Wednesday, 24 September 2014

Tungku Mat Salleh





Antaranya berupa bantal kecil merah ini yang terkandung di dalam nya biji ceri, pemberian Ongkel sempena menyambut kelahiran Tipah. Best used warm, even sometimes I letak macam tu jer atas perut Tipah. 


Sometimes jadi "pemberat" supaya bayi tidur lena lebih lama. 


26 comments:

  1. Salam Singgah jgk bila ada kelapangan sikit hari ni & tq terus menyokong KA yer. so comel hehehe

    ReplyDelete
  2. Cumil juga tungkunya tu ..... :)

    ReplyDelete
  3. waaa...mmg mcm tungku la ye..


    tipah dh muka joyah sgt tau..ehh, nama pun adik beradik kan..

    ReplyDelete
  4. hehe...nanti JJ boleh buat main baling2 bantal dgn Tiffa ya..

    ReplyDelete
  5. alo..lo..lo..comelll Tipah dengan bantal2 tungku nya... :)

    ReplyDelete
  6. Tipahhhh...napa comel sangat. Tungku mat salleh tu pon nampak cute ☺

    ReplyDelete
  7. Comel betul tungkunya. Tungku kita yg beso. Ni tgh mencari tungku kat umah, emak lupa mana ditaruknya lepas adik bersalin aritu hahahaha

    ReplyDelete
  8. comel tungkunya tu.. tapi lagi comel dak tipah tu.. ;)

    ReplyDelete
  9. tipah dah nampak iras2 JJ dah..makin bolat..tapi kan..aku baru perasan semalam masa tengok AXN citer blacklist tu, muka Liz macam JJ la..nanti JJ dah besar sikit mesti muka cam dia..

    ReplyDelete
  10. Oh kiranya serba guna bantal berisi biji ceri itu - baguslah.

    ps: kalau Nas tak asing album mereka berdua kakak rasa masa mereka besar akan confuse mana satu JJ mana satu adik. Muka dan semakin sama.

    ReplyDelete
  11. xleh tahan tgk rambut tipah..geram sgt
    ish lagi geram lau dpt ni geget2 kang..asal comey sgt ko tipah hehe

    ReplyDelete
  12. haa baru rasa dipeluk kann :) comelnya tipah meh nak peluk :)

    ReplyDelete
  13. Biji ceri?baru tahu ianya boleh dia buat bantal comel gitu..:)

    ReplyDelete
  14. Biji ceri? mcm mana plak ghupernya....

    ReplyDelete
  15. unik bantal ni
    cutenya tipah, nak pinjam sat :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum kakak. ohmaii tipah punya rambut lebam gila. minta sikit petua. hahaha Adam berambut tapi still jarang.. macam botak lagi. hahahha kesian dia.

    ReplyDelete
  17. salam kenal kak.. saya tiera. di tag oleh kwn saya utk liebster award. saya tak tau nak tag sapa 11 org, saya tag akak ye dalam entry saya. kalau sudi akak jwb 11 soalan saya tu saya berbesar hati.. terima kasih!

    p/s : comel gila bantal and the baby! uwuwuwuw

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Kalau macam ni comel punya tungku, I pun nak bertungku selalulah :)

    ReplyDelete
  20. oo, ada jugak pemberat ni eh, macam bantal jugak kan. kalo nak bertunku, kena panaskan macam mana. biji ceri sama jugak mcm biji asam boi atau asam kecut tu kan. ehehhe.. boleh la kumpul bijik tu nanti, buat tungku mat saleh mcm ni.

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...