Thursday, 5 December 2013

ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY



GA.jpg

Syarat syarat

- Backlink kan banner ga ni atau tempek je banner ni. 
 - letakkan satu gambar hujan/titik hujan yang paling diminati.(tak kira la gambar ambil sendiri ke,gambar google ke,janji ada.hehe)

Wait wait, sambil tu moh layan lagu faveret me and my Abe di suatu tika dulu hihihi. Kalau dengar lagu ni mesti tingat dia, papa JJ pun dah tau dah lagu kami ni. 



Yes, it is "Rain Over Me" 


I ada masalah editing ni, naper ek gambar ilang masa I edit tapi I bila click preview dia kuar pulak. Mac gedik ni selalu tau buat ngada2 taknak accept format itu ini, kadang tu penat2 I edit surat formula wateva, bila hantar print kat kedai semua berterabur. 

Anwyhow, since I takleh nak edit sangat tang gambar kat bawah ni, terima lah.... persembahanku... 



Rain-rain-bi-29194799-400-300.jpg
Ini pun Rain jugak.. rain mata air hehe 


regen.gif
Relieve... love this one


face_in_rain.gif
This is oh so purrfect.. can feel the rain drops on my face. 




Psstt... maaf la I buat entry ni just to support u sambil memeriahkan suasana, plus am not sure the gambars will stay or not, so I tak nak u ambil kira penyertaan I ni yer babeh. Plus, I tak sempat la nak visit the other blogs and follow them, hope u understand I tengah lintang pukang ni.  

Have fun, viel spass!! 


*All images hasil carian google, sorry I lost tracks of those sites. Minta halal yer. 

21 comments:

  1. Selamat bersegmen dear.....good luck!

    ReplyDelete
  2. Goodluck.. sempat lagi nak bersegmen ya.. dah siap pack barang ye... kalau saya dah tak lena tidur ni..

    ReplyDelete
  3. moga selamat sampai ke Malaysia,
    lama ke nas balik Malaysia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai tahun depan. hehehe sebulan lebih kurang.

      Delete
  4. Good luck Nas.. moh lerr kita berGA..hehe

    ReplyDelete
  5. sy pun tak sempat lag buat entry..dasyat lagu percintaan mama jj.hiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak tak.. bukan lagu kami bercinta la.. my Abe (abang sulung) tu dulu suka betul ngan lagu ni, lagu kami duk yeh yeh masa memuda hihih.

      Delete
  6. selamat bersegmen.. eh, apesal gambar semua x leh tengok.. (T_T)

    ReplyDelete
  7. Satu aje yg boleh tengok Nas... (yg video aje)..
    Ada masalah tu.

    Apa pun good support to anna punya GA..

    ReplyDelete
  8. mama jj, nnt kalo dah balik, contact i ye. kalau ada rezeki boleh kita jumpa. boleh la kita berbesan. hahah.. marah bundle nnt.

    email i ; nu_sigma1980@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. slamat bersegmen Mama JJ yang comel.. :D

    ReplyDelete
  10. i xdpt tgok gmbo rain tu.. hehehe.. sempat lg tu bersegmen.. hehe

    ReplyDelete
  11. Bebeh..video je dpt tgk..gmbr x dpt tgk..gigih i tkan2 supaya keluar ni..huhu apapun tq tau sudi wat entry join ga ni..terharu i ^_^

    ReplyDelete
  12. amboii siap video lagu... menarik kan segmen ni...good luck yer... =)

    ReplyDelete
  13. gudluck...
    nur xdapat tgk pict2 tu...dua tiga kali refresh pun pict tak kuar..
    huhuhu

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...