Thursday, 27 August 2015

Hari Ini dan Semalam

Just share gambarajah hehehe. Boleh? 

Mee goreng semalam. Sukaaa dia. 


Semalam kemaskini kasut masut, check mana yang sesuai dengan musim and size, all above adalah kasut Jelita, mostly. Harapnya Cik Tipah dapat guna nanti, if the weather condition allows huhuhu. Sayang sangat, elok lagi semuanya. 



Thats all love, bis dann. 

16 comments:

  1. comel nya dia..suka mee ye. hehe

    ReplyDelete
  2. Wow sedap sengoti ni
    Mee goreng mamak ke nas
    Sampai menjilat jari di tipah ^_^

    ReplyDelete
  3. tipah nmpk mcm soft n tabah...

    ReplyDelete
  4. 1. Waahhh.... sedap betul mummy buat mee goreng ye sayang:)
    2. Betul kalau masih elok kenapa tak. Anak kakak semua perempuan jadi kakak pun sama mana yg kakak punya baik pass pada adik utk pakai.

    ReplyDelete
  5. pandai dh mkn sendiri.. gud girl..

    ReplyDelete
  6. ala nasib anak no2 kena guna brng kakak.. nasib baik kita anka ke2 lepas abang..huu

    ReplyDelete
  7. seronok tgk dia makan
    ha baguslah ada simpan kasut masut yg lama
    jimatkan

    ReplyDelete
  8. sukanya tgk kasut boot tuuu..cute miut...mee grg pun macam menyelerakan

    ReplyDelete
  9. cantik2 kasut dia...macam kasut artis..eheh

    ReplyDelete
  10. cantik semua kasut...
    selera yea tgk dia makan

    ReplyDelete
  11. sukanya dia dapat makan sendiri ..

    ReplyDelete
  12. Banyaknya kasut Jelita.....ni ngalahkan artis namanya....hihi... Nasib ada adik pompuan , boleh turunkan...

    Bagusnyalah si Tipah ni makan tak mengira...tahan dia ye MJ walau tabur cili tu

    ReplyDelete
  13. Owh bebudak comel pakai boot tp kat sini musim pakai boot tak lama sgt.Huhuhu!Dah nak masuk musim kena pakai selipar je pulak.Keskeskes!

    ReplyDelete
  14. sedap nampak mee goreng mama.
    betul lah, kasut semua elok2 lagi.. maklumlah pakai kejap jer ikut musim.... hehehe, balik M'sia, baru anak2 berjinak2 pakai selipar... Danish paling haru sbb every week kena beli selipar baru sbb asyik hilang sebelah jer,.. skrang baru pandai pakai dan jaga selipar...

    ReplyDelete
  15. sedapnyaa mee goreng. bak sikit.

    dah pandai makan sndiri. good job bebeh.

    nak satu kasut hihihihi

    ReplyDelete
  16. Nanti dpt juga la dia pakai kasut2 tu. Mee goreng tu nampak sedapnya hoihh.. aku terliur nih.

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...