Sunday, 2 August 2015

My Dodoll

Orang raya makan dodol betul, kami makan dodoll ni jer, geget geget jer. Liat tull.

23 comments:

  1. Alololo... sian Tipah... bila la nak luak makan dodol tu... meh rumah aunty... aunty beri the real dodol... hehehhe

    ReplyDelete
  2. Ni dodol sayang nak mkn ni.Ololololo somelnya.Geram.Rambut dah panjang.Hihihi

    ReplyDelete
  3. Dodol yang ini sedap sangat nak ngomol....

    ReplyDelete
  4. alamak ddodol tipah..tapi yang bestnya picture ni sangat comel lor!

    ReplyDelete
  5. nak gigit gak dodol ni..sebab geram

    ReplyDelete
  6. very the dodoll!geram aa nak gomol...

    ReplyDelete
  7. Heee... dodoll ini kalau dapat memang best!

    ReplyDelete
  8. nak gigit jugak..gebus jer nampak..

    ReplyDelete
  9. eii geget kang. awat comel sgt nihhhhh

    ReplyDelete
  10. Ahahaha, saya pun tak makan dodol lagi raya nih.
    But this dodoll is sooo cute !

    ReplyDelete
  11. kenapa somel sgt tipah.. Tipah dah besar. giler lame tak dtg sini huhu

    ReplyDelete
  12. punya cantik dipanggil dodol.

    kot ada tepung pulut+gula melaka+santan.. ada microwave.. 15min je dh siap dodol kak. sejak2 dh terer mirowave ni.. semua bnda daku pop masuk. seri muka. pulut kuning. bagai2 lgi. nk hidup kan. kena pndai2. huuhuu

    ReplyDelete
  13. rindunya...lama tak tatap muka budak cute sgt ni

    ReplyDelete
  14. rindunya...lama tak tatap muka budak cute sgt ni

    ReplyDelete
  15. Alaaaa,tomeinye dieee.....

    ReplyDelete
  16. Comel betul dodoll ni. Gebu ☺

    ReplyDelete
  17. bak sekilo dodol ni
    perisa apa ada? haha

    ReplyDelete
  18. ni bukan dodol ni. Dodol itang. Ni putih. Hehehe.

    ReplyDelete
  19. alolo...comey sangatlah si tipah nih

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...