Tuesday, 30 July 2013

JJ is Here... Again. Berjalan Kucing.

Wink wink wink.

Macam laaaa lama sangat ilang. Heheh ya ya her Mama knows we've been quiet for a while, ada jugak yang tercari-cari kami.. terharu ok. Very sorry guys, we do have some un-explainable situation on doing so.

And now, wanna share some very good news, finally we've got all the papers approved for JJ's school and she finally can start her class in few days. Funny thing was, kami dah lama tunggu this final paper and today we wanted to go to the gomen office nak tanya about it but according to them, they are closed for this month since too much papers, so we went to KITA to let them know that we're still waiting for that particular even they are aware of the situation. And late evening we finally received the paper that we've been waiting for. Alhamdulillah.

Also today, we went to Barbie's House. Yups.. we did. Papa dia la bising cakap all people from whole Europe (konon) get there and it is just in front of our house, why don't we just go once sebab August nanti dah takder benda alah ni. Okkayyyyyy.... as u wish sir!!


The place is very impressive, high-tech mostly nyer touch screen here and there. But... hi-tech needs hi-touch, so Jelita dengan gediknya do some performance doing catwalk and become a rock star. Siap jatuh dari stage kau.


Getting her make-up on

Behind the stage, trying on accessories

With the team

Couldn't wait for her turn


Other than catwalk, she also took part in dance performance. Will publish the video next... where she tergolek jatuh tangga  (^,^)

... no we didn't do any birthday celebration for JJ. Not even for her father whose birthday fall 2 weeks afterwards. Ngeeeeee.


37 comments:

  1. Wah bestnya comel betul JJ! Paling kecik pula tu mesti jadi tarikan :)

    ReplyDelete
  2. Wah...lama tak dgr kisah jj ni.makin jelita nampaknya jj..alhamdulillah jj dah sah dapat tempat belajarnya.. Tambah seronoklah beberapa hari lagi...

    Tak sabar nak baca update pasal jj jatuh fr stage pulak.

    ReplyDelete
  3. WAH!kecik2 lagi dah cat walk...pengalaman manis tu...tahniah JJ sayang..

    ReplyDelete
  4. alololololo
    Jelita syg so cute lah :)
    x sabar nk nengok video Jelita jatu tergolek nih,nangis tak JJ?sian dia ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke
      JJ excited xnak kuar ke smp org lain dah abis dia pusing lagi kat stage.hehehe mama JJ tggu kat tepi pintu je?join lah skali.ngeeeeee

      Delete
  5. lamenya mama jj tak menaip citer yew
    alololo so sweet sweetnyer anak dara dia
    paling kecik tu bertambah sweet
    jatuh tangga ???
    adus
    suker nyer tgk jj terkedek kedek atas stage tu,,hihihi

    ReplyDelete
  6. dia yg paling kecik..dan paling comel..:)

    ReplyDelete
  7. wah! JJ..auntie miss you.. lamanya senyap!...
    comellll JJ catwalk.. hihi...berbakat btl...:)

    ReplyDelete
  8. Amboi JJ bukan main kan..meletopss!!!!!
    comey sangat.. ;)

    ReplyDelete
  9. she's so sweet, & brave enough to enjoy herself on the stage. How i wish Sara will enjoy that as well...

    congrats on her acceptance.. lepas ni mama JJ ulang alik g sekolah la jugak kan...

    Selamat hari raya!

    ReplyDelete
  10. wahhh lamanya dia menghilangggg...huhu...ramadhan 21 baru muncul..huhu.. rindu tau nk tg pic JJ..hihi..amboii kemain lagi JJ..sakan mekap..

    ReplyDelete
  11. hehee... welcome back. alahai JJ kenapa comei sangat ! mula2 nampak malu2,lama2 naik sheikh jugak ye

    ReplyDelete
  12. So cute. Selamat bersekolah JJ.

    ReplyDelete
  13. JJ paling comel...mata kakak..ouchh kakak la sangat. haha. mata acik aien ni fokus pada JJ je taw. hehehe. seronok je nampaknya...comeyyy!

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. alahaii comelnya JJ! bakal2 model famous ni :)

    ReplyDelete
  15. comey giler lah jj wat catwalk
    yg xleh bla smpi terlanggar her friend situ hehehe
    pas2 semua org dah abis dia wat dono je still the show belong to her hahah cute bangat lahhhhhh...geram lah tgk dia..she very cool xde rs takut pun..good job JJ

    ReplyDelete
  16. Ya Allah.. Nas cutenya JJ. Dia tak ada nervous langsung. Sampai kakak-kakak dah keluar dari stage dia masih enjoy nak perform lagi hihi.... sukalah kakak tengok.

    ReplyDelete
  17. adoi.. comelnya JJ.. ini show JJ yang punya ok. ikut suka I nak round bape kali pun kan..kan..

    sangat sangat cute ok. alololo..ciannya jatuh ke?

    ReplyDelete
  18. woaaa..kemain ko JJ..lama tak nampak tau2 dah jadi model..kate moss kecik gitu..haha

    ReplyDelete
  19. JJ peserta paling cilik... tu bukan namanya cat walk, tiger walk terus... hihihi, cute la JJ ni... very confident in public :)
    berulang kali replay the video.... jangan simpan video JJ tergolek tu lama2 tau, can't wait to see it :)

    ReplyDelete
  20. ahaa cumelnya nye JJ, tiut miut..
    rindunye nak baca entry ko

    salam ramdhan n salam raya..

    ReplyDelete
  21. ala cutenya budak JJ ni, tak ada stage fright langsung... good girl

    ReplyDelete
  22. JJ good girl and sportingggggg!!!!!! sukonyo mekkkkkkkkk,sayang JJ !

    ReplyDelete
  23. lamenye Mama JJ & JJ tak muncul .. kemanakah ?

    hehe JJ , ur performance is so kiut miut like me jugak miahahaha

    ReplyDelete
  24. hi Sis n JJ!hahaha...braninya JJ~

    ReplyDelete
  25. lama jj n mama menghilang rupanya jj dh jadik model.comel gila kot..cpt upload videonya!

    ReplyDelete
  26. comel sgt .. terubat rindu tgk video comel ni.

    ReplyDelete
  27. Salam Mama Jelita..

    Hihi..where hv u been kak.. bz benor.. :p
    Wow… is that JJ? She’s looks soooooooo pretty + cute! Hihi..muke nmpk nebes..tp eksited..
    Wah JJ…kemain uols bercatwalk kat stage tu yeeee :p

    jeles makkkkks :)

    ReplyDelete
  28. Lamanya menghilang....
    Dah jadi model rupanya JJ....cute sangat....tapi sayang tak dapat tengo video catwalknya tu, tak tahu apa masalah....huhu

    ReplyDelete
  29. lama ilang Jelita ni..
    alahai comelnya dia..siap di makeup lagi..:)

    ReplyDelete
  30. Rindunya Mama JJ....!!

    serius comei JJ,.!
    tak takut pun join berjalan kucing tu... :)
    paling comel..paling muda dan paling kecil..!
    comeii!

    ReplyDelete
  31. alololo..Comey laa JJ..rasa nk timang2 je tengok muka kiut miut tu...^___^

    ReplyDelete
  32. Hehe...dak JJ ni mmg berani dan confident MJ....bagus...

    ReplyDelete
  33. Tertanya2 jgk dlm hati mana perginya mama JJ nie..
    Seronok tgk JJ, suka kan dia aktivit2 camni..cat's walk mcm mousewalk lajunyer..heheheh

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...