  6. hehe..keluar-keluar je terus dia duduk paling depan. comel la. tapi kesian tengok jatuh macam tu...da bangun elok je sambung menari balik. hahaha. semangat tol dak JJ ni. :D

    ReplyDelete
  7. Hehe...
    Patut pun lama tak dengar cite mung MJ...rindu mak

    ReplyDelete
  8. cute nak mammmmpssss si JJ ni lah haihhhhh
    xheran org sekeliling..ikut suka dia je
    xde plak dia jerit2..mama mama mama
    dia pun x tau mama dia pun ada sekali kt situ hahahaha
    tang goyang vontot tu x tahan tgk kiut bangat tawwwwwwwwwwww
    geget karang haha

    ReplyDelete
  9. alahaii... comeynya jj.. jatuh pun tade hal. jnji ronggeng!. haha

    ReplyDelete
  10. hahhaha... sakan betul dia bergelek smpai tergolek.. sgt comei hokay.. alolo..sedih pulak baca part p/s tu dear.. sabar byk2 ye.. ha, camne persiapan raya??

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kak. lawaknya JJ ni. sangat comel. takpe2, slowly kak. raya nanti tak balik Malaysia ke?

    ReplyDelete
  12. mujur la tak tesembam muka JJ kat lantai tu..tapi selamba je sambung menari..ekeke..selamat berpuasa dora..raya nati meh la raya umah aku..hahaha..

    ReplyDelete
  13. ini pentas Ai yang punya hokey. I mau goleh ke, tungging ke..I tak peduli yang penting let enjoy!.

    JJ..so cute. confident je dia kan..

    ReplyDelete
  14. alaa..kat opis ni tokley nak view. balik nanti nak tgkla..
    selamat berpuasa mama jj.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi. pandainya jj ikut menari..
      terkejut dia terjatuh tangga. nasib cikgu cepat angkat..

      Delete
  15. hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa....bagus lah jj..mesti slalu praktis dgn mummy dkt rumah kan...

    yunkk..balik raya takkkk..nak jumpa Jelita!!

    ReplyDelete
  16. semangat mau kuat..... jatuh ke apa ke.. menari ttp kene menari....
    heheheehehe.. paling kecik tp dia mmg berani.

    ReplyDelete
  17. berani betul JJ ni kan.. tapi eloklah ada aktiviti macam ni, sambil2 anak berhibur makpak boley enjoy sekali

    ReplyDelete
  18. Alaaa...tak bley view...huhuhu...

    Tak per mama JJ. Take your time.

    ReplyDelete
  19. Hahhah..seronok lak tgk aksi si JJ nie..kemain lagi tuh menari ngan tangan yg tak brenti2 mengibar..yg pentingnya selamba jer jatuh pun..terus sambung lagi tuh..

    ReplyDelete
  20. lepas jatuh terus sambung menari balik... mmg cute jer part tu... macam takde apa pun yg berlaku....
    amboi, kemain lagi JJ.. menari macam dah selalu praktis jer...

    ReplyDelete
  21. salam Mama Jelita..

    hihi..terkedek2 joget..itu yg mahal.. cute benor! :)
    jgn berasa sedih tatkala dirimu jauh diperantauan..
    jj kan ade..:)

    selamat berpose kak..? kat sana sahur time & berbuka time kol bape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. sorry JJ.. cik cma terkertawe tgk mu jatuh tu..
      tp mu mmg tuff la.. :)

      Delete
  22. comel giler. dah jatuh pun blh lagi sambung menari. dah la dia paling depan..hehe

    ReplyDelete
  23. so cute .. selamat berpuasa di perantauan . Selamat menyambut Aidilfitri juga drpd kak Yanti dan keluarga.

    ReplyDelete
  24. selamat berpuasa dora and happy hari raya too...

    ReplyDelete
  25. JJ pandainyo menariiiiiiiiiii, sapa jatuh golek pom bulih sambung menari lagi,power JJ,bulih doh tu jadi penari si JJ ni,hee

    ReplyDelete
  26. Hehe..comel2...slmt berposa dan slmt ari raya di perantauan..:D

    ReplyDelete
  27. ai
    saya ida nwbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Lama x jenguk blog mama JJ...alahai jarang berblog ye dear...jgn sedih sgt jauh diperantuan...balik malaysia x nanti mommy JJ?

    ReplyDelete
  29. cumeynye dak kecik dalam header tuuu..

    hai.. salam kenal,
    follower ke 200 !! he2..
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete
  30. comel betul la JJ ni...
    dia paling myerlah pun...
    geram nur tgk.. :)

    ReplyDelete
  31. wakakaka...lawak la ko JJ.. part genggoyang montot tu paling suka... hehehe..



    btw dear, namo sedey² sgt la ye.. meh hug keketat.. lebiuuu.. kem salam kt JJ...



    pssst, xmo wish selamat hari raya sebab xnk menambah luka di hati giteww..

    ReplyDelete
  32. salam aidilfitri di perantauan
    jgn nangis yer
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  33. Selamat Hari Raya ye sis... ^__^

    #bertambah kecomelan JJ time dia menari..hehe..comey sangat..^__^

    ReplyDelete
  34. hehehe.. dia paling kecik! comelll sangat2... slamat berpuasa mama JJ.. n slamat berhari raya,, hehe

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya nas n jj..
    maaf zahir batin along our frenship..
    :)

    ReplyDelete
  36. Salam Mama Jelita..
    Mane mung g ni.. hihi.. :p

    akak.
    syawal is just around the conner.
    cma mintak maaf ye klu ade salah silap terguriss hati dgn komen2 cma kat blog akak ni..
    selamat menghabiskan saki baki puasa & selamat menyambut hari raya disisi Mr HUbby & Cik Jelita yg comel tuuu.

    walaupun beraya jauh diperantauan..Tak mo sedih2..nnti CMa pun sedih gak... huhu...
    Taqaballahu Minna Waminkum :)

    ReplyDelete
  37. Wah berbakat sekali. Boleh join kelas tarian Alam Wakaka.

    Er, er, buleh beri ucapan tak? Selamat Hari Raya dari saya :)

    ReplyDelete
  38. Selamat hari raya maaf zahir batin. Uncle terhibur tengok telatah JJ .. walau terjatuh tapi tidak patah semangat malah lebih ligat lagi .. anak siapalah tu agaknya ?

    ReplyDelete
  39. kemain JJ siap buat showmanship lagi.. hihihi.. kiutlah JJ dancing.

    ReplyDelete
  40. Ke main jj.pandai lak tu ikut rentak lagu

    mmg njoy la :)

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...