Ok, saya takder pemanggang ajaib, pakai kuali biasa jer and surely much better for u guys yang pakai magic pen pan untuk panggang dedada ayams ni.
To be honest, I macam ingat-ingat lupa bahan yang I taruk kat dia ni (usaha keras recall resepi sebab its so sedap so worth it). Sebelum I lupa terus segala nya, better I catat walau sebahan dua. Memang tak banyak bahan pun, yang utama pastinya lemon juice, salt pepper paprika and yang hijau2 tu dried coriander and oregano. Perhaps a bit garlic powder and a dash of kicap cair (kalau bukan worchester sauce).
I guess all those ingredients sum up the tastiness, simply have it with pasta or on a bed of butter rice, or... potong nipis-nipis as sandwich or wrap filling.
Sedapnya, tula omputih version mesti sedap, herbs tu yang sedap, salt pepper paprika tu nak stock kat umah thanks for sharing. Duk teringat juga yang crisp kat
ReplyDeletekulit tu so the yummy, lecker :)
Sedap ni...
ReplyDeletesalam mama jelita..
ReplyDeletesaye pun xdek pemanggang hajaib tu..
blh try buat guna pan mak tu.. huuh..
sedapnye..
thanks share resepi
tengok gambar pun dah terliur.. hehehe
ReplyDeleteAku yakin ini sedap. Tapi ayam ni kalo perap la letak apa pun, mesti sedak punye.
ReplyDeleteLaparrr tgk ayam panggang nih.
ReplyDeletesedap nyer.... tetiba I rasa nak makan sandwich you... kena la warp filling ngan ayam ni, letak sikit vege pergh... kena dua potong dah lentok...
ReplyDeletenampak sedap. sesekali buat macam ni, mesti berselera!
ReplyDeletedpt nengok dri jauh je le.
ReplyDeletedicampur segalan bahan tu mmg comfirm sedap kan.
Terus teringat sandwich dengan ayam teiyaki... dah lama tak makan..
ReplyDelete